Ondraj Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Odesláno 23. května 2007 Je to starej historickej kousek U Dušáka z něj šli do kolen... Pan majitel říkal, že tak pěná IWC neviděl. Jednoduchý ciferník, tři ručky, vteřinovka na 6tce.. Zkusím to vyfotit... Tady jsem fotil jenom svoje Prim které mám třeba teď na ruce ... http://forum.chronomag.cz/postgallery.php?...e=Wilde+Sau.jpg Ale moje Laco budí stejno pozornost... Je to limitovaná edice \"Noční stíhači\" a čumí po nich i frajírci s hodinkama za desetinásoné ceny Teď mám zálusk na Stowa Marine... Tak na ty Portuguese se také těším
Onisan Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 Tak tady něco je... Laco jsou ty druhé z prava do leva...
Filipes Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 ty Laco jsou prima, jak jsou veliký?? a na tý krabičce: luftwaffe sqd. a dál?? dík!
Onisan Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 z leva do prava: IWC, Prim, Laco a předělávka kapesních hodinek z první poloviny 20. století... Jinak na fotce chybí moje oblíbené Azimuth Bombardier I. Laco má velikost 42 mm (pokud se nepletu ) což je jejich standardní velikost tohoto typu hodinek... Na krabičce je Lftwaffe Squadron Collection "limited Edition" Jde o sérii "Nachtjagdgeschwader" ...
Duke650 Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 zpět k původnímu tématu: není toto právě to pravé ořechové? bez loga, bez datumu, bez cingrlátek: http://www.steinhart-watches.de/index.php?id=80
kubson Odesláno 25. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2007 no, já si ti s tím steinhartem nejsem nějak jistý... celkem by mě zajímal názor profesionála - kvalita materiálu, zpracování a tak...
Duke650 Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 taky mám ze steinhartu takové šimrání v krajině břišní, ale tak nějak se domnívám, že mají něco /pouzdro? ciferník? strojeK? /společného s Azimuth Jagdbomber, viz foto, podoba (již diskutovaná) vcelku neoddiskutovatelná
Onisan Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 Já si myslím, že pokud máme za cíl vyrobu limitované edice, tak je nejprůchodnější Laco... vzhledem k tomu, že nabízí vyrobu "zákaznických" hodinek už na svém netu.... A navíc je to jedna z původních firem a to se počítá....
damankapsky Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 No já bych ty Steinharty s vteřinovkou na 9 bral, ale jedině bez těch románů na ciferníku.
Dali Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 No já bych ty Steinharty s vteřinovkou na 9 bral, ale jedině bez těch románů na ciferníku. Úplně souhlasím.
gas Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 duke: 47mm ? to bych musel nosit na kotníku já už se rozhodl pro ser. archimede, tedy pokud nebude nějaká akce s hromadnou úpravou
Duke650 Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 47 mm bude OK, mám Fortis B-42 (42 mm) a snesu ještě o něco větší kus železa :-)
gas Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 no jo, ale já mám ruku 17-18 cm ) vidím to max na 42 cm
Onisan Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 to gas: obava o to, že 47 je nenositelných s tvojí rukou je zbytečná... já mám stejnou velikost ruky a běžně nosím Azimuthy... bez problémů. Jen to chce zkusit a pak zjistíš, že to je v poho....
Ondraj Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 No možná bych těm co ještě nezkoušeli nosit větší hodinky radil, ať to nezkoušejí i nadále, pak budou mít totiž problém, kam dát ty malé Je to o zvyku a zvyknout se dalo v mém případě za pár hodin. Opačně to ale už zatím moc nejde.
Návštěvník Kamil Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Mně to až takový problém nedělá. Nosím třeba týden hodinky 45 mm a pak si klidně vezmu 39 mm a nepřipadá mi to tak hrozné.
Ondraj Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Mně to až takový problém nedělá. Nosím třeba týden hodinky 45 mm a pak si klidně vezmu 39 mm a nepřipadá mi to tak hrozné. výjimka
Luk Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Odesláno 28. května 2007 Pak jsme dvě vyjímky. Taky mi nedělá problém ráno nasadit hodinky pr. 35 !! a odpoledne 45mm. I obráceně je to v pohodě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se