Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to starej historickej kousek smile.gif  U Dušáka z něj šli do kolen... Pan majitel říkal, že tak pěná IWC neviděl. Jednoduchý ciferník, tři ručky, vteřinovka na 6tce..  :D Zkusím to vyfotit...  Tady jsem fotil jenom svoje Prim které mám třeba teď na ruce ... http://forum.chronomag.cz/postgallery.php?...e=Wilde+Sau.jpg

Ale moje Laco budí stejno pozornost... Je to limitovaná edice \"Noční stíhači\" a čumí po nich i frajírci s hodinkama za desetinásoné ceny biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Teď mám zálusk na Stowa Marine...

Tak na ty Portuguese se také těším

• Odpovědi 106
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

z leva do prava: IWC, Prim, Laco a předělávka kapesních hodinek z první poloviny 20. století... Jinak na fotce chybí moje oblíbené Azimuth Bombardier I.

Laco má velikost 42 mm (pokud se nepletu smile.gif ) což je jejich standardní velikost tohoto typu hodinek... Na krabičce je Lftwaffe Squadron Collection "limited Edition" Jde o sérii "Nachtjagdgeschwader" ...

Odesláno

taky mám ze steinhartu takové šimrání v krajině břišní, ale tak nějak se domnívám, že mají něco /pouzdro? ciferník? strojeK? /společného s Azimuth Jagdbomber, viz foto, podoba (již diskutovaná) vcelku neoddiskutovatelná

Odesláno

Já si myslím, že pokud máme za cíl vyrobu limitované edice, tak je nejprůchodnější Laco... vzhledem k tomu, že nabízí vyrobu "zákaznických" hodinek už na svém netu.... A navíc je to jedna z původních firem a to se počítá.... smile.gif

Odesláno

to gas: obava o to, že 47 je nenositelných s tvojí rukou je zbytečná... já mám stejnou velikost ruky a běžně nosím Azimuthy... bez problémů. Jen to chce zkusit a pak zjistíš, že to je v poho....

Odesláno

No možná bych těm co ještě nezkoušeli nosit větší hodinky radil, ať to nezkoušejí i nadále, pak budou mít totiž problém, kam dát ty malé smile.gif

Je to o zvyku a zvyknout se dalo v mém případě za pár hodin. Opačně to ale už zatím moc nejde.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Mně to až takový problém nedělá. Nosím třeba týden hodinky 45 mm a pak si klidně vezmu 39 mm a nepřipadá mi to tak hrozné.smile.gif

Odesláno

Mně to až takový problém nedělá. Nosím třeba týden hodinky 45 mm a pak si klidně vezmu 39 mm a nepřipadá mi to tak hrozné.smile.gif

výjimka smile.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...