Duke650 Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 (upraveno) :-))) ty kokso dobrá glosaale na tohoto frajera zdaleka nemám jaj, to sa Dukeho nemozes spytat, lebo len na sluchatka ma taky dlhy a nepochopitelny retazec aparatov, ze to bude na dve strany citania!!! Upraveno 18. února 2015 uživatelem Duke650
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 ha ha ha.... tak to musi byt ten Sedemhlavy drak z rozpravky!?
magnox Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 ahoj, nemate nekdo Fiio X3 s upgradnutym FW? Ja mam stale verzi 2.1 Po dlouhe dobe me napadlo to zkontrolovat a hle, vidim verze 3.0 a 3.3. Na verzi 3.0 si nekteri uzivatele stezovali, ze se zhorsil oproti 2.1 zvuk. Nemate nekdo zkusenost s FW v3.3? Pripadne jake jsou vase zkusenosti s temi novymi verzemi FW?
mrazik Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Mám verzi 3.2, ale nemám srovnání s předešlou verzí. 3.2 funguje v pohodě.
Duke650 Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Ne, to je domácí sestavička jednoho product managera z firmy, která v US prodává lamám Beatz by Dr.DreMá v tom několik desítek tisíc USDTakže vlastně můj dream job ... kuwa jak já se minul povolánímha ha ha.... tak to musi byt ten Sedemhlavy drak z rozpravky!?
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 no to by si umrel hladom.... kto by si kupil take sluchatka a za taku cenu? ( ze by Apple?)
Návštěvník cecil Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Ahoj chlapi podařilo se mi stratit sluchatka a potřeboval bych nějaké tak do 3t.Mněl jsem klipsch x10.Poslouchám elektronickou hudbu jako Depeche Mode anebo Clan of Xymox apod.Tedy upřednostňuji basový model ale at to zase je kvalitní i v ostatních spektrech.Klipsch x10 když tak vzpomínám zase uplně dobré nebyly a levné také ne.Narazil jsem na Monster Turbine pak na Audio Technica ATH-cks90,Fischer Audio mighty bug.Co by jste mi prosím doporučily?Samozřejmne jiné alternativy vítány.Jen bych rád podotknul že mám hodně malé uši takže upřednostňuji hodně malé sluchátka.
Návštěvník cecil Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Zdroj hudby je Iphone 6 a 4s děkuji předem za rady.
magnox Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Mám verzi 3.2, ale nemám srovnání s předešlou verzí. 3.2 funguje v pohodě. Dik, zkusim upgradnout a uvidi se.
jovani Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 nepotesujuce ...19.99?/mesiac je dost ...
jovani Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Odesláno 20. února 2015 (upraveno) porovnanie prehravacovhttp://technet.idnes.cz/kapesni-prehravace-pro-narocne-dmf-/tec_audio.aspx?c=A150217_154248_tec_audio_nyv Upraveno 20. února 2015 uživatelem jovani
Duke650 Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Odesláno 20. února 2015 Chybu neuděláš ani jedním z uvedených. Ale fundovanějších / rozsáhlejších srovnání je plný web
jacob Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Odesláno 20. února 2015 Ten Sony v testu je NWZ-A15, nikoliv HWZ-A15 jak mají chybně uvedeno na začátku odstavce v recenzi.
quest987 Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Nebudu zakladat nove vlakno a prosbu o radu hodim sem.Nekde jsem potratil sluchatka od jabkophona tak potrebuji koupit nove.Nejsem zadny audiofil hudbu posloucham pri cestovani do prace a poustim ji z iP5s. Predstava nejake in-ear sluchatka cenovka tak kolem litru ( neni to nic moc, ale asi bych lepsi uplne neuzivil) idealne s ovladanim na kabelu pro iphone.Jsou i v teto kategorii nejake velke rozdily nebo je tom na stejno?Predem vsem dekuji za rady.
gougy Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Nebudu zakladat nove vlakno a prosbu o radu hodim sem.Nekde jsem potratil sluchatka od jabkophona tak potrebuji koupit nove.Nejsem zadny audiofil hudbu posloucham pri cestovani do prace a poustim ji z iP5s.Predstava nejake in-ear sluchatka cenovka tak kolem litru ( neni to nic moc, ale asi bych lepsi uplne neuzivil) idealne s ovladanim na kabelu pro iphone.Jsou i v teto kategorii nejake velke rozdily nebo je tom na stejno?Predem vsem dekuji za rady.Rozdíly jsou - samozřejmě, za mě Sennheiser CX300 II, kupoval jsem partnerce a ve srovnání s opravdu slušnými IEM jen kapku "zahuhlané basy", což při cestování (nebo pokud vyloženě neposloucháš symfonie a live jazz) nevadí. Skvělý, konzistentní zvuk a i provedení vypadá jako odolné (ona zničí sluchátka každý rok, tyhle zatím drží půl roku v pohodě)Ještě mrkni na něco s ovládáním na kabelu (já to nemusím, respektive prostě nechci další kabely omotané kolem zvukových )
mrazik Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Xiaomi Pistons 2 jsou zvukově určitě lepší alternativou.
adamo Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Pistony jsou výborné (mám je), ale ovládání s iphonem bohužel moc nefunguje...
mrazik Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Nefunguje regulace zvuku. Stop/Play maká normálně.
quest987 Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 tak to by mě docela štvalo. co říkáte na Klipsch S3m
siwi Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 tak to by mě docela štvalo. co říkáte na Klipsch S3m To je náhoda!!! Tento týden jsem zrovna pátral po nových sluchátkách a nakonec vybral a objednal tyhle. V pondělí bych je měl mít doma. Tak až je otestuju, určitě se podělím o zkušenosti.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se