Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

:-))) ty kokso dobrá glosa

ale na tohoto frajera zdaleka nemám

jaj, to sa Dukeho nemozes spytat, lebo len na sluchatka ma taky dlhy a nepochopitelny retazec aparatov, ze to bude na dve strany citania!!! :cheers:

post-166-0-22002400-1424267269_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Duke650
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ha ha ha.... tak to musi byt ten Sedemhlavy drak z rozpravky!?

Odesláno

ahoj, nemate nekdo Fiio X3 s upgradnutym FW? Ja mam stale verzi 2.1  Po dlouhe dobe me napadlo to zkontrolovat a hle, vidim verze 3.0 a 3.3. Na verzi 3.0 si nekteri uzivatele stezovali, ze se zhorsil oproti 2.1 zvuk. Nemate nekdo zkusenost s FW v3.3? Pripadne jake jsou vase zkusenosti s temi novymi verzemi FW?

Odesláno

Ne, to je domácí sestavička jednoho product managera z firmy, která v US prodává lamám Beatz by Dr.Dre

Má v tom několik desítek tisíc USD

Takže vlastně můj dream job ... kuwa jak já se minul povoláním

ha ha ha.... tak to musi byt ten Sedemhlavy drak z rozpravky!?

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

no to by si umrel hladom.... kto by si kupil take sluchatka a za taku cenu?   :death:

( ze by Apple?)

Návštěvník cecil
Odesláno

Ahoj chlapi podařilo se mi stratit sluchatka a potřeboval bych nějaké tak do 3t.Mněl jsem klipsch x10.Poslouchám elektronickou hudbu jako Depeche Mode anebo Clan of Xymox apod.Tedy upřednostňuji basový model ale at to zase je kvalitní i v ostatních spektrech.Klipsch x10 když tak vzpomínám zase uplně dobré nebyly a levné také ne.Narazil jsem na Monster Turbine pak na Audio Technica ATH-cks90,Fischer Audio mighty bug.Co by jste mi prosím doporučily?Samozřejmne jiné alternativy vítány.Jen bych rád podotknul že mám hodně malé uši takže upřednostňuji hodně malé sluchátka.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nebudu zakladat nove vlakno a prosbu o radu hodim sem.

Nekde jsem potratil sluchatka od jabkophona tak potrebuji koupit nove.

Nejsem zadny audiofil hudbu posloucham pri cestovani do prace a poustim ji z iP5s.

Predstava nejake in-ear sluchatka cenovka tak kolem litru ( neni to nic moc, ale asi bych lepsi uplne neuzivil) idealne s ovladanim na kabelu pro iphone.

Jsou i v teto kategorii nejake velke rozdily nebo je tom na stejno?

Predem vsem dekuji za rady.

Odesláno

Nebudu zakladat nove vlakno a prosbu o radu hodim sem.

Nekde jsem potratil sluchatka od jabkophona tak potrebuji koupit nove.

Nejsem zadny audiofil hudbu posloucham pri cestovani do prace a poustim ji z iP5s.

Predstava nejake in-ear sluchatka cenovka tak kolem litru ( neni to nic moc, ale asi bych lepsi uplne neuzivil) idealne s ovladanim na kabelu pro iphone.

Jsou i v teto kategorii nejake velke rozdily nebo je tom na stejno?

Predem vsem dekuji za rady.

Rozdíly jsou - samozřejmě, za mě Sennheiser CX300 II, kupoval jsem partnerce a ve srovnání s opravdu slušnými IEM jen kapku "zahuhlané basy", což při cestování (nebo pokud vyloženě neposloucháš symfonie a live jazz) nevadí. Skvělý, konzistentní zvuk a i provedení vypadá jako odolné (ona zničí sluchátka každý rok, tyhle zatím drží půl roku v pohodě)

Ještě mrkni na něco s ovládáním na kabelu (já to nemusím, respektive prostě nechci další kabely omotané kolem zvukových ;)

Odesláno

tak to by mě docela štvalo.

co říkáte na Klipsch S3m

To je náhoda!!! Tento týden jsem zrovna pátral po nových sluchátkách a nakonec vybral a objednal tyhle. V pondělí bych je měl mít doma. Tak až je otestuju, určitě se podělím o zkušenosti.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...