McStinger Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Tie káble sú z nabíjačky pre trolejbusy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 To jsou nějaké staré vlastně vintážní SharkWire asi SilverDream nebo SilverNěco, mám je snad 20 let, prý patented atd bla bla ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 No a jak to teda hraje (že jsem tak smělý)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Se sluchátky Aeon RT s kabelem 4,4 mm Pentaconn na high gain tak nějak normálně - nic mi tam nechybí ani nepřebývá. Do jedné v noci jsem si pouštěl notoricky známé věci a radost z hudby se dostavila obratem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 Pokud by si někdo chtěl nakrmit sluchátka silným a nezkresleným signálem - dal jsem do inzerce svoji sestavu JDS Atom + Khadas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 Takže FiiO přesvědčilo Dá se nějak vyjádřit rozdíl mezi ním a dobře poskládaným (a teď prodávaným) low-cost rigem s podobným (aspoň papírově) projevem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 Jak bych to řekl ... snaha popsat zvuk slovy je stejně marná jako tancem popsat architekturu navíc nejsem subjektivista oplývající květnatým slovníkem (např. "bas má nadhled", "středy jsou pružné", "výšky jsou sladké", "tranzienty jsou barevné" a podobný bullshit) takže velmi stručně - ve slepém testu bych asi nepoznal, zda hraje FiiO nebo Atom+Khadas (a to jsem to kdysi ve Philips Challenge dotáhl na Silver Ear - z časových důvodů jsem nezkusil další level Golden Ear a potom už bylo pozdě, web https://www.goldenears.philips.com/ už není online) Zkrátka je to transparentní železo s dostatečným výkonem i pro žravá sluchátka. V mém případě je benefitem přítomnost dvou symetrických výstupů (Atom má jen klasický jack 6,3 mm). Několik funkcí zatím nevyužiju (preamp, DSD, MQA), ale nelituju, časem se to může hodit. Takže na dalších 5-10 let mám snad vymalováno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 Před hodinou, Duke650 napsal: Takže na dalších 5-10 let mám snad vymalováno Když myslíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 Astell&Kern SP1000M Gold Limited Edition a EarSonics GRACE Platinum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 @jovani krása, to bych si chtěl poslechnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2022 Vím, že to zní jako obehrané klišé, ale člověk si přehrává alba, která zná desítky let, slyšel je XXX krát a přesto v nich objevuje dosud nevnímané detaily... a ani se nemusí moc soustředit třeba teď to hraje jen tak na pozadí, abych měl klid na práci, ale Prince 1991 Diamond And Pearls nebo Lenny Kravitz 1991 Mama Said tak nějak nedávají šanci klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Ahoj všem další z mých dotazů je jak s přehrávačem a sluchátky na dovolené. Berete si je k moří? Jde mi spíše o vlhký slaný vzduch. Samozřejmě sluchátka tam nebudu tahat CA Vega 2020, ale použiju nějaký low end typu Ibasso IT01, přehrávač bych vzal druhý který mám jako náhradní, což je Fiio M11. Může během 14 dnů něco výrazně zkorodovat a tak podobně? Na druhou stranu si říkám, že mobil tam tahá každý. Díky za sdílení vlastních zkušeností a pohledů na věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 ahojte, máte prosím někdo osobní zkušenost se sluchátky Bang & Olufsen Beoplay EQ??? mám teď Bose a přemýšlím nad refreshem, k poslechu spíš nu-metal, rock, ale klidně i Gorillaz, Stelar, J. Cash Díky Laďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 mate tip na kupu 512GB alebo 1TB microSDXC karty s rychlym zapisom pre Astell&Kern SP1000M Gold Limited Edition? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 před 11 hodinami, jovani napsal: mate tip na kupu 512GB alebo 1TB microSDXC karty s rychlym zapisom pre Astell&Kern SP1000M Gold Limited Edition? Kupoval jsem tady tyhle dvě https://www.mp.cz/pametova-karta-sandisk-ultra-microsdxc-1tb-a1-class-10-uhs-i-120mbs-sd-adapter-p-125238?gclid=Cj0KCQjw1ZeUBhDyARIsAOzAqQISP31QPTNPmi2U4Zbw3Hnk0RAc1tcbct0lLRIyeyMN4-bnL5BtMtwaAunEEALw_wcB https://www.mp.cz/pametova-karta-sandisk-ultra-microsdxc-512gb-a1-class-10-uhs-i-120mbs-sd-adapter-p-125237?gclid=Cj0KCQjw1ZeUBhDyARIsAOzAqQJaHULogqt2sYykxtVtzgJ8GXQl2FukcGTr60yQ_7tMo4mf8U1E428aAsbNEALw_wcB ale nevím jestli posílají i na Slovensko. Jinak je podle mne v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 rýchlosť zápisu 20 MB/s nie je malo?https://www.extremepcshop.sk/cena/sandisk-microsdxc-karta-1tb-ultra-120-mb-s-a1-class-10-uhs-i-android-adapter_x1000380.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 před 5 minutami, jovani napsal: rýchlosť zápisu 20 MB/s nie je malo? https://www.extremepcshop.sk/cena/sandisk-microsdxc-karta-1tb-ultra-120-mb-s-a1-class-10-uhs-i-android-adapter_x1000380.htm Nevím, prostě na tu kartu jsem jednoduše poprvé nahrál velký objem hudby (asi 800 Gb) a teď již jenom přidávám po albech nebo případně mažu. Zapisovalo to sice pomaleji, ale dávat za kartu 7-10 000 to už opravdu nedám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 (upraveno) před 12 hodinami, jovani napsal: mate tip na kupu 512GB alebo 1TB microSDXC karty s rychlym zapisom pre Astell&Kern SP1000M Gold Limited Edition? Teraz som kupoval Kingstona (256GB), zapisuje aj číta v PC 80MB/sec https://www.nay.sk/kingston-microsdxc-canvas-select-plus-256-gb-uhs-i-u1-sd-adapter P.S. v zlatej som ho ale nevidel, nech Ti to nešpatí a nekazí zážitky Upraveno 19. května 2022 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 hoj borci, nechci tady moc plevelit, vybírám sluchátka do uší s kabelem, BT nechci, najde se dobrá duše s radou přes SZ? díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 rychlostne vyzera docela ok Samsung microSDXC 512GB EVO Plus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se