Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

V 14. 12. 2024 v 21:46, Duke650 napsal:

Ten ifi zen nic extra, je hromada lepších, např.:

Prosím o radu, potřebuji nějak vymyslet audio v garáži, ale musí tam být bluetooth připojení (aby šel připojit telefon). A občas děláme takovou akci, kdy pronajmeme chatu a sme tyden tam. Tak aby se to dalo použít i pro ten případ, o elektřinu není nouze.

Doma používám Dacmagic Plus od Cambridge audio a 2x Adam Audio A5X .. a sluchatka mam nejaky levnejsi HifiMany. Proto neprojde žádná midivěž nebo bluetooth repráček (a boombox3 mi vzhledem k ceně zas takový smysl nedává). :D Dává smysl koupit nějaký bluetooth dac a k tomu nějaké repro?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@zceyee  kdybys chtel jbl boombox2 , ktery mam v tip top stavu, nabity, nikdy nebyl venku a neni poznat ze nekdy hral za nejakej ok peniz, co si domluvime dej vedet. mam ho v krabici, upgradoval sem pod veslo do garaze.  neni mi k nicemu.  klidne na mesic na zkousku. 

Odkaz ke komentáři

Potreboval som kúpiť k TV nejaké BT sluchátka pre dôchodcu. Namátkovo, primárne kvôli výdrži, som na Alze vybral QCY H2 Pro. Musím povedať, že som bol celkom milo prekvapený zvukom. Za tie prachy na nenáročné použitie veľmi dobré.

Odkaz ke komentáři

Můj kámoš Pioneer XDP02U do nepohody pomalu odchází, ale ten si tedy užil, s podivem že vydržel tolik let. Prasklý displej, občas při běhání napíše že mu je zima a po čase vypne, při tom zažíval mnohem mínusovější teploty s fungoval....no nic, odmakal si své. A teď hledám něco podobného, hlavně levného protože může být po něm do měsíce, hlasitého, lehkého a malého. No a já snad co čert nechce budu asi muset skončit opravdu u Číňana 😖 To už opravdu Amík, Europan nebo Japonec neumí nic takového nabídnout? 😅 Tento M1 Plus můžu sehnat pod bůrase, myslíte že je ok ve srovnání s Pioneerem?

https://en.shanling.com/product/456

https://www.basys.cz/pioneer-xdp-02u-w.html

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, AndyAaron napsal:

@African - kdyz uz se bavime o Shanling, jak jsou na tom ty jejich sluchatka? Ma smysl neco od nich zkouset? 

Upřímně nemám páru, já se do teď vyhýbal Číňanům jak čert kříži 😆 Ale kluci určitě poradí. Ještě jsem našel za bůra tady Sony 507, ale ten Shanling asi bude lepší si myslím, co jsem četl recenze. 

https://www.bazarliben-eshop.cz/audio-a-video/6996-mp4-prehravac-sony-walkman-nw-zx507-bluetooth-wi-fi-novy-4548736100565.html?srsltid=AfmBOoqlkk3WZyllesUAUJ-w2iy9H-tsHdzBguCmdDTtEdpSLxIgHCaPLas

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, African napsal:

Upřímně nemám páru, já se do teď vyhýbal Číňanům jak čert kříži 😆 Ale kluci určitě poradí. Ještě jsem našel za bůra tady Sony 507, ale ten Shanling asi bude lepší si myslím, co jsem četl recenze. 

https://www.bazarliben-eshop.cz/audio-a-video/6996-mp4-prehravac-sony-walkman-nw-zx507-bluetooth-wi-fi-novy-4548736100565.html?srsltid=AfmBOoqlkk3WZyllesUAUJ-w2iy9H-tsHdzBguCmdDTtEdpSLxIgHCaPLas

Min 306 evropské verze měli dost krutou limitaci hlasitosti v EU, tak aby na tom 307 nebyla stejně..

Odkaz ke komentáři

před 17 hodinami, African napsal:

Můj kámoš Pioneer XDP02U do nepohody pomalu odchází, ale ten si tedy užil, s podivem že vydržel tolik let. Prasklý displej, občas při běhání napíše že mu je zima a po čase vypne, při tom zažíval mnohem mínusovější teploty s fungoval....no nic, odmakal si své. A teď hledám něco podobného, hlavně levného protože může být po něm do měsíce, hlasitého, lehkého a malého. No a já snad co čert nechce budu asi muset skončit opravdu u Číňana 😖 To už opravdu Amík, Europan nebo Japonec neumí nic takového nabídnout? 😅 Tento M1 Plus můžu sehnat pod bůrase, myslíte že je ok ve srovnání s Pioneerem?

https://en.shanling.com/product/456

https://www.basys.cz/pioneer-xdp-02u-w.html

Já měl několik čínských DAPů (shanling, hiby, ibasso) a vždycky bez problémů. Zpracování výborný, občas trochu softwarově pozlobily, ale Číňan poměrně rychle vydal záplatu, takže za mně bych se toho určitě nebál. Ten Pioneer by mě odrazoval z hlediska výkonu. Nevím jaké k tomu máš sluchátka, ale i tak mi přijde krapet slaboučký. 

Odkaz ke komentáři

před 54 minutami, blackwhit napsal:

Min 306 evropské verze měli dost krutou limitaci hlasitosti v EU, tak aby na tom 307 nebyla stejně..

Aha, to je úplně možné u Sony, dík za postřeh 👍

Odkaz ke komentáři

před 38 minutami, Michallcz napsal:

Já měl několik čínských DAPů (shanling, hiby, ibasso) a vždycky bez problémů. Zpracování výborný, občas trochu softwarově pozlobily, ale Číňan poměrně rychle vydal záplatu, takže za mně bych se toho určitě nebál. Ten Pioneer by mě odrazoval z hlediska výkonu. Nevím jaké k tomu máš sluchátka, ale i tak mi přijde krapet slaboučký. 

Mě ti ten Pioneer bohatě stačil, pravě naopak se mi zdálo že je hlasitý až dost, nikdy jsem  neposlouchal na plné volume. Nevím jak to kolečko volume mě bude vyhovovat u Shanlingu, jsem zvyklý na tlačítka. Hodně nosím po kapsách přehravač na sporty, tak aby to nedělalo nějákou neplechu se bojím....Z videí mě připadne že se musí nejdříve zmáčknout aby se uvedlo do provozu, to by ještě možná šlo.

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, African napsal:

Mě ti ten Pioneer bohatě stačil, pravě naopak se mi zdálo že je hlasitý až dost, nikdy jsem  neposlouchal na plné volume. Nevím jak to kolečko volume mě bude vyhovovat u Shanlingu, jsem zvyklý na tlačítka. Hodně nosím po kapsách přehravač na sporty, tak aby to nedělalo nějákou neplechu se bojím....Z videí mě připadne že se musí nejdříve zmáčknout aby se uvedlo do provozu, to by ještě možná šlo.

U všech DAPů s kolečkem, co jsem měl v ruce, byla možnost to kolečko uzamknout právě proti nechtěným zásahům, tak bych předpokládal, že to bude i tady...

Odkaz ke komentáři

V 8. 1. 2025 v 14:10, Michallcz napsal:

U všech DAPů s kolečkem, co jsem měl v ruce, byla možnost to kolečko uzamknout právě proti nechtěným zásahům, tak bych předpokládal, že to bude i tady...

Jop, je to tak 👍 Dostal jsem fajnovou cenovku a za ty prašule se nic jiného prostě nesežene, takže číňan na cestě jest, uvidíme jak bude hrát, ale recenze jsou fajnový, navíc ho mám hlavně na sport a cestování, takže by měl stačit. Až nás soudruzi jednou zaberou, tak třeba ke mě budou vstřícnější když uvidí nějákou tu nákupní historii jejich produktů 😂

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

Jsem hodinu hledal krabici od sluchátek, protože já věděl že tam byl ještě jeden kabel, asi ten Pentaconn co píšou. M1 Plus má výstup, tak uvidíme co to udělá, jestli vůbec něco 😆 Dáváte něčemu přesnost, nebo to je šumák? 660mW @ 32 Ohm (symetrický 4,4 mm jack)

20250110_190344733.JPG

901_img1.jpg

Odkaz ke komentáři

před 16 minutami, Duke650 napsal:

Symetrický výstup obvykle dává vyšší výkon = snadněji nakrmí hladová sluchátka 

Aha, chápu 👍 Zrovna tento model AT není moc hladový, tak vyzkouším obě varianty a uvidí se. 

Odkaz ke komentáři

Ta M1 Plus vypádá hodně fajn, mně osobně ale leze tahle móda ostře řezaných tvarů bez zaoblení krkem.

Možná jsem v tomhle trochu exot, ale držím přehrávač hodně často v ruce a prostě je to dost nepřijemný.

Můj HiBy Rs2 je na tom ještě hůř, rohy jsou vyloženě ostrý, je k tomu sice obal, ale to jsou další 3-4mm tloušťky navíc a esteciky to taky nevypadá zrovna moc hezky 🙄

Starý Cowon Plenue D měl všechny hrany a rohy krásně zaoblené.

To je jenom takový obecný povzdech, ať Ti to hraje :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Zdejší mistry zvuku žádám o radu na koupi uzavřených sluchátek. Technologii neřeším , čínské firmy vynechávám. Budou přehrávány primárně desky z CA Alva TT, popř CD přes CXA60. Poslouchám primárně přes bedny, ale bohužel klidu a ticha pro poslech ubývá….oblibeni autoři NIN, N.Cave, D.Bowie, J.Henrix apod. Na občasný poslech na stream a NTB mám Senn Momentum3. Děkuji za rady.

Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, Duke650 napsal:

Rozpočet?

Zapojit to chceš do sluchátkového výstupu toho integrovaného zesilovače?

Gramofon má i BT ale drát je drát, klidně mě opravte. Nechci něco přes BT něco kabelem. Do cca 20tis

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...