RomanP Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 (upraveno) jj AKG K550 vlastnim druhy rok a hraji moc dobre. Upraveno 9. července 2014 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Cold Duck Time / "Papa" John DeFrancesco (24bit/88,2kHz) z alba Funky Organ: B-3 Jazz Grooveskdyž tak formou SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 Pánové,rozmýšlím se nakonec mezi VSONIC GR02 bass edition (990Kč) a GR04 (1290Kč). Je mezi nimi zásadní rozdíl? Má cenu si připlatit ty tři stovky (rád to udělám, pokud to má význam)? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Hlavní použití běh, posilovna, sem tam při práci ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Včera jsem připojil iBasso přes line out k zesilovači. Hrálo to dobře.Pak jsem zkusil pustit stejné skladby souběžně i na stolním SONY CDP-XB920 QS a sonka hrála lépe.Výraznější prostor, lepší středy a hlavně výšky. iBasso má ale velký handicap v laciném kabelu jack-cinch.Pokud někdo sem tam připojujete přehrávač (nejen iBasso) k zesilovači, co používáte za kábl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 na iBasso byl puštěný FLAC nebo WAV ripnutý z toho konkrétního CD, které hrálo v Sony CDP? P.S. Doma dva tlusté Oehlbach NF-214 svedené do jednoho jacku pomocí adaptéru (kroucené snad stříbřené měděné kabely, zlacený konektory, koupeno na ebay, nějaká čína).Se zvukem jsem spokojený, limitující je akustika pokoje, takže to moc často nepraktikuju.Nemám přímé srovnání s CD-přehrávačem, páč se elektronka na výstupu mého HDCD-playeru odebrala do věčných lovišť a jsem líný donést to do servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Abych docílil stejné podmínky, tak jsem 16/44.1 flac vypálil na CD a dal do iBassa, iBasso na CD vstup zesilovače a CD player tuším na DVD vstup. Pak jsem je oba odstartoval a přepínal na zesilovači vstupy. Sonka trochu hlasitější a lepší zvuk. Věřím, že je prostor pro velké vylepšení právě v tom kabelu. Tohle je nějaká Hama asi za 120,- a myslím, že nebýt na něm ten nápis, stál by půlku. Lepší kabel, než z prodejny potravin si to zaslouží, tak něco zkusím najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Ještě blba kontrolní otázkaVolume na ibasso mas na 256 ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Naplno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 Hlavní použití běh, posilovna, sem tam při práci ...Psal jsem tu už včera přes mobil, ale nevím proč se to neodeslalo, každopádně na běh jsou Vsonic zcela nevhodné, vlastním Vsonic GR07 a to jsou prostě sluchátka na poslech, kde té pohybové aktivity není moc. Kvalita zvuku nebude taková jako u Vsonic, protože to nejsou in-ear, ale u běhu jsem si na kvalitu nikdy nepotrpěl a nejvíc se mi zatím osvědčily sluchátka od sennheiser, co jsou vyrobený pro sport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 http://www.hificentrum.cz/vyrobky/1932/audiokabel-oehlbach-iconnect-60001.htmhttp://www.hificentrum.cz/vyrobky/701/audio-kabel-oehlbach-mp3-90561.htm .... iBasso má ale velký handicap v laciném kabelu jack-cinch.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipder Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 nemate nekdo zkusenost se sluchatkou RHA MA750 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Co máte nastaveno ve foobar2000 v Tone/Sweep sample rate? Je tam defaultně 44100.Znamená to, že všechno nejprve převede do CD kvality a pak to pošle přes usb do DAC (iBasso)? To je dost škoda, jestli to dobře chápu.Zkusil jsem nastavit i 192000, ale potom zase bude větinou zbytečně resamplovat nahoru a není přece možné to kvůli jednotlivým songům v průběhu poslechu měnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 http://www.hydrogenaud.io/forums/index.php?showtopic=86074 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 26. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Vím, že tady někdo kdysi psal, že koupil sluchátkový zesilovač s DAC Fiio e18, přemýšlím o něm, nemohl by tedy ten dotyčný prosím nasdílet nějaké své zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Než objednám nové Xiaomi Piston 2, zkusím, jestli by se nechtěl někdo zbavit něčeho zajímavého. Cena by měla být ideálně do 1 000 Kč. Pokud by se někdo chtěl něčeho zajímavého zbavit, tak budu rád za každou nemravnou nabídku :-) Krmit to budu iPhonem, takže žádné hogo fogo nepotřebuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Proklaté vlákno, byl jsem tři roky spokojený s Klipsch S4, a teď mám v uších VSonic GR07 bass edition a iBasso DX90 na cestě z HongKongu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Další tip hledačům audioorgasmů , první dojmy z "levných sluchátek". Před pár dny jsem odjížděl, čekalo mě 12h v MHD a desítky dalších na hotelu, kabel ke svým sluchátkám pořád nemám :/ a čerstvě odešly Bose TriPod (hrají úžasně, vůbec ne analyticky, ale nehorázně příjemně na filmy a pop, byly to X let nejoblíbenější sluchátka k NTB, chtělo to equalizer..).Tak jsem den před cestou koupil Sennheiser CX300II a musím uznat, že po pár hodinách rozehrání (start byl děs, možná i díky nezvyku, nevím, ale ráno to už šlo) to docela příjemně překvapí, když si člověk vezme, že to jsou pecky do tisícovky a na usínání v posteli..Nejnižší (nebo ty o něco výše) basy sice zahuhlaný, ale překvapil jakoby možná mírně potlačený, jenomže přesný hlas a fakt solidní výšky, skoro jako u vícepásem. Dokonce se dá hovořit o byť malém, ale "celistvém" prostoru, což fakt potěšilo. Čekal jsem mnohem méně.Posloucháno zatím tak 50hodin, třeba se to pokazí tracklist zhrubaW.A.Mozart sym 05, 25, 41 (SACD, CD)Suzanne Vega The Best Of (CD)J.Haydn sym 39 (CD)a další (Depeche Mode, Prodigy, nějaké ty diskotékovky typu Tiesto apod.)V kategorii "prostě na ulici a do MHD" asi nic moc lepšího, co by nevypadalo jak z kosmu a dalo se na to lehnout, nebude. Vyrobeno v Číně a dost precizně, kabel taky dobrý, mikrofonní efekt ok, zamotávání průměrné. Pokud někdo řeší podobný problém do 1000Kč, mohu doporučit. A na takové MP3 v nejvyšší "kvalitě" úúúplně v pohodě, nepřijdete ani o notu Tyhle malé, levné mršky se hodí i na poslech v klidu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 nechce někdo prodat hifimany RE400? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se