milan.w Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Ahoj chlapi, v přehrávačích se moc nevyznám, ale rád bych si poslechl hudbu v kvalitnějším podání. Přemýšlel jsem pro začátek o Fiio X1 a lepších sluchátkách. Doposud jsem měl starší iPod nano a sériová sluchátka, budu rád za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Kolik do toho chces nasypat korunek?Sluchatka do ucha nebo na hlavu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Kolik do toho chces nasypat korunek?Sluchatka do ucha nebo na hlavu? Zatím bych se rád držel při zemi, zkusil zda mě to chytne či ne. Poslouchal bych spíše doma, takže sluchátka na hlavu. Klidně bych sáhnul po bazarových kouscích, pokud bude u sluchátek možnost vyměnit "molitany". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Nekdo tady prodava AKG, pro zacatek dobryhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/90605-p-sluchadla-akg-k240-mkii/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Nekdo tady prodava AKG, pro zacatek dobryhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/90605-p-sluchadla-akg-k240-mkii/ Našly by se sluchátka i kdybych se chtěl držet více při zemi? Řekněme do 1500? Rád bych se zeptal na sluchátka Koss Porta Pro, vím že mi je nedávno někdo doporučoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Sorry ale Porta Pro a "kvaltni podani hudby" fakt nejde dokupy, teda pokud ti neni dvanact a neposlouchas tuc-tuc hity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Fiio X1 stoji kolem 3500, to uz radeji levnejsi prehravac treba fiio m3 za dvojkuA o to vic dat do sluchatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Proto se ptám, rád si nechám poradit. Fiio X1 jsem našel použitý za 2500, ale nevím jestli je o tolik lepší než m3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Na sluchatkach za 1500 nepoznas rozdil mezi x1 a m3Zkus mrknout na toto http://www.hifionline.cz/hifibazar/prodam/sluchatka/akg/akg-k-240-mk-ii/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Takže se sluchátky Akg a přehrávačem Fiio X1/M3 neudělám chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Pokud tě to chytne, tak neuděláš chybu, ale první krok k utrácení více a více peněz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Za mě doporučuji okoušet kombo xDuoo X2, 32 GB SD kartu, xDuoo XQ10 amp, a TTpod T1.Za ty prachy super kvalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Chalani, sluchatka na behanie do 50 eur by sa dali odporucit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Pěkná hračkahttp://www.loewe.cz/products/253/172/airspeaker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Vážení, potřeboval bych poradit. Při vykonávaní tělesné aktivity se zpotím jako prase a špunty přestávají těsnit, začnou vylejzat a zvuk se začíná podobat ozvěně z plechového kýblu. Zkoušel jsem různé materiály špuntů (pěna, co se zmuchlá, narve do ucha a pak nabobtná, různé silikony), ale všechno po náležitém zpocení vyleze. Neměli byste nějaký tip na náhradní špunty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Jediné, které mi dobře drží při všech sportech. Jsou dobře tvarovaná a opravdu v uchu drží.http://www.sluchatka.net/marshall-minor/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Díky. Chtěl jsem ale prvotně řešit jiný návlek na současné špunty - tedy tu pěnu, gumu, silikon, co se nasadí na špunty a vrazí do ucha (už mám těch sluchátek ňák moc). U těch Marshall minor mi není jasný, jak to tam drží a jak to drží, když ze mě teče pot proudem a klepu hlavou... Ale třeba na ně dojde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Vyslovene na sport jsou Comply S. Tusim, ze reaguji na telesnou teplotu, tak by mely izolaci udrzet. K dostani jsou do velikosti M treba na Alze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Díky za tip. Jak jsem pochopil, číslo za označením série (T-100, 200, 400, 500) pravděpodobně označuje velikost středového otvoru. Alespoň to tak z fotek vypadá. Bohužel ani na www.complyfoam.com jsem tento údaj nenalezl, což je dost na pytel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Vždyť tam si můžeš najít velikost dle svých sluchátek - Find your fit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se