Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Kolik do toho chces nasypat korunek?

Sluchatka do ucha nebo na hlavu?

Zatím bych se rád držel při zemi, zkusil zda mě to chytne či ne. Poslouchal bych spíše doma, takže sluchátka na hlavu. Klidně bych sáhnul po bazarových kouscích, pokud bude u sluchátek možnost vyměnit "molitany".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Našly by se sluchátka i kdybych se chtěl držet více při zemi? Řekněme do 1500? Rád bych se zeptal na sluchátka Koss Porta Pro, vím že mi je nedávno někdo doporučoval.

Odkaz ke komentáři

Vážení, potřeboval bych poradit. Při vykonávaní tělesné aktivity se zpotím jako prase a špunty přestávají těsnit, začnou vylejzat a zvuk se začíná podobat ozvěně z plechového kýblu. Zkoušel jsem různé materiály špuntů (pěna, co se zmuchlá, narve do ucha a pak nabobtná, různé silikony), ale všechno po náležitém zpocení vyleze. Neměli byste nějaký tip na náhradní špunty?

Odkaz ke komentáři

Díky. Chtěl jsem ale prvotně řešit jiný návlek na současné špunty - tedy tu pěnu, gumu, silikon, co se nasadí na špunty a vrazí do ucha (už mám těch sluchátek ňák moc). U těch Marshall minor mi není jasný, jak to tam drží a jak to drží, když ze mě teče pot proudem a klepu hlavou... Ale třeba na ně dojde...

Odkaz ke komentáři

Díky za tip. Jak jsem pochopil, číslo za označením série (T-100, 200, 400, 500) pravděpodobně označuje velikost středového otvoru. Alespoň to tak z fotek vypadá. Bohužel ani na www.complyfoam.com jsem tento údaj nenalezl, což je dost na pytel...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...