Přejít na obsah

Poradte prosim male SUV

Doporučené příspěvky

Zítra jedu do bláznivých AAA mrknout na pár aut, praktiky firmy se mě moc nelíbí, ale aut tam mají tedy požehnaně. Opět mě rozsekali, že  prý mám štěstí a můžu získat na vůz až 50% slevu, říkám dobrý a jak? Mám si prý koupit autíčko a k němu dostanu stírací los, no a tam může být právě ta úžasná 50% sleva anebo taky velký .....  :lol2: Jsem se zase pobavil"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 281
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Zítra jedu do bláznivých AAA mrknout na pár aut, praktiky firmy se mě moc nelíbí, ale aut tam mají tedy požehnaně. Opět mě rozsekali, že prý mám štěstí a můžu získat na vůz až 50% slevu, říkám dobrý a jak? Mám si prý koupit autíčko a k němu dostanu stírací los, no a tam může být právě ta úžasná 50% sleva anebo taky velký ..... :lol2: Jsem se zase pobavil"

Nejezdi tam, max pro inspiraci...

Odkaz ke komentáři

Jsem tam v minulosti již dvě auta koupil, takže jejich praktiky znám a docela jsem ze začátku koukal. Nejhorší je, že auta které mají na internetu tam ve skutečnosti vůbec nejsou, chtějí Vás tam jen nalákat a prodat cokoliv jiného. Každopádně auta byli v pohodě a za solidní cenu, takže tam žádný problém nebyl. Jinak zítra jedu pro inspiraci, tak nějak jsem se do toho zamotal a potřebuji toho vidět co nejvíc pohromadě pro srovnání a na to jsou áčka ideální prostředí....

Odkaz ke komentáři

Ivane: presne tak. Uz z principu bych tam nic nekoupil. V praci kolegova dcera tam delala tri mesice tak taky vypravel "pribehy". Maji to velmi dobre pravnicky osetrene jinak by davno skoncili...ani poklici od kola bych od nich nekoupil!

Odkaz ke komentáři

Ja koupil, a když jedu kolem nebo slyším v rádiu reklamu na ne, mam chuť na pustit cely auto benzinem a projet jim vylohou a zapálit.

Nikdy víc.

Co ti provedli? Já mám tedy ty bazary sakra projeté a připadne mi to všude podobná pakáž, moc si nevybereš. Zklamali mě už i autorizovaný prodejci nových vozů, co ti zkouší podstrčit super auto z protiúčtu, které je ovšem vážně porouchané, viz. Subaru Opava :-(

Odkaz ke komentáři

Do AAA se celkem dobře prodávají auta, ale nikdy bych tam nekoupil. Jim je naprosto jedno co s tím autem je, kdo všechno má od něj klíče, není problém přijet i bez malého techničáku, nic jim nevadí. Na dílně udělají opravy tak, aby to moc nestálo a dalo se to dobře prodat. Měj jsem od nich jedno auto a již nikdy více, horor. No a vyjednání o ceně, nikdy jsem nic tak zoufalýho neviděl. Je vidět, že s reklamou dokáže prodávat i firma která je k hov.nu. V Německu by je hnali svinským krokem.

Odkaz ke komentáři

Mám tam jedno zamluvené a můj dvorní automechanik tam odmítá se mnou jet, to je krach. Úplně se zhrozil, má je tam za upíry, prý se tam kšeftuje s dílama, vymontují dobrý a dají starší, to už sd mě zdá ale dost za hranou, ale možná má ten kluk jenom rozum  <_< Vezmu někoho jiného a uvidíme......budu sakra na pozoru a auto musíme pořádně proklepnout. Mám zamluvené tři kousky různě po Praze, tak o nic nejde" Snad to dobře skončí, koupě ojetého vozu je jeden velký extrém v tom našem banánově  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Mám tam jedno zamluvené a můj dvorní automechanik tam odmítá se mnou jet, to je krach. Úplně se zhrozil, má je tam za upíry, prý se tam kšeftuje s dílama, vymontují dobrý a dají starší, to už sd mě zdá ale dost za hranou, ale možná má ten kluk jenom rozum <_< Vezmu někoho jiného a uvidíme......budu sakra na pozoru a auto musíme pořádně proklepnout. Mám zamluvené tři kousky různě po Praze, tak o nic nejde" Snad to dobře skončí, koupě ojetého vozu je jeden velký extrém v tom našem banánově :lol2:

Edit: Měl jsem nemístnou poznámku. Sorry, jsem přehlíd SUV. Omlouvám se! Upraveno uživatelem geometr
Odkaz ke komentáři

Zbláznil ses? To je takovej problém koupit nový v daný ceně?

Co koupíš za dvě, tři kila v dnešní době nového? Chci dvoulitr minimálně, 4x4, automat, výbavu a značku nejlépe z Japonska.... :cheers:  Myslím, že ti takový auto nevyrobí za ty prachy ani v Rumunsku  :D

Odkaz ke komentáři

Mrkejte hned na první pozici autorizák Škodovky  :frusty: Říkám, dnes si nevyberete:

http://www.sdruzeni-sova.cz/seznam-aut-s-podezrenim-na-zasah-do-stavu-tachometru?vin=&make=&model=&clock=&page=10

A polák s Fiátkem je jasný vítěz  :lol2:

http://www.sdruzeni-sova.cz/seznam-aut-s-podezrenim-na-zasah-do-stavu-tachometru?vin=&make=&model=&clock=&page=3

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Dnes se to rozsekne, právě vyjíždím do akce a v rezervaci jsou 4 auťáky po různých bazarech od prvního majitele kupované v ČR. Kompletně jsem je prověřil tak to musí už klapnout, navíc jsem o kilo navýšil rozpočet. Ale to bylo pokaždé, ze začátku nadšení že se jede pro novou káru, teď už jsem s toho docela otrávenej.....večer dám vědět  :cheers:

Odkaz ke komentáři

Ahoj, děkuji moc za tip. Bylo to jedno z prvních aut na které jsem se byl podívat, ale moc mě upřímně nechytlo. Navíc chyběla serviska a u autorizáku jsi to neservisoval anebo?

ahoj,

African jeste hledas ? podivej se na Emil Frey Stodulky daval jsem tam protiučtem Forestera XT a myslim ze se snima bude i mozne domluvit vim za kolik jsem jim ho tam nechaval :-) jinak koupeno tam a vetsinu tam krom asi 2x ne olej jinak vse 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...