misoo Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Ahojte, dovolte mi aby som vam predstavil svoje nove Seika. Hodinky som si kupil od Seiyu (388? hodinky, 79? clo+dph), dodanie trvalo 4dni + 2dni colnica. Planujem ich nosit na tahu, ktory bude dostupny az o mesiac, tak zatial takto elegantne... Zacneme teda remienkom (20-18mm), ktory neni ziadne terno, je pomerne tvrdy a leskla imitacia krokodila sa mi nepaci. No aspon ma fajn spodnu cast, ktora posobi ako brusena koza, je to velmi prijemne na dotyk. Spona je leskla s vypieskovanym logom Seiko. Puzdro (velkost 39mm bez korunky, vyska 11mm, L2L 47mm) je zaujimavo riesene kombinaciou brusenych a lestenych ploch. Brusene je zhora, z boku a sikme plochy su lestene. Strojcek 6R15 je automat s moznostou manualneho natahu a hackingom. Vrchne sklo je plochy zafir s vnutornym AR, zozadu je hardlex. Korunka nie je srobovacia, polohy klasika wind/date/set time. Datum sa zacina menit po 22 a tesne pred 24 sa precvakne uplne. WR100. Musim povedat, ze hodinky niesu prilis fotogenicke a nazivo posobia elegantnejsim a hlavne hodnotnejsim dojmom. Cervena sekundovka je vidiet v podstate len za silnejsieho svetla, za sera a pri slabom interierovom svetle je matna tmava, t.j. sekundovka je akoby kratsia. Na hodinkach pri pohlade z dialky krasne vyniknu indexy, ktore su zhora brusene a boky maju sikme - lestene. Naopak, oramovanie datumoveho okna je zhora lestene a vnutorne plosky su brusene. Logo Seiko je tak isto embosovane a spolu s pruhovanym cifernikom to vyzera velmi pekne. Puzdro a cifernik su rozhodne silnou strankou tychto hodiniek.Lumi klasika, par sekund super, par minut ok a potom to slabne... uvidim rano ci uvidim Zatial teda spokojnost, prve dojmy vyborne. Prikladam par blbych fotiek starym kompaktom...
kdojinej Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Vypadají perfektně...su zvědavý na tah!
Sborez Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Pěkná práce, líbí se i ten kovový vzhled indexů... Pěkně to ladí.
organic Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Byl jsem pevně rozhodnutý pro SARB033, ale tenhle model mou pevnost rozviklává. Jen ten tah.. má podle fotek z jiného vlákna docela velké dílky a vypadá dost kostrbatě.
Daemonultimate Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Nejsem žádnej fotoznalec,ale fotky mi zas tak blbý nepřijdou,pěknej celkovej dojem i detaily,jako 3D indexy,ručičky,moje oblíbená červená na vteřince,prkna na cifru,průhled i to okno datumky je neodfláklý.Kapitola sama pro sebe se mi zdá pouzdro,vypadá skvěle.Taky udělaly moc dobře že se nerozvášnili u průměru a výšky,prostě parádní kousek hoden gratulace.
brownwld Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 jsou vyborny, jeste je hodit na hnedyho krokousa cervena sekundovka je paradni, libi se mi vic nez SARBy
Chumpus Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Velká gratulace, je to povedený model.
Red Dwarf Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Parádní, což je pro mě špatně, protože mě budou ležet v hlavě ještě víc. Těším se na osobně, díky za fotky a recenzi!
misoo Odesláno 20. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Dakujem, zajtra idem na obed so Stevom (Sarb033), tak hodime par porovnavacich fotiek
duvid Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 No ty teda jsou!. Moc hezké hodinky, nemít omezenější rozpočet než zatím mám tak je také pořídím
walter10 Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 SARX017 je velmi povedený model (cena/kvalita/design). Foto se mi líbí.
emef Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Pěkný to máš. Jsem rád, že se někdo konečně odvážil, myslím, že nebudeš poslední. Fakt parádní hodiny, blahopřeju! A jsem tuze zvědavej na ten tah. Jinak tu lumi bych nepodceňoval, moje Alpinisty přečtu úplně v pohodě i ráno, to bylo velký překvapení.
FraK Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 (upraveno) Pěkný, konzervativní dizajn. Gratuluji! Upraveno 20. ledna 2014 uživatelem FraK
MarcelG Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Super, parada, gratuluji. Moc povedene. Jsem moc zvědavý na tah,až Ti dojde, urcite budu čekat na Tvé zhodnocení. Díky Odesláno z mého HTC One S pomocí Tapatalk
Gio Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Konecne misooooo. Kedy dame pivo? Chcem ich skusat
ondrej420 Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 super hodinky, těším se na fotky se SARBem
Chorche Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Nádherný! Trochu Seamastery, ale nádherný. Gratuluju!Docela nad nima začínám přemýšlet
Jörg8X Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Moc pěkné hodinky Ale (zatím) mi tam trochu vadí ten červený konec vteřinovky... ale říkám zatím
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se