odklizec Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Mam takovy pocit, ze si muzes u prepazky rozbalovat co chces, posta s tim nebude chtit nic mit. Klidne si ho rozbal za pritomnosti nekolika svedku nekde jinde, vysledek bude uplne stejny. Posta ti balicek i tak nevezme zpet a pokud platis dobirku, penize ti ucite nevrati. Takze policieeee...policieeee...
African Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Tak hodinky jsem právě vyzvednul na České poště , byli uvnitř, Tissot T-touch Expert, super" Po pár zkušenostech z nošení sem dohodím recenzi" ALE!!!!! K balíčku byli přidány papíry z celní zprávy a paní za přepážkou to asi 10 minut řešila, jestli prý nemám něco doplácet. To, že hodinky pochází s EU si nemohla nechat vysvětlit. Balíček byl evidentně otevřen a přelepen pásky celní správy, tak jsem se s ní dohodl, že ho spolu rozděláme. Když jsem balíček velikosti krabice od bot otevřel, málem jsem hodil vrtuli . Hodinky a veškerá dokumentace k nim byli vyjmuty z originál krabice a volně, říkám volně hozeny v té krabici od bot !!! Originál krabice byla poctivě uzavřená a v papírovém obalu tissot. Tkaže je prostě někdo rozdělal a hodil všechno zpět jak hnůj" To trochu zkazilo mé nadšení, ale i přes to jsem moc rád, že se ke mně dostalo to, co jsem si objednal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kirn Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 já musím říct, že u nás to chodí poštou velmi slušně a rychle. po desítkách, ne-li stovkách balíčků, to snad mohu říct a rychle zaklepat na dřevo. dokonce i balíček od RJelínka z Vizovic přišel na druhý den a byl v pořádku a hlavně plný
Mario? Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Mam takovy pocit, ze si muzes u prepazky rozbalovat co chces, posta s tim nebude chtit nic mit. Klidne si ho rozbal za pritomnosti nekolika svedku nekde jinde, vysledek bude uplne stejny. Posta ti balicek i tak nevezme zpet a pokud platis dobirku, penize ti ucite nevrati. Takze policieeee...policieeee... nj...Nejlepší je ale dobírka....pošta ti sice balíček nevezme zpět a peníze nevráti ale.. když dobírku rozbalíš na poště u přepážky, a bude tam namísto hodinek něco jiného, tak máš alespoň svědky na to co bylo zabalené v té dobírce. Pak stačí na policii podat trest. oznámení, a policie zablokuje výplatu peněz pro odesilatele dobírky. Už se mi stalo že mi na dobírku namísto mobilu za 10 000 SK přišlo zabalené mýdlo. O prachy jsem ale nepřišel......policie zablokovala výplatu .
Gilius Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 S poštou zatím celkem pohoda....balíčky chodí do dvou/tří dnů....jen doručovatelé házej lístky místo zazvonění,ale po dvou telefonátech(patřičně ostrých) a jednom bengálu z oka do oka už mne znají a nezkouší to.
African Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Odesláno 5. září 2008 A resil jsi nejakou reklamaci ? Nebylo co reklamovat, v balíčku bylo to, co jsem si objednal a jak jsem psal, ten svinčík uvnitř udělala celní správa. A co jim budu říkat, ať si to sobě příště pořádně uklidí? Mylím, že tam se řeší horší věci, byl jsem rád, že hodinky nešlohli, jak už tu bylo párkrát zmíněno"
kubson Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Odesláno 5. září 2008 Nebylo co reklamovat, v balíčku bylo to, co jsem si objednal a jak jsem psal, ten svinčík uvnitř udělala celní správa. A co jim budu říkat, ať si to sobě příště pořádně uklidí? Mylím, že tam se řeší horší věci, byl jsem rád, že hodinky nešlohli, jak už tu bylo párkrát zmíněno" menší stížnost by určitě nebyl od věci posta1995@cs.mfcr.cz
African Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Odesláno 5. září 2008 Dík Kubson, když už to mám takhle na dlani, tak jim písnu, jestli jsou tam uplně jako normální, když zachází takto z věcmi v hodnotě 20000,-Kč
Jaem Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Odesláno 5. září 2008 Praktiky posty v Brne - http://www.sme.sk/c/4062057/policia-pozaty...skej-posty.html
paolous Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Odesláno 5. září 2008 (upraveno) Posta v Brne mi jednou asi pred 7 lety ztratila balik a kdyz si vzpomenu na ten bengal kolem toho, tak Ceska posta patri do firem na mem osobnim blacklistu, spolu s firmama: Ceske drahy, UPC, O2 to jsou firmy des a hruza!!! Upraveno 5. září 2008 uživatelem paolous
Patrik Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Odesláno 6. září 2008 Posta v Brne mi jednou asi pred 7 lety ztratila balik a kdyz si vzpomenu na ten bengal kolem toho, tak Ceska posta patri do firem na mem osobnim blacklistu, spolu s firmama: Ceske drahy, UPC, O2 to jsou firmy des a hruza!!! Tak to já si z minulého zaměstnání nemůžu stěžovat. Stačilo balík řádně pojistit a z pošty se stal vážený odběratel
koblih69 Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Odesláno 6. září 2008 Za poslední 2 roky Aukrování jsem poslal nebo přijal cca 400 balíčků, problém byl jen 1x když jsem něco poslal a ten člověk nedostal výzvu do schránky. Ozval se a do hodiny jsme zjistili, že balíček čeká na jeho poště... Jinak ze zkušeností ve firmě častěji splete doručení DHL než pošta.
Patrik Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Odesláno 6. září 2008 Za poslední 2 roky Aukrování jsem poslal nebo přijal cca 400 balíčků, problém byl jen 1x když jsem něco poslal a ten člověk nedostal výzvu do schránky. Ozval se a do hodiny jsme zjistili, že balíček čeká na jeho poště... Jinak ze zkušeností ve firmě častěji splete doručení DHL než pošta. Souhlas. Pošta (když ten balík neztratí) aspoň hodí oznámení do schránky. Objednával jsem si na německé eBay vysavač (posílali ho z Dánska :-o ) a když už mi po měsíci došla trpělivost, začal jsem se po balíku shánět. Nakonec jsem zjistil, že balík je už 14 dní na PPLce v Uhříněvsi. Známý, co nakupuje na německé eBay vláčky, tak má zase příšerné zkušenosti z Hermesem. Snad polovina zásilek se vrátí s označením "adresa neexistuje"! V mé bývalé firmě nám vykradli balík poslaný přes FedEx, PPLka zašantročila balíky poslané přes Vánoce (po Novém roce je zase našli, ale to nám už bylo jaksi k prdu ), UPS byla schopná balík za 1-2 dny přepravit přes půl Evropy, ale týden jim trvalo proclení,... nakonec byla obyčejná pošta nejefektivnějším (a nejlevnějším) řešením. Hlavně s tou UPSkou to byl problém. Nevím jestli ostatní spediční firmy uplácejí celníky, nebo s nima chodí na pivo, ale to, co náš speditér na Ruzyni zvládl za 1 odpoledne, trvalo UPSce týden.
kubson Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Odesláno 6. září 2008 to, co náš speditér na Ruzyni zvládl za 1 odpoledne, trvalo UPSce týden. hodně záleží na konkrétním deklarantovi - někteří jsou hrozná jelita, osobně mám ups nejraději, jejich kurýr je vždy zdvořilý, slušný a balík donese až ke dveřím - některé především lokální kurýrní firmy najímají jako doručovatele naspeedované kamzíky na koksu... pošta zase s oblibou dýchavičné doručovatele, neschopné vyjít těch pár schodů.. jinak fedex mi byl schopen ztratit 3x stejnou - opakovaně odeslanou zásilku..
Patrik Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Odesláno 6. září 2008 hodně záleží na konkrétním deklarantovi - někteří jsou hrozná jelita, Tak to my měli "štěstí" jen na ta jelita, pokaždé to dopadlo stejně. Na rozdíl od ostatních firem nebyla UPSka schopna nikdy proclít na proforma fakturu (ostatní firmy to zvládaly).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se