Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Za todle vlákno dík. Ne, že bych přestal pít, to fakt nechci - nicméně se to snažim omezovat na dvě, max tři pivka denně. Což se mi celkem v klidu daří. Takže v hospodě piju pomalejc a neberu to pivko jako nezbytnost například k vaření - prostě jedno k obědu, jedno večer a dobrý. Když jsem si spočítal, že za rok prochlastám řekněme mírně jetý PO s 8500, taky celkem motivace..:)

• Odpovědi 336
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

PavelB-docela si me pobavil tim LongIslandem jakozto babskym pitim..kuwa,dyk to je killer jako prase,ovsem zalezi,kdo ho pripravuje...je-li to ovsem namichano ve spravnym pomeru,ctyri,pet kusu sundaj chlapa ze zidle:-)

Odesláno (upraveno)

Ty brďo, a já si myslel, že dvě - tři piva denně je moc a že bych měl brzdit - takže díky Micey, chlastám v klidu dál  :lol2:

Edit: Pokud jde o ty drogy, tak ač nerad, musím uznat, že můj oblíbenec Devin Townsend vyprodukoval svoji nejlepší hudbu v době, kdy jel na drogách. Akorát teda co vím, to byly o dost tvrdší drogy než alkohol - ale ta hudba z jeho ranného období mě dodnes dostává, i když to mám naposlouchané popředu i pozpátku. Od té doby, co je "čistý" (úplně, i bez alkoholu), tak to nějak není ono. Ale ono zase těžko hledat skutečné příčiny, možná je to prostě jenom věkem a to vysazení drog je jenom důsledek...

Upraveno uživatelem Filip.J
Odesláno

Moje řeč, teď jsou v prodejním vlákně dvoje voňavé PO s 8500, tak si říkám, kdybych tak neřádil, tak už je mohl mít na pazouře :mellow:

Jde o to, že já většinou ty prašule stejně pustím zase jinde, když jsem přestal s kouřením, tak si říkal, to bude peněz, no a furt mám holou prdel :lol:

Za todle vlákno dík. Ne, že bych přestal pít, to fakt nechci - nicméně se to snažim omezovat na dvě, max tři pivka denně. Což se mi celkem v klidu daří. Takže v hospodě piju pomalejc a neberu to pivko jako nezbytnost například k vaření - prostě jedno k obědu, jedno večer a dobrý. Když jsem si spočítal, že za rok prochlastám řekněme mírně jetý PO s 8500, taky celkem motivace.. :)

Odesláno

Filip: Tak já jsem tlustej jako prase, takže o dvou ani nevim:)

Tak tos musel od toho srazu v létě, co jsme se viděli, hodně nabrat!  :lol2:

Odesláno

Stojí chlapík opřenej o mrakodrap, kouří Malborky, zastaví se u něj nějáký ňouma, co dělá průzkum a ptá se" Pane, kolik pak těch retek za den vykouříte? No a že prej 3 krabky. A  jak pak dlouho už takhle kouříte? Chlapík na to, že asi 50 let. Chytrolín vezme kalkulačku, pečlivě počítá a nadšeně říká, no a víte, že kdyby jste nekouřil, mohl by být ten mrakodrap, co jste o něj opřený za ty ušetřené peníze Váš? A chlapík suše odpoví, ale on je můj :clap:

ja prestal hulit, do baru pachnu jednou za uherskej rok misto kazdej tejden a mam penez jak zelez :D

Odesláno

Já jsem dřív do barů chodil furt,omezil jsem to až když jsem měl děti a hlavně proto,že po třicítce ty druhý dny jsem total KO.A děti chtěj blbnout,ptaj se co budem dělat a tatínek mrtvej na gauči,to je očistec :giljotiini:

Odesláno

Taky si říkám, že potřeboval nějakou motivaci pití omezit...

Teď mám už přes týden rýmičku a léčím se chlastem - kloktání, čaje s tuzemákem... (dobrý argument, že? :-) ) a když jsem dnesk nesl flašky do popelnice, tak jsem spočítal, že od předminulýho pátku, čili nějakých 11 dní, jsem dal: 0,7l vodky, 0,7 whisky, 3x 0,5l tuzemáku a 3x 0,7 vína... jo a 2 teplý piva (škrábání v krku - to se fakt nedá).

Nehodlám abstinovat, to je blbost případně už fakt poslední nouze, ale chtěl bych, abych měl pocit, že 3dcl vínka nebo velkej panák denně stačí...  co vás napadá jako motivace?

Odesláno

To si říkám furt. Před pitím tomu i věřím. Pak dopiju sklenku a... naleju si další.

Zkoušel jsem to i více vychutnávat... tj. lepší (dražší) víno... no, vydrželo mi to pár dní.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

To si říkám furt. Před pitím tomu i věřím. Pak dopiju sklenku a... naleju si další.

Zkoušel jsem to i více vychutnávat... tj. lepší (dražší) víno... no, vydrželo mi to pár dní.

Mně se docela osvědčilo levný a hnusný víno. Pak to není o silný vůli ale o sebezapření a to se zvládá líp. A kdyby ti z nějakejch důvodů nevyhovovalo hnusný levný, můžu ti i poradit, kde se dá koupit hnusný drahý. 

Odesláno

Díky, to by šlo. :-)

Co je tak nejhorší? Sklepmistr nebo Kahan?

Zkoušel jsem zatím hnusný pivo - Primátor 24° a to se fakt nedalo víc jak deci. Nakonec jsem ho stejně vylil...

Co se týče tvrdýho, je problém, že můžu skoro vše... je teda fakt, že nápoje ala vodka z likérky Drak jsem vlastně kupoval naposledy na střední.

Asi koupím Staromysliveckou, to je taky dobrý patok.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Nejhnusnější vína, co sem kdy pil, mají v řetězci Kubík. Teď jsem měl nějaký kalifornský za 100,-Kč a piju ho už čtvrtej den.

Odesláno

Objevil jsem tohle vlákno až teď.

Vlasto, mám z Tebe radost, že se držíš. Tak to nevzdávej - vzpomeň si na Jaroše (ne že by chlastal :) , ale co musel často zkousnout, aby nahoru vylezl).

Jo a ozvi se, až pojedeš směr Liberec. Dáme někde nějaký nealko  :D kafe.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...