lucid Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Naše děcka na tom možná budou trochu jinak, ale pro mou generaci, narozenou v polovině 60-tých let, je alkohol kulturní drogou č. 1, tzn. dát si panáka, pivo nebo víno je naprosto uniformní chování a očekávaný standard. Já jsem kvůli nesnášenlivosti s léky musel s alkoholem skončit před více než třemi roky. Kupodivu peklo nebylo ani tak vydržet bez skleničky, ale v té samé společnosti svých známých, spolupracovníků apod., ve které člověk propařil více než půl života a ve které, i když někdo více, někdo méně, chlastali všichni. A ustát všechny ty kecy a pobídky (?dej si, jeden panák nebo sklenička vína ti nic neudělají?, nebuď sra.....a) a navyknout je na to, že člověk prostě nepije, dalo ku....a fušku. Ale nakonec to šlo, zvyknuli si, že se s nimi bavím i bez chlastu a už neprudí a já se zase naučil tolerovat ty jejich opilecký bláboly, které bych jinak, mít něco vypito, samozřejmě považoval za perfektní hlášky. Takže často je to o tom jak ve společnosti bez toho chlastu přežít a nezůstat přitom sám
decebal Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 (upraveno) prvni vyhra nad chlastem se da pocitat tak po trech mesicich na suchu (mam to od doktorky) 3 tejdny nemusej nic znamenat. Clovek si rika jak to pekne zvlada a ze mu nic neni. Ono to ale prijde...JJ, osobní zkušenost. Před 15 lety jsem to udělal. Ze dne na den stop. Z chlastací Premiere league na sucho. Cca po třech měsících jsem se jednoho rána probudil a myslel jsem, že proskočím přímo z postele stropem, jakou jsem cítil energii. Prostě organismus, který od mládí dostával vysoké dávky jedu se po těch třech měsících očistil a najednou, poprvé v dospělém životě, jel na plný výkon. Pro mě to bylo jako znovuzrození. Vydržel jsem to rok, jedinou nevýhodou bylo, že jsem z hospody (jak už někdo psal) musel buď odejít, když si kamarádi dali třetí pivo (protože jsem jim přestával rozumět :-)) nebo použít náhradní prostředky:-). Po těch třech měsících jsem pak během asi měsíce zhubnul cca 12 kilo, to taky nebylo špatné. No a teď když se někde zliju (1 za měsíc?) bejvá mi docela blbě, takže vůbec nemám chuť to dělat častějc:-). Ale nechci se úplně desocializovat a taky mám kamarády v Mikulově, a tam by to fakt nešlo :-). Afričane, nedej se zviklat, stojí to za to. A nenech se od " kamarádů" přemluvit, jde o Tvoje zdraví, Tvou rodinu, Tvůj život. Je fakt, že mi pomohlo k tomuhle rozhodnutí to, že jsem kolem sebe viděl kamarády, se kterýma chlast začal slušně mávat. A s některýma posléze nepěkně zametl. Zpětně se na to dívám jako na zásadní rozhodnutí měho života. Ani si nechci představovat, kde a v jakém stavu bych dnes byl. Good luck!!!! Upraveno 27. ledna 2014 uživatelem decebal
organic Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 je to o tom jak ve společnosti bez toho chlastu přežít a nezůstat přitom sám Moudrá slova, já to řeším konopím
decebal Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Moudrá slova, já to řeším konopím +1 .
Igicz Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Afričane, držím palce!!! Co dělá chlast s člověkem vidím, bohužel, na svém otci. Takže se drž!
xmickey Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Africane, neznam Te, ale neni nejlepsi darek pro Tvyho dulezityho oslavence prave to, ze se nenapijes?
bandicoot Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Manželka pít nesmí a je strašný, jak ji každej říká "jedna sklenka nic neni". A tváří se uraženě, jakože kazí zábavu. Ale já se snad tady přidám, něco se změnilo a dneska jsem se po florbalu vyloženě těšil domů na panáka. Ne na studený pivo. Ale rychlou smrt.A když jsem přišel, loupnul jsem půl láhve tuzemáku (budiž mi polehčující okolností, že ze skleničky a během filmu) jen proto, že byla první na řadě v baru (z víkendu jak manželka pekla).
patriknapr Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 To je pravda. Když se člověk rozhodne nepít, nejhorší je snad vždycky reakce okolí při různých akcích. Já už pár let nepiju alkohol vůbec a i tak se mě čas od času někdo ze známích či z rodiny zeptá jestli si alespoň nepřipiju. Holt alkohol je v dnešní společnosti taková norma.
African Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Kluci, jen díky Vám, jsem dal dnes jen doporučený přípitek se šampáňem a tím to pro mě zhaslo" Vůbec jsem si to nějak neuvědomil a normálně jsem se dneska plánoval ožrat, asi nejsem hold inteligentní silná osobnost Ypo, Decebal a další z Vás, kteří s chlastem sekli během jednoho dne, jste pro mě hrdinové, protože dnes jsem znovu měl možnost zjistit, jak jsem stále hodně špatnej, uprostřed párty jsem začal potit, vibrovat a musel jsem se psem na půl hodiny vypadnout. Dost mě překvapil táta, whiskey expert, kterej celou párty popíjel sodovku a uškleboval se na mě, hodně mě podržel, stejně tak jako Vy, takže ještě jednou děkuji, detox pokračuje...
Z. Paul Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Respekt Tobě i tatíkovi taková podpora je nejlepší kor od whiskey experta Kluci, jen díky Vám, jsem dal dnes jen doporučený přípitek se šampáňem a tím to pro mě zhaslo" Vůbec jsem si to nějak neuvědomil a normálně jsem se dneska plánoval ožrat, asi nejsem hold inteligentní silná osobnost Ypo, Decebal a další z Vás, kteří s chlastem sekli během jednoho dne, jste pro mě hrdinové, protože dnes jsem znovu měl možnost zjistit, jak jsem stále hodně špatnej, uprostřed párty jsem začal potit, vibrovat a musel jsem se psem na půl hodiny vypadnout. Dost mě překvapil táta, whiskey expert, kterej celou párty popíjel sodovku a uškleboval se na mě, hodně mě podržel, stejně tak jako Vy, takže ještě jednou děkuji, detox pokračuje...
xmickey Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Africane, super! Ber se jako vzor chováni pro potomky (u mne tahle motivace docela funguje)
African Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Začínám dobře spát a ty rána jsou parádnický" Stávat do práce sice stále musím, ale je to určitě o dost příjemnější než po dvouch flaškách
MJ. Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 (upraveno) Jak to dáváš co se týče nervů?Já mám v okolí 2 exempláře který museli přestat ne z důvodu že by je to napadlo, ale že už si tělo řeklo že na to s..e a totálně se sesypalo. Pak teprve těm osobám došlo že něco neni v pořádku, ikdyž ne tak úplně, stále tam převládá ten názor že problém nemaj a že to nějak zvládnou sami (po návratu z nemocnice proběhla velká přesvědčovací akce že se musí jít k doktorovi kterej řekne co a jak dál).Každopádně osoba 1 to zatim dává v pohodě celkem plná energie (sem mile překvapen), osoba 2 je nervní jak sviň takže celkem rychle začne vyřvávat (přitom to byla právě tahle osoba která vykřikovala jak to je v pohodě že s tim nemá problém a chlast vlasně nepotřebuje. Ale když to je doma tak si dá)Jo a sem přesvědčenej že tyhle 2 osoby si stále myslí že si daj voraz tak ty 3 měsíce a pak se k tomu můžou vrátit, nejsou si schopný uvědomit že jakmile s tim zase začnou tak do roka budou buď dementní nebo mrtví. Nepochytil sem tvuj prvotní impuls ale každopádně držim palce Upraveno 28. ledna 2014 uživatelem the MJ
Gustaf Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Afri, tak to je paráda, žes to tak zvládnul a táta te podržel tak to ma být. jen tak dál
long Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Hele Africo, hlavně se nenech blbnout od lidí co Ti tady buď moralizují, jelikož jako dobytek s různými druhy zlozvyků i úchylek se chová 99% obyvatel planety včetně členů Chronomagu a na druhé straně ani nepřemýšlej o tom, že dát dvě a více láhví za večer je v pohodě.Stejně tak není v pohodě dát si každý den " jenom" dvě, tři brka a nebo něco kousek výživnějšího. Zkus to ( prostě to vydrž) a až se uvidíme koncem tohoto týdne vyhodnotím vizuelně jestli Ti to pomohlo. :-)))))Minimálně Ti budou fungovat játra jako normálním lidem a rána budou veselejší, ale to sám píšeš, jelikož jsi to zjistil po týdnu sám.
gougy Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Bezva vlákno, hlavně kvůli tomu primárnímu podnětu. Držím palce !!! a tohle je pecka nejvíc "táta, whiskey expert, kterej celou párty popíjel sodovku a uškleboval se na mě"
TomCZ Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Dobře Vy, oba i s tátou.Jinak na játra je dobrý ostropestřec - osobně užívám ten z Australian Remedy- LIver care complex a třeba mému tatíkovi hodně vylepšil jaterní testy
African Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 To the MJ: Prvotní impuls mi dali tady kluci z Chronomagu, když jsem furt machroval, jak je to super bejt furt v lihu, tak mě dali jasně najevo, že je něco špatně. Jinak nervy v pohodě, jsem dost tupej, takže nad tím moc nepřemýšlím, spíš jsem to dost pociťoval a ještě v podvečer pociťuji fyzicky, tělo cítí, že je nějáká změna. To Long: Těším se na naše setkání, vizuélně jsem překrásný i když pařím, takže nepoznáš vůbec nic Mé velké štěstí, že co se narodil kluk, jsem pomalu neviděl hospodu, zajdu tam velice ojediněle, pařil jsem si pěkně sám doma. Nedokážu si představit lidi, co seknou s chlastem, že jsou nadále schopni chodit mezi lidi do hospody a dávat si limču, to fakt nechápu. Z baráku jsem vyházel všechen chlast a je klídek, celkem ....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se