JZED Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Aktualizace stavu 1. financ - prosklené dýnko, strojek u Valise2. Bert3. Sedlin - prosklené dýnko, strojek u Valise4. Bob123 - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta5. warann - plné dýnko, strojek, 68.3 třetišroubek mám k vyzvednutí po servisu 29.1.20146. decebal7. kerob8. Borodov - prosklene dynko, strojek u Valjouxe9. Georgeisin - prosklené dýnko, strojek 68.3 bez zlacení, pouze modřené šroubky, strojek už má Valis u sebe10. pictureboy - prosklené dýnko, strojek bez úprav, řemen se signovanou překlápěčkou11. cigi12. kalba - prosklené dýnko, 68.3 Honza.Manta, modřené šroubky a zlacení, strojek na ceste k Valjouxovi13. Honza.manta14. japa - plné dýnko, strojček bez úprav15. Kadakii - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta,16. lamiczka - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta17. Stýf - prosklené dýnko, strojek u Valise18. Jovani - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta19. habadej - prosklené dýnko, strojek u Valise20. marecenator - prosklené dýnko, strojek u Valise21. Chosef76 - prosklené dýnko, strojek u Honzy.manty22. Slevin - plne dynko, bez uprav23. tomas23 -prosklene dynko, zlaceny strojek, na ceste k Valisovi24. Mirek24 - prosklené dýnko, strojek u Valjouxe + sestupná luneta s limubodem a řemen se signovanou překlápěčkou25. Ivo_S - plné dýnko, strojek je odservisován a připraven v Eltonu26. JZED- prosklené dýnko, strojek připraven27. Mila_T strojek po servise připraven, prosklené dýnko28. hirsch - prosklené dýnko, strojek u Honzy.Manty29. Doktor584, prosklené dýnko, strojek dodám30. gas - prosklene dynko, strojek u Valise31. Chronař - plné dýnko+sestupná luneta s lumibodem+trnová signovaná spona, strojek připraven k odeslání32. Flipik - strojek 68.3 po servise mám, plné dýnko33. sibirnaya (poslední číslo) - prosklený dýnko, strojek u Valise
Honza.manta Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Aktualizace stavu 1. financ - prosklené dýnko, strojek u Valise2. Bert3. Sedlin - prosklené dýnko, strojek u Valise4. Bob123 - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux5. warann - plné dýnko, strojek, 68.3 třetišroubek mám k vyzvednutí po servisu 29.1.20146. decebal7. kerob strojek u Valjouxe8. Borodov - prosklene dynko, strojek u Valjouxe9. Georgeisin - prosklené dýnko, strojek 68.3 bez zlacení, pouze modřené šroubky, strojek už má Valis u sebe10. pictureboy - prosklené dýnko, strojek bez úprav, řemen se signovanou překlápěčkou11. cigi12. kalba - prosklené dýnko, 68.3 Honza.Manta, modřené šroubky a zlacení, strojek na ceste k Valjouxovi13. Honza.manta proskléné dýnko, strojek u Valjouxe14. japa - plné dýnko, strojček bez úprav15. Kadakii - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta,16. lamiczka - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux17. Stýf - prosklené dýnko, strojek u Valise18. Jovani - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux19. habadej - prosklené dýnko, strojek u Valise20. marecenator - prosklené dýnko, strojek u Valise21. Chosef76 - prosklené dýnko, strojek u Honzy.manty - Valjoux22. Slevin - plne dynko, bez uprav23. tomas23 -prosklene dynko, zlaceny strojek, na ceste k Valisovi24. Mirek24 - prosklené dýnko, strojek u Valjouxe + sestupná luneta s limubodem a řemen se signovanou překlápěčkou25. Ivo_S - plné dýnko, strojek je odservisován a připraven v Eltonu26. JZED- prosklené dýnko, strojek připraven27. Mila_T strojek po servise připraven, prosklené dýnko28. hirsch - prosklené dýnko, strojek u Honzy.Manty - Valjoux29. Doktor584, prosklené dýnko, strojek dodám30. gas - prosklene dynko, strojek u Valise31. Chronař - plné dýnko+sestupná luneta s lumibodem+trnová signovaná spona, strojek připraven k odeslání32. Flipik - strojek 68.3 po servise mám, plné dýnko33. sibirnaya (poslední číslo) - prosklený dýnko, strojek u Valise
financ Odesláno 15. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2014 Tak to trochu poposunem. Kdo je připraven, posílejte mi SZ se svým jménem a kontaktem (jméno, příjmení a mail, telefon pro případ nejvyšší nouze) a jestli chcete bonusový ciferník.Až budeme všichni kompletní, budou se posílat strojky do Eltonu a platit zálohy. Od koho mám kompletní info, škrtám v seznamu. Bert, decebal, kerob a cigi - jaký chcete dýnko? 1. financ - prosklené dýnko, strojek u Valise2. Bert3. Sedlin - prosklené dýnko, strojek u Valise4. Bob123 - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux5. warann - plné dýnko, strojek, 68.3 třetišroubek mám k vyzvednutí po servisu 29.1.20146. decebal7. kerob strojek u Valjouxe8. Borodov - prosklene dynko, strojek u Valjouxe9. Georgeisin - prosklené dýnko, strojek 68.3 bez zlacení, pouze modřené šroubky, strojek už má Valis u sebe10. pictureboy - prosklené dýnko, strojek bez úprav, řemen se signovanou překlápěčkou11. cigi12. kalba - prosklené dýnko, 68.3 Honza.Manta, modřené šroubky a zlacení, strojek na ceste k Valjouxovi13. Honza.manta proskléné dýnko, strojek u Valjouxe14. japa - plné dýnko, strojček bez úprav15. Kadakii - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux16. lamiczka - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux17. Stýf - prosklené dýnko, strojek u Valise18. Jovani - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux19. habadej - prosklené dýnko, strojek u Valise20. marecenator - prosklené dýnko, strojek u Valise21. Chosef76 - prosklené dýnko, strojek u Honzy.manty - Valjoux22. Slevin - plne dynko, bez uprav23. tomas23 -prosklene dynko, zlaceny strojek, na ceste k Valisovi24. Mirek24 - prosklené dýnko, strojek u Valjouxe + sestupná luneta s limubodem a řemen se signovanou překlápěčkou25. Ivo_S - plné dýnko, strojek je odservisován a připraven v Eltonu26. JZED- prosklené dýnko, strojek připraven27. Mila_T strojek po servise připraven, prosklené dýnko28. hirsch - prosklené dýnko, strojek u Honzy.Manty - Valjoux29. Doktor584, prosklené dýnko, strojek dodám30. gas - prosklene dynko, strojek u Valise31. Chronař - plné dýnko+sestupná luneta s lumibodem+trnová signovaná spona, strojek připraven k odeslání32. Flipik - strojek 68.3 po servise mám, plné dýnko33. sibirnaya (poslední číslo) - prosklený dýnko, strojek u Valise
kerob Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 Zdravím,dynko sklo,červený cifr pls rovnou namontovat,díky davide
doktor584 Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 Zdravím, strojek mám hotový u mistra Valise, čeká jen na modřený šroubky...
decebal Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 Ahoj, dýnko plné, doufám, že budu mít tento týden hotový strojek.
financ Odesláno 16. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2014 (upraveno) AktualizaceTak to trochu poposunem. Kdo je připraven, posílejte mi SZ se svým jménem a kontaktem (jméno, příjmení a mail, telefon pro případ nejvyšší nouze) a jestli chcete bonusový ciferník.Až budeme všichni kompletní, budou se posílat strojky do Eltonu a platit zálohy. Od koho mám kompletní info, škrtám v seznamu.Bert a cigi - jaký chcete dýnko?1. financ - prosklené dýnko, strojek u Valise2. Bert3. Sedlin - prosklené dýnko, strojek u Valise4. Bob123 - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux5. warann - plné dýnko, strojek, 68.3 třetišroubek mám k vyzvednutí po servisu 29.1.20146. decebal7. kerob strojek u Valjouxe8. Borodov - prosklene dynko, strojek u Valjouxe9. Georgeisin - prosklené dýnko, strojek 68.3 bez zlacení, pouze modřené šroubky, strojek už má Valis u sebe10. pictureboy - prosklené dýnko, strojek bez úprav, řemen se signovanou překlápěčkou11. cigi12. kalba - prosklené dýnko, 68.3 Honza.Manta, modřené šroubky a zlacení, strojek na ceste k Valjouxovi13. Honza.manta proskléné dýnko, strojek u Valjouxe14. japa - plné dýnko, strojček bez úprav15. Kadakii - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux16. lamiczka - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux17. Stýf - prosklené dýnko, strojek u Valise18. Jovani - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux19. habadej - prosklené dýnko, strojek u Valise20. marecenator - prosklené dýnko, strojek u Valise21. Chosef76 - prosklené dýnko, strojek u Honzy.manty - Valjoux22. Slevin - plne dynko, bez uprav23. tomas23 -prosklene dynko, zlaceny strojek, na ceste k Valisovi24. Mirek24 - prosklené dýnko, strojek u Valjouxe + sestupná luneta s limubodem a řemen se signovanou překlápěčkou25. Ivo_S - plné dýnko, strojek je odservisován a připraven v Eltonu26. JZED- prosklené dýnko, strojek připraven27. Mila_T strojek po servise připraven, prosklené dýnko28. hirsch - prosklené dýnko, strojek u Honzy.Manty - Valjoux29. Doktor584, prosklené dýnko, strojek dodám30. gas - prosklene dynko, strojek u Valise31. Chronař - plné dýnko+sestupná luneta s lumibodem+trnová signovaná spona, strojek připraven k odeslání32. Flipik - strojek 68.3 po servise mám, plné dýnko33. sibirnaya (poslední číslo) - prosklený dýnko, strojek u Valise Upraveno 16. února 2014 uživatelem financ
Honza.manta Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Odesláno 16. února 2014 Strojky, které jdou přese mne, předám do Pánské pasáže se jmény - takže ty jsou vyřešené. Stačí, když dáte Financovi nacionále.
hirsch Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Odesláno 16. února 2014 Strojky, které jdou přese mne, předám do Pánské pasáže se jmény - takže ty jsou vyřešené. Stačí, když dáte Financovi nacionále.Honzo, díky! jdu předávat Financovi potřebná data, nezapomeň poslat Tvá data pro finanční vyrovnání , provedu obratem.
kerob Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Odesláno 16. února 2014 Honzo,díky!!!Davide,chybí ti u mě nějaká data?
financ Odesláno 16. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2014 Honzo,díky!!!Davide,chybí ti u mě nějaká data?jsi škrtnutý, nechybí, díky
financ Odesláno 16. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2014 AktualizaceTak to trochu poposunem. Kdo je připraven, posílejte mi SZ se svým jménem a kontaktem (jméno, příjmení a mail, telefon pro případ nejvyšší nouze) a jestli chcete bonusový ciferník.Až budeme všichni kompletní, budou se posílat strojky do Eltonu a platit zálohy. Od koho mám kompletní info, škrtám v seznamu. Bert a cigi - jaký chcete dýnko? 1. financ - prosklené dýnko, strojek u Valise2. Bert3. Sedlin - prosklené dýnko, strojek u Valise4. Bob123 - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux5. warann - plné dýnko, strojek, 68.3 třetišroubek mám k vyzvednutí po servisu 29.1.20146. decebal7. kerob strojek u Valjouxe8. Borodov - prosklene dynko, strojek u Valjouxe9. Georgeisin - prosklené dýnko, strojek 68.3 bez zlacení, pouze modřené šroubky, strojek už má Valis u sebe10. pictureboy - prosklené dýnko, strojek bez úprav, řemen se signovanou překlápěčkou11. cigi12. kalba - prosklené dýnko, 68.3 Honza.Manta, modřené šroubky a zlacení, strojek na ceste k Valjouxovi13. Honza.manta proskléné dýnko, strojek u Valjouxe14. japa - plné dýnko, strojček bez úprav15. Kadakii - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux16. lamiczka - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux17. Stýf - prosklené dýnko, strojek u Valise18. Jovani - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux19. habadej - prosklené dýnko, strojek u Valise20. marecenator - prosklené dýnko, strojek u Valise21. Chosef76 - prosklené dýnko, strojek u Honzy.manty - Valjoux22. Slevin - plne dynko, bez uprav23. tomas23 -prosklene dynko, zlaceny strojek, na ceste k Valisovi24. Mirek24 - prosklené dýnko, strojek u Valjouxe + sestupná luneta s limubodem a řemen se signovanou překlápěčkou25. Ivo_S - plné dýnko, strojek je odservisován a připraven v Eltonu26. JZED- prosklené dýnko, strojek připraven27. Mila_T strojek po servise připraven, prosklené dýnko28. hirsch - prosklené dýnko, strojek u Honzy.Manty - Valjoux29. Doktor584, prosklené dýnko, strojek dodám30. gas - prosklene dynko, strojek u Valise31. Chronař - plné dýnko+sestupná luneta s lumibodem+trnová signovaná spona, strojek připraven k odeslání32. Flipik - strojek 68.3 po servise mám, plné dýnko33. sibirnaya (poslední číslo) - prosklený dýnko, strojek u Valise
financ Odesláno 18. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2014 (upraveno) Další aktualizaceJeště řeším dýnka, hotový je plný dýnko, který bude celý gravírovaný, včetně nápisů v kruhu. U prosklenýho čekám na vizualizaci. Značení - PRIM - Kal. 68 - VODOTĚSNÉ - 4AT - XX/YY - 2014 L.E.Až budu mít vizuály, dám to sem. Kdo je připraven, posílejte mi SZ se svým jménem a kontaktem (jméno, příjmení a mail, telefon pro případ nejvyšší nouze) a jestli chcete bonusový ciferník.Až budeme všichni kompletní, budou se posílat strojky do Eltonu a platit zálohy. Od koho mám kompletní info, škrtám v seznamu. Do konce měsíce budeme posílat strojky do Eltonu a budou se platit zálohovkyBert a cigi - jaký chcete dýnko?1. financ - prosklené dýnko, strojek u Valise2. Bert3. Sedlin - prosklené dýnko, strojek u Valise4. Bob123 - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux5. warann - plné dýnko, strojek, 68.3 třetišroubek mám k vyzvednutí po servisu 29.1.20146. decebal7. kerob strojek u Valjouxe8. Borodov - prosklene dynko, strojek u Valjouxe9. Georgeisin - prosklené dýnko, strojek 68.3 bez zlacení, pouze modřené šroubky, strojek už má Valis u sebe10. pictureboy - prosklené dýnko, strojek bez úprav, řemen se signovanou překlápěčkou11. cigi12. kalba - prosklené dýnko, 68.3 Honza.Manta, modřené šroubky a zlacení, strojek na ceste k Valjouxovi13. Honza.manta proskléné dýnko, strojek u Valjouxe14. japa - plné dýnko, strojček bez úprav15. Kadakii - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux16. lamiczka - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux17. Stýf - prosklené dýnko, strojek u Valise18. Jovani - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux19. habadej - prosklené dýnko, strojek u Valise20. marecenator - prosklené dýnko, strojek u Valise21. Chosef76 - prosklené dýnko, strojek u Honzy.manty - Valjoux22. Slevin - plne dynko, bez uprav23. tomas23 -prosklene dynko, zlaceny strojek, na ceste k Valisovi24. Mirek24 - prosklené dýnko, strojek u Valjouxe + sestupná luneta s limubodem a řemen se signovanou překlápěčkou25. Ivo_S - plné dýnko, strojek je odservisován a připraven v Eltonu26. JZED- prosklené dýnko, strojek připraven27. Mila_T strojek po servise připraven, prosklené dýnko28. hirsch - prosklené dýnko, strojek u Honzy.Manty - Valjoux29. Doktor584, prosklené dýnko, strojek dodám30. gas - prosklene dynko, strojek u Valise31. Chronař - plné dýnko+sestupná luneta s lumibodem+trnová signovaná spona, strojek připraven k odeslání32. Flipik - strojek 68.3 po servise mám, plné dýnko33. sibirnaya (poslední číslo) - prosklený dýnko, strojek u Valise Upraveno 18. února 2014 uživatelem financ
financ Odesláno 19. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2014 (upraveno) Zatím nemám žádné info od následujících členů: BertDecebalCigiKalbaJovaniHabaděj EDIT: jsem to popíchnul a pohlo se to Upraveno 19. února 2014 uživatelem financ
habadej Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 (upraveno) Dneska jsem psal Valisovi a strojek bych měl mít připravený během příštího týdne. Tak to snad stihnu včas.Jo a červenej cifr nechci. Upraveno 19. února 2014 uživatelem habadej
valjoux Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Prosím všechny komu jsem zajišťoval servis a zlacení a čekají na stroj ať se připomenou. Mám šroubky a budu rozesílat nerad bych udělal botu.Na SZ jméno a adresu stačí.Díky Valjoux
decebal Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Zatím nemám žádné info od následujících členů: BertDecebalCigiKalbaJovaniHabaděj EDIT: jsem to popíchnul a pohlo se toJak jsem psal v příspěvku 66 :-),"Ahoj, dýnko plné, doufám, že budu mít tento týden hotový strojek."
financ Odesláno 20. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2014 (upraveno) Dneska jsem psal Valisovi a strojek bych měl mít připravený během příštího týdne. Tak to snad stihnu včas.Jo a červenej cifr nechci. Jak jsem psal v příspěvku 66 :-),"Ahoj, dýnko plné, doufám, že budu mít tento týden hotový strojek." viz výše:Kdo je připraven, posílejte mi SZ se svým jménem a kontaktem (jméno, příjmení a mail, telefon pro případ nejvyšší nouze) a jestli chcete bonusový ciferník.Až budeme všichni kompletní, budou se posílat strojky do Eltonu a platit zálohy. Od koho mám kompletní info, škrtám v seznamu. Bert - prosklený dýnko, strojek vlastníDecebal - poslat SZ s údajiCigi - je poslední a je to brzdaKalbaJovaniHabaděj - poslat SZ s údaji Upraveno 20. února 2014 uživatelem financ
Georgeisin Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Ten Cigi to snad dělá naschvál, zřejmě chce být středem pozornosti...což se mu daří .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se