hciq Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Zdravím,asi před rokem a kousek jsem si na papír načmáral takový hodiny, kde by jedna votočka trvala celejch sedm dní. Jednou ručkou dny v tejdnu a hodiny s vodečtem +- půl hoďky. Pro větší přesnost odečtu byl v návrhu ještě další subdiál na minuty, ale jeho realizace už byla trochu mimo rámec tohodle projektu. Kovový věci vyrobili chlapi u Knespl&Majzlík (byl to náš společnej projekt) teakovou krabici jsem si střihnul já. Tématicky to zapadá do projektu basura (můj pidi blog), protože některý díly jsou reinkarnovanej "vodpad" Rád bych udělal ještě model s min. subdiálem, ale to už asi čeká na nějakýho dalšího investora.....Nakonec pár fotek a údajů: rozměry š.v.h:210x210x120 mm materiál:mosaz, modřená ocel, teak, ciferník stříbřený, ručka modřená ocel, krabice masiv teak stroj:oscilátor-swis krok 18 000 bph safírové palety, pérový nátah s reservou 8 dní ještě se chci omluvit za fotky, ale fotit něčím, co má optiku velikosti nehtu na malíčku levý nohy, je přímo utrpení. Příště už to bude něčím lepším. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Nádhera! Jak je máš dlouho? Ptám se kvůli tomu, jestli jsi už vyzkoušel přesnost. EDIT: A ten stroj je novej nebo repase?
hciq Odesláno 30. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 No mám je něco přes tejden a už jsem je zapomněl natáhnout, takže akorát už vím, jak dlouho jdou. Tu přesnost nevím, za ten tejden to při tý jedný otočce nemůžeš zaboha poznat. Na vibrografu to prej bylo v normě.... Dá se to ale slušně doregulovat
dknespl Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Když jsme je dělali, tak jsem to HCIQovi zapomněl říct, ale v Americe dělaj takovýdle sedmidenní hodiny pro starý lidi, co už si nepamatujou co je za den v týdnu, takž se to i docela hodí. ;-)
Návštěvník Kamil Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 To budu za chvili taky potrebovat. Co ten strojek? Vypada jako novej.
dknespl Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Stroj je repase, ale pokud by byl zájem, jsme schopni ho vyrábět, navíc případně i s tou minutovou ručkou.
Vit Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Zajímavý projekt dotažený do konce.Líbí se mi to.
mrazik Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Tak to je veliká paráda. Hluboce smekám.
atim Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Nedá mi to a musím vyseknout poklonu, je to nádherná věc, naprosto vyvážená, čistá, v perfektním detailu. Jak se leze k natahování? Musí se rozebrat ten krásný futrálek? Gratuluji
dknespl Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Ad natahování - zezadu je normalně klíček a stavítko jako u budíku (chybí foto).
xjr1 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Tak tohle se fakt povedlo, bravo pánové!
jankoxxx Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 jedno slovo staci na zhrnutie - krasa!!! toto by mala byt dalsia chronomag limitka
Sedlin Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Skvělý!!! jak hlasitě tikají? jako klasickej budík?
solidus Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Taktéž si dovolím přidat poklonu. Výborný nápad, zpracování, svěží myšlenka, designově jednoduché a přitom dotažené. Takhle se dělá koníček srdcem
rsk.web Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Koukám jako blázen, parádní práce, nech si pozlatit ruce :-)
gougy Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Nášup, naprosto bezvadná záležitost, tleskám pánové
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se