Přejít na obsah

Slim peněženka

Doporučené příspěvky

...

Jinak si nemůžu stěžovat, mam tam asi 12 karet, vyzitky, nějaký bankovky a složenky, plus kartu dárce krve a pořád je peněženka slabší než ta stará kožená prázdná. 

...

kecá, tu jeho peněženku jsem viděl a žádný bankovky v ní neměl :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sice není asi moc slim ale je naprosto úžasná z buvolí kůže od LV. kupoval jsem ji na vánoce a až dodělám moji tak jdu do téhle. žádná peněženka mi nevydržela tak dlouho

Touhle od vuitona jsem se inspiroval, kdyz jsem vymyslel zakladni vzor penezenky.

Dokonce jsem prototyp delal i z buvola (tohle je klasicka hovezina)

IMG_2801.jpg

Neni to slim, ale tak jeste po me slim penezenku nikdo nechtel (vsichni chteji multifunkcni rozkladaci leporelo a ja je zoufale presvedcuju, ze proste penezenka nema mit 5cm nadvahu).

Kez by bylo vice lidi jako vy (myslim tim, ze umite penezenku pouzivat a dat do ni to, co tam ma byt, idealne jich mate vic, pro kazdou prilezitost tu spravnou) :)

Odkaz ke komentáři

jeste ze ta porsche penezenka ma hodnotu 85USD :) ja neresim cenu, ale nazyvat etuji se slotem na tri karty penezenkou mi prijde jako dost nadneseny..

Kdepak, Porsche má hodnotu 5 USD a to ještě přeháním (zrovna tak se můžeme bavit u všech značek). Já ale obdivuju ten nápad, za měsíc prodat se ziskem 100 tis. USD papírové peněženky je prostě fajn.

Odkaz ke komentáři

Touhle od vuitona jsem se inspiroval, kdyz jsem vymyslel zakladni vzor penezenky.

Dokonce jsem prototyp delal i z buvola (tohle je klasicka hovezina)

Neni to slim, ale tak jeste po me slim penezenku nikdo nechtel (vsichni chteji multifunkcni rozkladaci leporelo a ja je zoufale presvedcuju, ze proste penezenka nema mit 5cm nadvahu).

Kez by bylo vice lidi jako vy (myslim tim, ze umite penezenku pouzivat a dat do ni to, co tam ma byt, idealne jich mate vic, pro kazdou prilezitost tu spravnou) :)

Nemáš víc fotek? Tahle vypadá skvěle, ačkoliv asi nebude za 27 doláčů s poštou :D

Odkaz ke komentáři

Nemáš víc fotek? Tahle vypadá skvěle, ačkoliv asi nebude za 27 doláčů s poštou :D

no, za 27 dolaru bych to musel outsorcovat v cine :D

jeste par fotek mam https://plus.google.com/u/0/b/115205286166962378752/photos/115205286166962378752/albums/5940455519309075345

http://instagram.com/p/jJkgFOmKcF/

http://instagram.com/p/jg3VMaGKRx/

Odkaz ke komentáři

Vypadá to fakt moc pěkně. Můžeš napsat cenu? Klidně do SZ :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník PavelB

Pekna mini srajtofle. Ja s penezenkou uz leta bojuju. Nikam se nevejde, furt prekazi...

Nakonec mi stat vysel vstric a konecne zmensil obcanku a tim padem pouzivam jen toto a jsem spokojen:

5a2uduja.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Pekna mini srajtofle. Ja s penezenkou uz leta bojuju. Nikam se nevejde, furt prekazi...

Nakonec mi stat vysel vstric a konecne zmensil obcanku a tim padem pouzivam jen toto a jsem spokojen:

Bohužel je ještě obtížnej malej techničák. Už jsem přemejšlel, že ho kvůli tomu budu nechávat v autě. Takže pouzdro na doklady a karty je velký tak jak je a prachy nosim v kapse, drobný vyhazuju večer nebo ráno do prasátka.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník PavelB

Ja nechavam technicaky v autech. Od pojistovny mam potvrzeno, ze na plneni v pripade odcizeni to nema vliv, takze nic neresim

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...