Robero79 Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 nikomu to nerikejte, ale ja tu moji obcanku zmensil po celem obvodu o 2mm, ten skoro pulcentak je docela znat... nastesti mi na to zatim nikdo z uredniku neprisel, letos uz to vymenit musim Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Nasel jsem, ze Rip Curl dela nejakou kozenou udajne serie handcraft, ale u me asi stale vede slimfoldka z USA soft shell, vzhledem ze je opravdu slim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 (upraveno) Nasel jsem, ze Rip Curl dela nejakou kozenou udajne serie handcraft, ale u me asi stale vede slimfoldka z USA soft shell, vzhledem ze je opravdu slimJá mám koženou (??) od Rip Curl. Velikostně plochou jak Slimfold Micro, ale samozřejmě je vyšší (tlustší), taky to je tím ze nosil hodně karet i zbytečných u sebe. Bankovky ale musím ohýbat, horní okraj, a to všechny. Jsem si zvykl takže mám balík bankovek seřazen podle hodnot a ohnu dolní okraj a vložím všechny najednou. Není to idelani, ale mě to už vyhovuje. Teď jsem objednal od Magpulu ještě nějakou víc micro picovinu tak jsem zvědav až to dojde. Upraveno 8. února 2019 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Já se nejvíc těším, až půjdou doklady (OP, ŘP, apod.) nahrát do telefonu, to peněženka pletí z okna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Liqid: no to se ale bude psát tak rok 2044, neee? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Zkusim tady...nema nekdo nevyuzitou penezenku slimfold original ze softshellu? (Ta moje uz mele z posledniho a nejak sem si na ni zvykl). Prosim SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Se mi vcelku zamlouvají poměr cena/design peněženky od Danny.P ale někde jsem se dočetl že ty vnitřky na karty jsou z hadru.Někdo nějaké zkušenosti?Mám to řešit, nebo řeším bejkárny a ta peněženka mi v klidu nějaký rok poslouží?Díky za postřehy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Se mi vcelku zamlouvají poměr cena/design peněženky od Danny.P ale někde jsem se dočetl že ty vnitřky na karty jsou z hadru.Někdo nějaké zkušenosti?Mám to řešit, nebo řeším bejkárny a ta peněženka mi v klidu nějaký rok poslouží?Díky za postřehy!Já ji mám skoro 2 roky (verze s mincovkou) a v pohodě. Později jsem ji koupil i manželce a myslím že taky spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 A jsou ty vnitřky z hadru nebo je tam kůže a nebo je to kus od kusu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Vnitřek na bankovky je kůže, kapsy na karty je nějaká látka, taktéž jedna strana mincovky (ale nějaká jiná látka). Ale vypadá to solidně, zatím se nezdá, že by se to mělo nějak trhat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_See Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Mám ji asi 2 roky, vnitrek na mince a karty je latka ale drzi a je pevna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Pánové díky za info /pomoc s výběrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Já jsem tedy nejspíš vybral slimfold SS, ale z čajny dorazilo viz foto a šanci na ponošení to dostane, slušný rozměr, SLIM zas tolik ne, ale úplné tlusté to taky není,RFID blok, 500CZK no problem, 1000CZK max 1MM přesah, cena 3.99 USD asi to hovno vydrží ale může to jen přkvapit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 (upraveno) Já teď zkouším druhy den Magpul DAKA Everyday Wallet. Neskutečně Slim - bodeť by ne, je to spis pouzdro. Nejdřív jsem byl rozhodnutý, ještě než přišla, ze jsem objednal picovinu a zase ji pustím dal. Pak jsem si řekl, ze ji dam šanci a teď druhy den vím, ze si ji nechám.Materiál super příjemný. Z jedny strany průhledná kapsa na doklad, z druhé dva sloty na karty kde nosím 4 karty, vizitku k BÚ a kolky, no a vyprostřed je nejvíc napiču kapsa na bankovky - které se musí složit, což je největší kaz tyhle šrajtofle, ale kdo nenosí moc hotovosti a platí z 99% kartou tak pohoda. https://www.magpul.com/Files/Files/Images/Products/Pouches/MAG763/Single/MAG763-Single-1.jpg?format=jpg&width=1920 Upraveno 14. února 2019 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Vy, co máte slimfoldky, jak řešíte techničák a zelenou kartu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 mam to v autě na stínítku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Tam mám ŘP, zbytek v kastlíku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Také stínitko, nějak nevím proč se s tím furt tahat..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Já akorát nevím kam dam zbroják a PZ. :/ kdyby to už dělali ve velikosti kreditky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD68 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Také stínitko, nějak nevím proč se s tím furt tahat..?Pošli odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se