marosh Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 (upraveno) Ja mu to preju i z duvodu toho,aby se podporila klasika optoti prknarum (v dobrem) :-))). A bylo to trochu rozvrstveny,jako u biatlonu-medaile maj muzi i zeny. Jinak, i v kombinaci me vyrazil dech,i kdyz nemel placku,ja tam cekal umisteni okolo 20 mista. Před čtyřmi roky ve Vancouveru byl šestý v kombinaci... Upraveno 19. února 2014 uživatelem marosh
VintageLover Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Bany, je neskutečný!!! Vyrazil mi dech, už podruhé, ale teď v obřáku mnohem víc, než při kombinaci. Kéž by dal i to druhé kolo.To bych už asi konečeně objednal něco z nabídky jeho značky Vagus. http://www.bevagus.com/cshttp://www.bevagus.com/cs/bryle/lunarisTyhle jsou cool, jestli to bude placka, jdu do nich...
kuncák7 Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Před čtyřmi roky ve Vancouveru byl šestý v kombinaci...Já vím, ale celkově jsem jim nevěřil výsledkově ( Vancouver jsem bral tak trochu jako vyjímku potvrzující pravidlo ). Trochu se u těhle pro mě nejistot držím u zdi a pak jsem příjemně překvapenej.A taky by mě zajímalo, jak to, že tady jezdí najednou jak utrženej a stačí skoro ve všech disciplínách špičce?
pebe Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 a koukám modelku mu tam dělá Eva Samková
African Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Vy nejste jako v práci ? To je krach, tady v kanclu řeším reklamace a vy si fandíte" Říkáte, že Ondřej zajel pěkně jó, no paráda, jen tak dál
Anela Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 mi staci po ocku sledovat tohle vlakno
marosh Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 (upraveno) No tak Bank patřil do té širší lyžařské špičky vždycky. Jen měl smůlu na zranění, ten má na těle každý úd poznamenaný nějakým defektem z lyžování, pak ho hodně zastavil ten záhadný vir, který si přivezl někde z tropů. Celou loňskou sezonu promarodil. Ale zase do toho šlápl a začal poctivě s bráchou trénovat.Před sezonou vyměnil značku lyží, ač nerad(jezdím Elany), ale musím přiznat, že přechod z Elanu k Nordice byl dobrý krok. Sám si Nordicy velmi pochvaloval hlavně v rychlostních disciplinách. V lyžování je hardware hodně důležitý aspekt, který pomůže k případnému úspěchu.Ovšem nejvíc je to v něm, prostě to tady na všechny vybalil a všechny musel překvapit, včetně jeho samého...Kdyby neměl smůlu na ta zranění, tak by to u něj asi cinkalo už dříve. Upraveno 19. února 2014 uživatelem marosh
lukin_ova Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Kde vám to jede online přes komp ?
quest987 Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Vy nejste jako v práci ? To je krach, tady v kanclu řeším reklamace a vy si fandíte" Říkáte, že Ondřej zajel pěkně jó, no paráda, jen tak dál ja se flákám doma, ale čeká mě pracovní víkend a to se budeš určitě flákat ty
kuncák7 Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 No tak Bank patřil do té širší lyžařské špičky vždycky. Jen měl smůlu na zranění, ten má na těle každý úd poznamenaný nějakým defektem z lyžování, pak ho hodně zastavil ten záhadný vir, který si přivezl někde z tropů. Celou loňskou sezonu promarodil. Ale zase do toho šlápl a začal poctivě s bráchou trénovat.Před sezonou vyměnil značku lyží, ač nerad(jezdím Elany), ale musím přiznat, že přechod z Elanu k Nordice byl dobrý krok. Sám si Nordicy velmi pochvaloval hlavně v rychlostních disciplinách. V lyžování je hardware hodně důležitý aspekt, který pomůže k případnému úspěchu.Ovšem nejvíc je to v něm, prostě to tady na všechny vybalil a všechny musel překvapit, včetně jeho samého...Kdyby neměl smůlu na ta zranění, tak by to u něj asi cinkalo už dříve. Aha dik za info,o tom viru jsem nevedel.
Návštěvník Kamil Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Natural beauty Zajimavy, skoro 3 roky stary, clanek i s fotogalerii.
montemar Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Kde vám to jede online přes komp ?tady to jede pekne
Gustaf Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 tady to jede pekneuz to v práci taky sleduju na mobilu na ct sport. Maká to parádně
JaRooN Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Kurna, kdo sem co vlozil? Jen sem vlezu do tohoto clanku pres Operu a konecna...
African Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Velká škoda :-( je to ale dobrej borec"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se