Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ja mu to preju i z duvodu toho,aby se podporila klasika optoti prknarum (v dobrem) :-))). A bylo to trochu rozvrstveny,jako u biatlonu-medaile maj muzi i zeny. Jinak, i v kombinaci me vyrazil dech,i kdyz nemel placku,ja tam cekal umisteni okolo 20 mista.

Před čtyřmi roky ve Vancouveru byl šestý v kombinaci...

Upraveno uživatelem marosh
  • Odpovědi 875
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Před čtyřmi roky ve Vancouveru byl šestý v kombinaci...

Já vím, ale celkově jsem jim nevěřil výsledkově ( Vancouver jsem bral tak trochu jako vyjímku potvrzující pravidlo ). Trochu se u těhle pro mě nejistot držím u zdi a pak jsem příjemně překvapenej.

A taky by mě zajímalo, jak to, že tady jezdí najednou jak utrženej a stačí skoro ve všech disciplínách špičce?

Odesláno

Vy nejste jako v práci ? :P  To je krach, tady v kanclu řeším reklamace a vy si fandíte" Říkáte, že Ondřej zajel pěkně jó, no paráda, jen tak dál :clap:

Odesláno (upraveno)

No tak Bank patřil do té širší lyžařské špičky vždycky. Jen měl smůlu na zranění, ten má na těle každý úd poznamenaný nějakým defektem z lyžování, pak ho hodně zastavil ten záhadný vir, který si přivezl někde z tropů. Celou loňskou sezonu promarodil. Ale zase do toho šlápl a začal poctivě s bráchou trénovat.

Před sezonou vyměnil značku lyží, ač nerad(jezdím Elany), ale musím přiznat, že přechod z Elanu k Nordice byl dobrý krok. Sám si Nordicy velmi pochvaloval hlavně v rychlostních disciplinách. V lyžování je hardware hodně důležitý aspekt, který pomůže k případnému úspěchu.

Ovšem nejvíc je to v něm, prostě to tady na všechny vybalil a všechny musel překvapit, včetně jeho samého...

Kdyby neměl smůlu na ta zranění, tak by to u něj asi cinkalo už dříve.

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno

Vy nejste jako v práci ? :P  To je krach, tady v kanclu řeším reklamace a vy si fandíte" Říkáte, že Ondřej zajel pěkně jó, no paráda, jen tak dál :clap:

ja se flákám doma, ale čeká mě pracovní víkend a to se budeš určitě flákat ty

Odesláno

No tak Bank patřil do té širší lyžařské špičky vždycky. Jen měl smůlu na zranění, ten má na těle každý úd poznamenaný nějakým defektem z lyžování, pak ho hodně zastavil ten záhadný vir, který si přivezl někde z tropů. Celou loňskou sezonu promarodil. Ale zase do toho šlápl a začal poctivě s bráchou trénovat.

Před sezonou vyměnil značku lyží, ač nerad(jezdím Elany), ale musím přiznat, že přechod z Elanu k Nordice byl dobrý krok. Sám si Nordicy velmi pochvaloval hlavně v rychlostních disciplinách. V lyžování je hardware hodně důležitý aspekt, který pomůže k případnému úspěchu.

Ovšem nejvíc je to v něm, prostě to tady na všechny vybalil a všechny musel překvapit, včetně jeho samého...

Kdyby neměl smůlu na ta zranění, tak by to u něj asi cinkalo už dříve.

Aha dik za info,o tom viru jsem nevedel.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...