Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Já prostě už dost dlouho sbírám sílu, přidat sem i svou gratulaci, neb závistí přímo pukám :D Gratuluju, no. Asi nejlepší verze carrer a kdo ví, jestli ne chronografu vůbec. Já skoro myslím, že jo. Snad jen moonwatch snoopi je větší frajeřinka.

Za 900 Kčs v šestnácti v Chomutově roku 1969, říkáš ?  - dost síla, ta sociologie hnědouhelné pánve .......

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Děkuji za pochvaly,jsem rád,že se vám hodinky líbí stejně jako mě a velkou radost měl i táta jak je viděl.Opravdu je nosil 45 let nikterak je nešetřil a nevěřil ,že by se dali takhle z renovovat. Ale to vše díky tohoto fora,kde jsem dostal od vás rady a hlavně díky p.Valentovi.Všem ještě jednou moooc Díky. ;)

• po 4 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Mě překvapuje, že se tady za sociku v roce 1969, rok po okupaci dali koupit švýcarské hodinky!

A to eště za 1900 Kč, což neodpovídá tomu co stojí Carrery dneska. Těch 1900 Kč, to jsou podle mě tak dva tehdejší platy (nemám přesné údaje).

Ale to, že se to tu dalo koupit a to někde v Havířově.

Odesláno

No inak to mas pravdu to som prekvapeny aj ja, ze sa v tom obdobi dali kupit taketo hodinky bezne niekde v obchode...inak dat 1900 Kč v tej dobe za hodinky to si asi nemohol dovolit hocikto. Ale oplatilo sa a este po kolkych rokoch robia dalsej generacii radost!

Odesláno

To si je tata koupil v 15ti letech.Nevim jak to bylo presne ale koupil si je jak mu umrel tata.Tak ze z pojistky nebo sirotciho.Nevim presne nijak jsem se v tom nestoural.Proto bych je ani nechtel prodat.Srdecni zalezitost.

• po 4 týdnech...
Odesláno

No to samozřejmě - taková věc se prostě prodat nedá... Jan7 - do Karviné jezdím celkem často, mohli bychom se potkat, že bych se pokochal naživo? Platím pivo a na výměnu nabídnu na potlapání Monaca (modré) :-) Bohužel jen Tag Heuer, žádná raritní vintážka.

Odesláno

Mam to jako cigi, pukam taktez. Krasny hodinky a jedny z nejhezcich chronografu z daneho obdobi. Jak pise cigi, o neco mensi popularita mezi chronomagory jim ani zdaleka neubira na eleganci! Moonwatche jsou proflakly, ale krasa tadytech je i v tom, ze si na nic nehrajou.

V 6. 5. 2014 v 15:13, cigi napsal:

Já prostě už dost dlouho sbírám sílu, přidat sem i svou gratulaci, neb závistí přímo pukám :D Gratuluju, no. Asi nejlepší verze carrer a kdo ví, jestli ne chronografu vůbec. Já skoro myslím, že jo. Snad jen moonwatch snoopi je větší frajeřinka.

Za 900 Kčs v šestnácti v Chomutově roku 1969, říkáš ?  - dost síla, ta sociologie hnědouhelné pánve .......

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...