Rodkopf Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Bomba! Jsem rád, že jste jim dali tu péči a nechali si je.
Kid_A Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 je to krasa. heuer jak ma byt. at slouzi.
cigi Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 (upraveno) Já prostě už dost dlouho sbírám sílu, přidat sem i svou gratulaci, neb závistí přímo pukám Gratuluju, no. Asi nejlepší verze carrer a kdo ví, jestli ne chronografu vůbec. Já skoro myslím, že jo. Snad jen moonwatch snoopi je větší frajeřinka. Za 900 Kčs v šestnácti v Chomutově roku 1969, říkáš ? - dost síla, ta sociologie hnědouhelné pánve ....... Upraveno 6. května 2014 uživatelem cigi
Petr77 Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Gratuluju!!! Skvostny kousek, pribeh, tradice, odkaz... Co dodat... chtel bych je taky a to moc . Uzivej je a opatruj pro pokracovatele rodu!
VintageLover Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Přesně, máš pěkné dědictví a Tví potomci taky.
kuncák7 Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Hodinky maji pribeh, vypadaji super, tak si je uzij. Mas muj obdiv, super kousek.
financ Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Moc gratuluju, doufám že zůstanou v rodině. Jako třešničku na dortu bych sehnal původní signovanou sponu, tahle moderní náhrada tam nepasuje
Jan7 Odesláno 6. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Děkuji za pochvaly,jsem rád,že se vám hodinky líbí stejně jako mě a velkou radost měl i táta jak je viděl.Opravdu je nosil 45 let nikterak je nešetřil a nevěřil ,že by se dali takhle z renovovat. Ale to vše díky tohoto fora,kde jsem dostal od vás rady a hlavně díky p.Valentovi.Všem ještě jednou moooc Díky.
Daemonultimate Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Připojuji se ke gratulantům,k roku 69 mám zvláštní pouto :-) a tyhle hujery mě fakt berou.Parádní renovace a ať dělají radost dalším generacím.
Jan7 Odesláno 6. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Poopravuju člena CIGI.Hodinky byli na renovaci v CHomoutově u P. Valenty a kupovane v Havířově r.1969 za 1900 Kčs
cigi Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 sorry - dokončím opravu - ....... černouhelné pánve !!
ondralbc Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Jsou nádherný a s tou retro krabičku by možná zasloužily k profi fotografovi na nejaký fotky do částku respekt
Tag Heuer LV Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Nadherné Carrery! Keby boli takéto na predaj asi by som neodolal...ale takých je tu určite viac.
krakra Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 Mě překvapuje, že se tady za sociku v roce 1969, rok po okupaci dali koupit švýcarské hodinky!A to eště za 1900 Kč, což neodpovídá tomu co stojí Carrery dneska. Těch 1900 Kč, to jsou podle mě tak dva tehdejší platy (nemám přesné údaje).Ale to, že se to tu dalo koupit a to někde v Havířově.
Tag Heuer LV Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 No inak to mas pravdu to som prekvapeny aj ja, ze sa v tom obdobi dali kupit taketo hodinky bezne niekde v obchode...inak dat 1900 Kč v tej dobe za hodinky to si asi nemohol dovolit hocikto. Ale oplatilo sa a este po kolkych rokoch robia dalsej generacii radost!
Jan7 Odesláno 28. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2014 To si je tata koupil v 15ti letech.Nevim jak to bylo presne ale koupil si je jak mu umrel tata.Tak ze z pojistky nebo sirotciho.Nevim presne nijak jsem se v tom nestoural.Proto bych je ani nechtel prodat.Srdecni zalezitost.
DaveG17 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 No to samozřejmě - taková věc se prostě prodat nedá... Jan7 - do Karviné jezdím celkem často, mohli bychom se potkat, že bych se pokochal naživo? Platím pivo a na výměnu nabídnu na potlapání Monaca (modré) :-) Bohužel jen Tag Heuer, žádná raritní vintážka.
skalis Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 Mam to jako cigi, pukam taktez. Krasny hodinky a jedny z nejhezcich chronografu z daneho obdobi. Jak pise cigi, o neco mensi popularita mezi chronomagory jim ani zdaleka neubira na eleganci! Moonwatche jsou proflakly, ale krasa tadytech je i v tom, ze si na nic nehrajou. V 6. 5. 2014 v 15:13, cigi napsal: Já prostě už dost dlouho sbírám sílu, přidat sem i svou gratulaci, neb závistí přímo pukám Gratuluju, no. Asi nejlepší verze carrer a kdo ví, jestli ne chronografu vůbec. Já skoro myslím, že jo. Snad jen moonwatch snoopi je větší frajeřinka. Za 900 Kčs v šestnácti v Chomutově roku 1969, říkáš ? - dost síla, ta sociologie hnědouhelné pánve .......
clockyclock Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 Krása a tichá závist Užívej!
nAscA Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Krasne, gratuluji k nim. Vzdy se mi libi ta cernobila kombinace na cifru.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se