Přejít na obsah

Prischerné fotky

prischera

Doporučené příspěvky

Není je to nějakej poměrně levnej skládanej univerzál s pružnou koncovkou takže sedí na hodinkách od 18 do 20 mm. Hledal jsem, kde jsem ho vlastně koupil, ale už sem to nedohledal. Teď jsem na ně nasadil vyčistěnej a lehce přebroušenej 18mm ve stejným stylu, jen je celobroušenej bez lesklý středový části. Nějak zjišťuju, že mi tahle kombinace docela sedí. Jinak je mám od pondělka na ruce a pořád mě baví. Což jsem teda nečekal...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou krásný.

Zvažuju, jestli se pustit do renovace PSII po tchánovi, tak hltám každou informaci a všechny fotky jsou pro mě inspirace.

Chtěl bych se zeptat, co je jednoduchá/dvojitá lumi, jak jste se bavili na předchozí straně. To jako že to babka v Eltonu tím štětečkem přejede dvakrát po sobě? :)

Díky

Odkaz ke komentáři

Nadherne su, klobuk dole!   :speak_cool:

To je aj moj sen aspon zatial :-( . 

Jsou krásný.

Zvažuju, jestli se pustit do renovace PSII po tchánovi, tak hltám každou informaci a všechny fotky jsou pro mě inspirace.

Chtěl bych se zeptat, co je jednoduchá/dvojitá lumi, jak jste se bavili na předchozí straně. To jako že to babka v Eltonu tím štětečkem přejede dvakrát po sobě? :)

Díky

Kubo, krásná trojice nej pro mě asi Nej primek :clap:

Kubo, moc pěkný. Mluvils o nich, takže se těším, až juknu naživo.

Díky všem, musím říct, že mě opravdu překvapilo, jak mě obyčejné dvojkové sporty dlouho baví. Co se týče dvojité lumi, tak přesnou technologii výroby neznám, ale měla by svítit víc. Ale lumi tady svítí rozhodně víc naž na mých renovačních Igenech. Není to Seiko ani Omega, ale třeba Archimedy jsou na tom hůř. Takže vlastně dobrý :). Přidám jednu fotku ze dneška, ty hodinky maj prostě něco do sebe :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Kluci díky za pochvaly, proto se člověk vlastně vůbec snaží :). Dneska tu mám něco malinko nového. A zároveň si sypu popel na hlavu. Dva roky jsem tvrdil, že hnědý řemen na SMPc nejde, že jsou to hodinky ke kterým se hnědá prostě nehodí. Včera mi ale přišel naprosto úžasný pštros od Zekona. Objednal jsem ho na úplně jiné hodinky, ale ty jsou zatím na cestě a ještě nějakou dobu budou. Jenže, když řemen přišel, líbil se mi tolik, že jsem ho prostě musel vyzkoušet. Nasadil jsem ho na bondovky a vyrazil na výlet. A s každým dalším pohledem mi to přišlo lepší a lepší. Tak se s váma o to barbarství podělím, pro mě to bylo naprosto nečekané. A mám o důvod víc, těšit se na novu akvizici. Zekone díky!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Strašné. Přitom na buzna tahu celkem pěkné a legendární hodinky.

Tak od tebe by jakákoliv jiná reakce maximálně překvapila, svět je v pořádku. Chápu tvůj postoj, ale je to nuda, já si hraju rád.  :cheers:

výborný .... je třeba čeřit zatuchlé vody .... vypadá to dobře ;)

Dík!

...a ako vidno na tvojich fotkach, mal si pravdu, predsedo :)

Vidíš a já jsem názor trochu změnil, na tomhle se mi líbí, je první a možná poslední, ale je to zábava. Netvrdím, že je to lepší než buzna, ale tohle hraní je mnohem levnější než kupovat nové hodinky. A občas se objeví variace které mi pár dní vydrží :). Čímž to nikomu nenutím, každý svého štěstí strojvedoucím  :cheers: .

Odkaz ke komentáři

No já se furt snažím dokázat, že buzna není to jediny co k SMP sedne, zatím nic moc výsledky, ale já se nevzdám kór když je to zábava :-D Tenhlecte pstros není vůbec špatný... Ted mam v merku světle hnedy kozeny nato k modrým SMP. Dejte si do Google vypadá to dost dobře :-)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...