Tikal Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 Tož vítej v klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 15. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Ještě přidám jednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 10. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Nechal jsem na 142 usit od @zrno remen ve stylu Sinn orginalu, ale z hnede kuze a trochu retro vzhledu aby to ke starenkam ladilo a jako za me dost dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 19. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Ještě v loňském roce jsem jsem objednal v chronoshopu nové S.A.R. ačkoliv panuje spíše opačný názor, mě se titanovky líbí více než původní model. Díky moc @kubson za sehnání hodinek s výrobním číslem odpovídajícím dni narození, mám z nich fakt radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 V poslední době jsem se dost točil v německých hodinkách, tak zase trochu změna, pořídil jsem stříbrným SPB333 noční brášky SPB335 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 Dlouho jsem se bránil quartzu. Nakonec jsem před dvěma lety pořídíl SBGN005 a od té doby patří mezi nejoblíbenější hodinky. K dalším GS byla cesta ještě o kousek složitější, nějak jsem nemohl překousnout SD respektive způsob umístění rezervy na cifru. Nakonec jsem si zvykl . pořád jsem brousil okolo a SD se objevovali ve výběru na další nákup. A pak jsem v inzerci objevil SBGA229 od @StefanM a přes počáteční obavu z velikosti je objednal. Minulý čtvrtek mi je @tomtur dovezl do Prahy (díky oběma!), já je zkusmo nasadil a okamžitě se zamiloval. Jenže ještě ten den jsme odjeli na vodu, tak jsem musel s pořádným seznamováním počkat až do neděle. A musím říct, že jsem stále nadšený. Seiko opět ukázalo svou sílu v tom, co umí dokonale. Hodinky mají dechberoucí zpracování detailů a i přes velikost a váhu jsou maximálně pohodlné. Kdyby mi před časem někdo tvrdil, že mi budou sedět na 17 cm zápěstí hodinky o průměru 44,2mm a výšce 14mm a navíc budou pohodlnější než leckteré 40mm modely, jen bych se smál. A hola . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 Krasna prace!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 Krásný jsou, mně momentálně zní GS quartz, jako ta nejvíc logická varianta prvních, opravdu luxusních hodinek. Co všechno ten strojek dokáže, jak je zpracovaný a ve výsledku bezúdržbový. Podobná hodinka se mi posunula na první místo v žebříčku “Co dalšího koupit”. Ale možná jen blbnu. Tyhle tvoje nové jsou samozřejmě next level! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 V 12. 6. 2023 v 15:24, Kid_A napsal: Krasna prace!!!! Díky, jsou super. Jen jsem do nich trochu musel “dorůst” V 12. 6. 2023 v 16:52, Dushakx napsal: Krásný jsou, mně momentálně zní GS quartz, jako ta nejvíc logická varianta prvních, opravdu luxusních hodinek. Co všechno ten strojek dokáže, jak je zpracovaný a ve výsledku bezúdržbový. Podobná hodinka se mi posunula na první místo v žebříčku “Co dalšího koupit”. Ale možná jen blbnu. Tyhle tvoje nové jsou samozřejmě next level! GS quartz je rozhodně skvělá volba. Určitě doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 16. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 Ještě jedny GS divery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 8. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 Jedna mobilovka tool U50 z lezení v Jizerkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 před 34 minutami, prischera napsal: Jedna mobilovka tool U50 z lezení v Jizerkách Super foto, hodinky i kompozice (... jako vždy ...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 Díky, od tebe pochvala potěší 2x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 3. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Absťák už byl dlouhý, přece jen chronobundus je stále v plné síle. Okolo Stowa Marine Original Red 60 v bazaru chronoshopu jsem obcházel skoro dva měsíce, od chvíle, kdy se tam objevily a nakonec jsem podlehl. Měl jsem obavu z velikosti, ale sedí skvěle. Pro neznalé, ještě staré klasické Stowa, 41 mm, UNITAS 6498 Top Grade, stříbrný ciferník, modřené ručky, červená vteřinovka. Limitka 100 ks z roku 2019. Mám z nich radost, do kolekce (úmyslně nepíšu sbírky) mi sedí skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 4. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 Ještě jednu fotku Unitasu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 Jen napíšu, že další svělý vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Díky moc, jsem rád, že se líbí :). Přidám sem poslední přírůstek, na SEWu jsem ulovil své první Citzenky po dvanácti letech na fóru a zároveň první zelené hodinky. Musím říct, že mě za ty prachy fakt příjemně překvapily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 před 10 hodinami, prischera napsal: Díky moc, jsem rád, že se líbí :). Přidám sem poslední přírůstek, na SEWu jsem ulovil své první Citzenky po dvanácti letech na fóru a zároveň první zelené hodinky. Musím říct, že mě za ty prachy fakt příjemně překvapily. Super! Ty si umíš vybrat a zároveň to i prostřednictvím krásných fotek sdílet. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 24. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Citizeny paradni,ty budu potrebovat Doufam,ze v reálu budou tak hezky jako na fotce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se