prischera Odesláno 30. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2024 Přezul jsem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 30. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2024 Krásná fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 30. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2024 Krásný chrona a naživo to musí být ještě jiná paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 3. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 Tahle chrona, fakt nádhera. A ten stroj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. září 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 Po dlouhé době tu mám hned dva příspěvky. Za prvé se ke mě dostaly na focení celkem unikátní hodinky Kollokium Project 01. Sepsal jsem k nim i menší recenzi na Ruce a ručičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. září 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 No a za druhé jsem zase po delší době nevydržel a v rámci čekání na jeden kousek vyšší hodinařiny koupil u Kubsona v Chronoshopu úplně skvělý Hanharty. Takže v nejbližší době můžete čekat nějaké ty fotky a asi i recenzi u Matuše na blogu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 28. září 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2024 KLasické hrátky řemenama, tohle Hanhartům půjde dobře 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2024 K novým Hanhartům jsem napsal krátkou recenzi na Ruce a ručičky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2024 Jen tak pro radost 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se