sibirnaya Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 zítra du mrknou na 3D do Olympie, chtěl sem taky dneska na před.p. akorát když jsem koukal v pondělí už to bylo moc plné... :Xa jaka? ja 3D nerad, chodim na klasiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Nemáte prosím někdo aspoň anglické titulky k Takaisin pintaan/Diving into the Unknown?Ta finština nebo co to je, je hrozná.Děkuji. http://www.csfd.cz/film/425549-takaisin-pintaan/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Ve středu jsem se úplnou náhodou zakoukal do tohohle thrilleru a vůbec to nebylo špatný. http://www.csfd.cz/film/242919-strasaci/zajimavosti/?type=film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Ve středu jsem se úplnou náhodou zakoukal do tohohle thrilleru a vůbec to nebylo špatný.http://www.csfd.cz/film/242919-strasaci/zajimavosti/?type=filmorigos od Peckinpaha asi bude lepsi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 a jaka? ja 3D nerad, chodim na klasikuV pohodě, líbilo se. Nenudilo, 3D celkem dobré efekty občas roj atd. Jen kdyby mi netrhali dve osmičky 3 hodiny predtim :-) a potom bezesná noc. Do rana vzhůru... Jeste že jsem si byl předtim koupit knihy žena v kleci atd jak jsou ted ty krimi filmy podle knihy :-) které jsou mimochodem parádní :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 (upraveno) Dnes ve 23:10 na Nově můj oblíbený béčkový akčňák Boeing 747 v ohrožení s mladičkou Halí Belí, Herculem Poirotem v roli teroristy nosícím Rolex DJ, slizkým Kurtem Russelem a Stevenem Seagalem v jeho asi nejkratší filmové roli http://watchesinmovies.info/movies/executive-decision-1996/ Upraveno 20. srpna 2016 uživatelem Povidláček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atari Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Nikdy nestárnoucí The Usual Suspect s brilantním Kevinem Spaceym.http://www.csfd.cz/film/8411-obvykli-podezreli/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 #WhoKilledPablo http://www.youtube.com/watch?v=E7q6tIlb82w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 origos od Peckinpaha asi bude lepsi ...Si vzpomínám, jak jsem na to kdysi koukal...brrrr, to bylo hrozný, etalon psychothrileru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 #WhoKilledPabloparáda já sem dokoukal druhou sérku Bosche... přišlo mi to slabší než jednička, asi tim případem kterej se řešil a možná i tim že nevim jak to dopadlo s některejma postavama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 já jsem zvědavej na Voyage of Timetrailer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 já sem dokoukal druhou sérku Bosche... přišlo mi to slabší než jednička, asi tim případem kterej se řešil a možná i tim že nevim jak to dopadlo s některejma postavamaAsi před pěti minutama jsem pátral, jestli bude další série, vypadá to na začátek příštího roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cova Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Milovníkům historie a válečných filmů bych vřele doporučil dvě nedávno shlédnuté záležitosti: - film "Under sandet" - koprodukce Dánsko/Německo (2015)- šestidílnou norskou sérii "Kampen om tungtvannet" (2015) Na obojí jsem narazil víceméně náhodou, o to příjemněji jsem byl překvapen. Bohužel mi nejdou vložit odkazy, nicméně obojí je dohledatelné na ČSFD a lze najít i otitulkované kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 (upraveno) Ve čtvrtek du prubnout Sausage Party :-) tak snad se trochu pobavím u zvráceného humoru v animáku, pak dám echo. jinak musím doporučit filmy oddělení Q - žena v kleci, zabijáci a vzkaz v láhvi, pěkná atmosféra - po zhlídnutí filmů jsem začal momentálně louskat knížky Upraveno 24. srpna 2016 uživatelem Tomsn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Chronomagor Brosnan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Já dal včera pilota Jean Claude van Johnson a celkem dobrý, mám rád když si ty osmdesátkový supermlátičky dělají ze sebe prdel. A je tam skvělej fór na současnou holywoodskou módu převádět klasické náměty do efektnější podoby. Trailer je krapet zavádějící, ale dá se celej díl zkouknout třeba na trubce. https://www.youtube.com/watch?v=qsqFYLYo0kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Já dal včera pilota Jean Claude van Johnson pred chvilkou sem na to narazil a pri tom vyzvedavani novin sem uchcaval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 (upraveno) Já dal včera pilota Jean Claude van Johnson a celkem dobrý, mám rád když si ty osmdesátkový supermlátičky dělají ze sebe prdel. A je tam skvělej fór na současnou holywoodskou módu převádět klasické náměty do efektnější podoby. Trailer je krapet zavádějící, ale dá se celej díl zkouknout třeba na trubce. Naprostý souhlas, taky tohle můžu. JCVD byl (a pořád vlastně je) jeden z mých nejoblíbenějších herců. Včera jsem zkouknul pár trailerů a dost se na to těšim. Každopádně díky za tip Upraveno 26. srpna 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Od rana mam za sebou prvni tri dily Narcos a nemuzu se od toho odtrhnout... Asi lepsi nez Breaking Bad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Od rana mam za sebou prvni tri dily Narcos a nemuzu se od toho odtrhnout... Asi lepsi nez Breaking Bad.tak to nechápu. Nebylo to špatný ale vlastně se tam vůbec nic moc nedělo. Breaking byl o několik tříd lepší. Teď mi kamarádka říkala že The Wire je prý lepší. Viděl někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se