Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

a jaka? ja 3D nerad, chodim na klasiku

V pohodě, líbilo se. Nenudilo, 3D celkem dobré efekty občas roj atd. Jen kdyby mi netrhali dve osmičky 3 hodiny predtim :-) a potom bezesná noc. Do rana vzhůru... Jeste že jsem si byl předtim koupit knihy žena v kleci atd jak jsou ted ty krimi filmy podle knihy :-) které jsou mimochodem parádní :-)

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes ve 23:10 na Nově můj oblíbený béčkový akčňák Boeing 747 v ohrožení s mladičkou Halí Belí, Herculem Poirotem v roli teroristy nosícím Rolex DJ, slizkým Kurtem Russelem a Stevenem Seagalem v jeho asi nejkratší filmové roli :)

http://watchesinmovies.info/movies/executive-decision-1996/

Upraveno uživatelem Povidláček
Odkaz ke komentáři

Milovníkům historie a válečných filmů bych vřele doporučil dvě nedávno shlédnuté záležitosti:

- film "Under sandet" - koprodukce Dánsko/Německo (2015)

- šestidílnou norskou sérii "Kampen om tungtvannet" (2015)

Na obojí jsem narazil víceméně náhodou, o to příjemněji jsem byl překvapen. Bohužel mi nejdou vložit odkazy, nicméně obojí je dohledatelné na ČSFD a lze najít i otitulkované kousky.

Odkaz ke komentáři

Ve čtvrtek du prubnout Sausage Party :-) tak snad se trochu pobavím u zvráceného humoru v animáku, pak dám echo.

jinak musím doporučit filmy oddělení Q - žena v kleci, zabijáci a vzkaz v láhvi, pěkná atmosféra - po zhlídnutí filmů jsem začal momentálně louskat knížky :D

Upraveno uživatelem Tomsn
Odkaz ke komentáři

Já dal včera pilota Jean Claude van Johnson a celkem dobrý, mám rád když si ty osmdesátkový supermlátičky dělají ze sebe prdel. A je tam skvělej fór na současnou holywoodskou módu převádět klasické náměty do efektnější podoby. Trailer je krapet zavádějící, ale dá se celej díl zkouknout třeba na trubce.

https://www.youtube.com/watch?v=qsqFYLYo0kc

Odkaz ke komentáři

Já dal včera pilota Jean Claude van Johnson a celkem dobrý, mám rád když si ty osmdesátkový supermlátičky dělají ze sebe prdel. A je tam skvělej fór na současnou holywoodskou módu převádět klasické náměty do efektnější podoby. Trailer je krapet zavádějící, ale dá se celej díl zkouknout třeba na trubce.

Naprostý souhlas, taky tohle můžu. JCVD byl (a pořád vlastně je) jeden z mých nejoblíbenějších herců. 

Včera jsem zkouknul pár trailerů a dost se na to těšim. Každopádně díky za tip ;)

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Od rana mam za sebou prvni tri dily Narcos a nemuzu se od toho odtrhnout... Asi lepsi nez Breaking Bad.

tak to nechápu. Nebylo to špatný ale vlastně se tam vůbec nic moc nedělo. Breaking byl o několik tříd lepší. Teď mi kamarádka říkala že The Wire je prý lepší. Viděl někdo?
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...