Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To už je vyšší level, čekat aspon na pár sérií :) Ikdyž u GoT jsem to zatim vydržel bez jediného dílu a ňák to nevypadá na změnu - nejsem asi cílovka.

Stanger Things mám ve frontě, tak jsem zvědav. Šetřim si odkloňené S02 od Wayward Pines a Bosch, plus S01 11.22.63. Až bude zas chvilka o samotě, sjedu to na jeden-dva zátahy.

A už by mohli vylézt s novou sérií Bron.

Odesláno

To už je vyšší level, čekat aspon na pár sérií :) Ikdyž u GoT jsem to zatim vydržel bez jediného dílu a ňák to nevypadá na změnu - nejsem asi cílovka.

Stanger Things mám ve frontě, tak jsem zvědav. Šetřim si odkloňené S02 od Wayward Pines a Bosch, plus S01 11.22.63. Až bude zas chvilka o samotě, sjedu to na jeden-dva zátahy.

A už by mohli vylézt s novou sérií Bron.

Nechci te uplne zklamat, ale Wayward Pines je horsi a horsi a 11.22.63 taky zadna pecka :(

Ja ted pokracuju s Ballers, Murder in the First, Power, The Night Of.

Odesláno

Nechci te uplne zklamat, ale Wayward Pines je horsi a horsi a 11.22.63 taky zadna pecka :(

Ja ted pokracuju s Ballers, Murder in the First, Power, The Night Of.

Já poslední dobou zjišťuju, že nemam moc obecně sdílenej vkus, takže co se většině nelíbí, mně se líbí a naopak. A kor v případě WP doufam, že to bude ten připad. Jestli ne, velká škoda, bo jednička mně naprosto dostala!

Jinak zmíněný Hannibal s Madsem je taky hodně slušná podívaná. Když tak nad tim přemejšlim, z neznámých důvodů jsem nedokoukal S01. Určitě ale ne kvůli nezájmu, dost mně to bavilo. Nic, jdu dokoukat Gomorra S02 a pak se uvidí.

Odesláno

Batman vs. Superman se mi oproti očekávání hodně líbil. Není to ani tak tupý komixák, ale film s přesahem a reflexí aktuálního společenského směřování.

Já dal nedávno na dvakrát tří hodinovou ultimate verzi a překvapivě se mi to též celkem líbilo. Dost mi ale vadil Luthor v podání Eisenberga a postava Wonder Woman, která se tam ke konci vyloupne z ničeho nic asi jen proto, aby jí DC udělalo reklamu na samostatný film.
Odesláno

Ve čt. jsem dal premošku Bourna nového, neurazí.. koncept je dost podobnej předchozím dílům i když už není takovej stracenej kluk a trochu víc ví co chce, spousta akce honiček a sledovaček... :-) V neděli jsem ještě do kina zašel na V zajetí démonů 2, pro mě lepší jak jednička, pěkná atmosféra i když jsem se párkrát pěkně zasmál... a abych nepřestřil horrorovou šnůru tak jsem včera skočil ještě na Zhasni zemřeš... ještě, že to bylo tak krátké, myslím, že trailer úplně vystačí za celej film :D ještě do toho předemnou v sále holky co řvou a baví se celej film nahlas a potom už to nezachrání nic :D Ve čt si snad du spravit chut na suicide sq. :-)

Odesláno

Vcera Warcraft a libil se mi. Mam tyhle fantasy filmy rad, a Warcraft byl celkem dost napinavy a zajimavy. Hru neznam tak to pro me bylo uplne nove.

Dnes "The Last Stand":  http://www.csfd.cz/film/289175-konecna/komentare/  , podruhe po delsim case, a porad se mi libi. Corvette ZR1 je skvela, a taky je tam celkem dost cool hlasek, jako ve slusnych starych beckovych akcnacich. Nic vic v tom nehledejte, zadna hluboka moudra tam nejsou, proste konzum no...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...