Bobisek Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Konečně jsem si našel čas na Stranger Things a je to fakt paráda. Těší mě, že jde o něco úplně jiného, než mnou oblíbené "klasické" seriály, ten mix mezi dětskými hrdiny, hororem, sci-fi a retrem je neuvěřitelný. Perfektní casting, postavy jsou civilní. Hrdinové se sice chovají občas nelogicky a přespříliš hrdinsky, ale proti jiným seriálům v normě. Pro mě zatím vrchol sezóny. Varování: Chytlo to i přítelkyni, která se mnou jsem jinak za 20 společných let sdílela nadšení snad jen pro Simpsonovi a Big Bang Theory...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 To Quarry vypada skvele, m.j. uzasna kamera...Tak nakonec vydrzet se to dalo ale ocekavani to nesplnilo. Druhou serii bych uz asi nedal.
Jaroslav69 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Serial doporucuji od Hrebejka Az po usi
VintageLover Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Na HBO GO je k dispozici Pustina, první díl.http://www.hbogo.cz/pages/content.aspx?id=98ce1ebe-c013-4d05-a1c8-11640debe01f Na to, jaké to mělo promo, tak jsem teda čekal větší terno, ale to je tak vždycky.Čím větší reklama, tím je to horší, málokdy to překvapí.
African Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Konečně jsem dostal odvahu a čas na Most špiónů ... No jak jinak mohlo dopadnout spojení Toma a Steava? U mě za jedna :-)
Klotzman Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Já jsem dokoukl Anthropoid a dle mého teda naprostej průser. Ubohej scénář, děj o ničem, prázdný žvanění, vata, úroveň horší jak pondělní slovenská televizní hra z 80. let. Kdo neví o co jde (míněno ciozemské publikum) ten ani nepochopí, proč o něčem takovým točili film. Úplně zahozená příležitost. S 50 let starým Sequencovým Atentátem to nesnese srovnání.
spineshank Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Na HBO GO je k dispozici Pustina, první díl.http://www.hbogo.cz/pages/content.aspx?id=98ce1ebe-c013-4d05-a1c8-11640debe01f Na to, jaké to mělo promo, tak jsem teda čekal větší terno, ale to je tak vždycky.Čím větší reklama, tím je to horší, málokdy to překvapí.nedělám si iluze a věřím tomu že to bude jak píšeš,většina z toho co bylo poslední dobou u nás natočeno bylo bohužel hodně slabý
jhonzatko Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Ja si o vikendu dal Her (Ona) a dostalo se mi to pod kuzi ... vrele doporucuju!
Návštěvník Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 (upraveno) Mě teď celkem pobavilo toto: http://www.ceskatelevize.cz/porady/11276561613-kosmo/215512121020002-ceska-skola/ Druhý díl podstatně lepší, politickou satiru mám rád... Upraveno 31. října 2016 uživatelem vojta1
Frantik Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Včera jsem to taky chtěl pochválit. Smál jsem se u obou dílu dost nahlas :-) Podnikatel Hrabiš vybornej :-)
Návštěvník Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Včera jsem to taky chtěl pochválit. Smál jsem se u obou dílu dost nahlas :-) Podnikatel Hrabiš vybornej :-)Mi se líbilo "u vyjednávání u Temelína nás nechali skoro celou dobu, pak se ukázalo, že si nás spletli s Rakušany" a "Naši experti udělali pár vrtů a zjistili, že je tam značně ohrožena demokracie" Dobrou politickou satiru mám rád....
Z. Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Mně se líbil Dr. Strange asi že všech Marvelovek nejvíc. Přesně takhle si predstavuju casoprostorova kouzla... Souhlas. A všimli jste si, jaké hodinky tam hrají docela významnou roli? Pokud ne:http://www.thegentlemansjournal.com/article/everything-need-know-doctor-stranges-watch-wristwatch-timepiece/
kupko Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Prave ted mam oblibena klasikahttp://www.csfd.cz/film/10473-harley-davidson-a-marlboro-man/prehled/
Baldic Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 (upraveno) Episodes - Mozna to nebude uplne vas salek caje, ale ja ten serial uplne miluju. Priznavam ze S01E01 fakt spatny dil, ale pak je to o dost lepsi. Skvele vykony od Matt LeBlanca, Tamsin Greig a Shephena Mangana. Upoutavka v podstate neni ze serialu, ale tak nejak rika, o co pujde. Upraveno 31. října 2016 uživatelem Baldic
spineshank Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Tak nakonec vydrzet se to dalo ale ocekavani to nesplnilo. Druhou serii bych uz asi nedal.Včera jsem to konečně shlídl celé a za mě teda OK,nezklamalo a jestli bude další série tak se budu těšit.Ta atmosféra ,kamera,obsazení prostě nemělo chybu
tano Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 (upraveno) Kluci dokoukavam serial Most 3. serii a jsem nadsen. Chtel bych se Vas optat, jesli nekdo nezna nejaky podobny serial. Nejlepe evropska produkce, dabing podminka, ve stylu Mostu ( zadni krasavci, drsnejsi severske prostredi vitano ). Diky. Upraveno 1. listopadu 2016 uživatelem tano
pebe Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 (upraveno) The Killing nebylo taky špatné ale tuším jen titulky, je to americká verze původního dánského seriáluForbrydelsen/Zločin, který bežel i na ČT, tak tam by dabing mohl být Upraveno 1. listopadu 2016 uživatelem pebe
spineshank Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Kluci dokoukavam serial Most 3. serii a jsem nadsen. Chtel bych se Vas optat, jesli nekdo nezna nejaky podobny serial. Nejlepe evropska produkce, dabing podminka, ve stylu Mostu ( zadni krasavci, drsnejsi severske prostredi vitano ). Diky.pokud si neviděl tak jednoznačně první série http://www.csfd.cz/film/328992-temny-pripad/prehled/
Klotzman Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Nic ve zlým, ale Most s dabingem, to ses připravil tak o 50% zážitku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se