Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Konečně jsem si našel čas na Stranger Things a je to fakt paráda. Těší mě, že jde o něco úplně jiného, než mnou oblíbené "klasické" seriály, ten mix mezi dětskými hrdiny, hororem, sci-fi a retrem je neuvěřitelný. Perfektní casting, postavy jsou civilní. Hrdinové se sice chovají občas nelogicky a přespříliš hrdinsky, ale proti jiným seriálům v normě. Pro mě zatím vrchol sezóny. 

Varování: Chytlo to i přítelkyni, která se mnou jsem jinak za 20 společných let sdílela nadšení snad jen pro Simpsonovi a Big Bang Theory...

Návštěvník Zmizík
Odesláno

To Quarry vypada skvele, m.j. uzasna kamera...

Tak nakonec vydrzet se to dalo ale ocekavani to nesplnilo. Druhou serii bych uz asi nedal.

Odesláno

Já jsem dokoukl Anthropoid a dle mého teda naprostej průser. Ubohej scénář, děj o ničem, prázdný žvanění, vata, úroveň horší jak pondělní slovenská televizní hra z 80. let. Kdo neví o co jde (míněno ciozemské publikum) ten ani nepochopí, proč o něčem takovým točili film. Úplně zahozená příležitost. S 50 let starým Sequencovým Atentátem to nesnese srovnání.

Odesláno

Na HBO GO je k dispozici Pustina, první díl.

http://www.hbogo.cz/pages/content.aspx?id=98ce1ebe-c013-4d05-a1c8-11640debe01f

Na to, jaké to mělo promo, tak jsem teda čekal větší terno, ale to je tak vždycky.

Čím větší reklama, tím je to horší, málokdy to překvapí.

nedělám si iluze a věřím tomu že to bude jak píšeš,většina z toho co bylo poslední dobou u nás natočeno  bylo bohužel hodně slabý

Odesláno

Včera jsem to taky chtěl pochválit. Smál jsem se u obou dílu dost nahlas :-) Podnikatel Hrabiš vybornej :-)

Mi se líbilo "u vyjednávání u Temelína nás nechali skoro celou dobu, pak se ukázalo, že si nás spletli s Rakušany" a "Naši experti udělali pár vrtů a zjistili, že je tam značně ohrožena demokracie" :D 

Dobrou politickou satiru mám rád....

Odesláno (upraveno)

Episodes - Mozna to nebude uplne vas salek caje, ale ja ten serial uplne miluju. Priznavam ze S01E01 fakt spatny dil, ale pak je to o dost lepsi. Skvele vykony od Matt LeBlanca, Tamsin Greig a Shephena Mangana.

Upoutavka v podstate neni ze serialu, ale tak nejak rika, o co pujde.

Upraveno uživatelem Baldic
Odesláno

Tak nakonec vydrzet se to dalo ale ocekavani to nesplnilo. Druhou serii bych uz asi nedal.

Včera jsem to konečně shlídl celé a za mě teda OK,nezklamalo a jestli bude další série tak se budu těšit.

Ta atmosféra ,kamera,obsazení prostě nemělo chybu :notworthy:

Odesláno (upraveno)

Kluci dokoukavam serial Most 3. serii a jsem nadsen. Chtel bych se Vas optat, jesli nekdo nezna nejaky podobny serial.

Nejlepe evropska produkce, dabing podminka, ve stylu Mostu ( zadni krasavci, drsnejsi severske prostredi vitano ). Diky.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Kluci dokoukavam serial Most 3. serii a jsem nadsen. Chtel bych se Vas optat, jesli nekdo nezna nejaky podobny serial.

Nejlepe evropska produkce, dabing podminka, ve stylu Mostu ( zadni krasavci, drsnejsi severske prostredi vitano ). Diky.

pokud si neviděl tak jednoznačně první série  http://www.csfd.cz/film/328992-temny-pripad/prehled/

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...