shaggy Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 Konecne som si pozrel The Hitman's Bodyguard. Dlho som sa tak nepobavil.https://www.csfd.cz/film/426013-zabijak-bodyguard/prehled/
gandalf Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 Právě jsem dokoukal Akta Pentagon: Skrytá válka /The Post/ - naprostá spokojenost, úžasný film.
spineshank Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 Tak Most S04 za mnou a velká spokojenost,důstojné rozloučení a velké díky za všechny série
horal Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Most IV, dobrý, hodně to stojí na aspergrově syndromu Ságy, : "Budeme mít sex?"
spineshank Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Wind River - velky zklamani :-(Mrazivy thriller? Ano, ale maxilmalne proto, ze se to odehrava v zime.Minimalisticka hudba Nicka Cavea? Ano, protoze tam skoro zadna neni a kdyztak je to takovy podivny brnkani, ktere nema s Cavem nic spolecneho (kdo chce atmosferu a hudbu Nicka Cavea, at zkoukne Proposition).A dále. Hlavni hrdina s traumatem? Wauu, to je originalni.Mlada nezkusena detektivka v cizim prostredi? Taky original, jak blazen.A vrcholem je dej, kde od zacatku hrdinove jdou po stopach snezneho skutru a najdou........vraha! Bomba pecka thriller. Tajemno a napeti od zacatku do konce.A cela pointa se divakovi vyjeví ve flashbacku tesne pred klicovou scenou - to je skutecne originalni, páč vetsi blbost jsem nevidel :-)A finalni prestrelka jak z americkeho westernu ze sedmdesatek s Johnem Waynem. Tak já to konečně taky shlídl o víkendu a musím s tebou souhlasit,popsal si to přesně. 60%
leon Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 (upraveno) Včera jsem se po dlouhé době u filmu smál, až mě bolelo břicho a při tom taková blbost! https://www.csfd.cz/film/375224-skautuv-pruvodce-zombie-apokalypsou/prehled/ Upraveno 28. února 2018 uživatelem leon
Sicik Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Chlapi potřebuju pomoc. Věřím tomu, že to znáte všichni. Nějaký film jste viděli, líbil se vám a za nějaký čas si na ten film vzpomenete a za boha si nevzpomenete na název a dohledat ho není ve vašich schopnostech. Žádné hvězdy tam nehráli a tak težko ho najít, když znáte jen příběh... Já takhle mám v hlavě už nějaký pátek 3 filmy a došla mi trpělivost teď u jednoho z nich. POTŘEBUJU HO VIDĚT NUTNĚ ZNOVA. Tento mám v hlavě, kdy na něj nemůžu přijít cca 5 let. Další dva jsou tam cca 10 let... Rád bych vás tak poprosil s identifikací a zároveň doporučuji "nezapomenutelný" film Film byl o tom, že středo/vysokošloský učitel (hlavní postava) pořádal rozlučkovou "párty" na chatě s pár kolegy. Hlavní postava se vžila do čistě hypotetické role s tím, že jako by na zemi žil již několik tisíc let. Taková postava nestárne a tak by musela cca každou dekádu měnit prostředí, aby nevyvolávala podezření Veškerý děj se odehrával na oné chatě, kde v kruhu seděli, on vyprávěl a ostatní "se přeli" o tom, zda je a není možné takto žít. Pamatuju si na scénu, kdy jeden z kolegů (černoch), se ho ptal na to, zda má i nějaký předmět z doby kamenné a hlavní postava odpovídá něco ve smyslu, že "vidíš toto pero, napadlo by tě vůbec ho dnes uschovat, aby si ho mohl za několik tisíc let ukázat jako hodnotný a zajimavý předmět?" Taky z něj vyleze, že vhledem k tomu, že opravdu by takový člověk žil dlouho, tak je velká šance, že by se i stal velmi významnou osobou v dějinách lidstva... Tak co, viděl nekdo a nebo zná název?
leon Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Chlapi potřebuju pomoc. Věřím tomu, že to znáte všichni. Nějaký film jste viděli, líbil se vám a za nějaký čas si na ten film vzpomenete a za boha si nevzpomenete na název a dohledat ho není ve vašich schopnostech. Žádné hvězdy tam nehráli a tak težko ho najít, když znáte jen příběh... Já takhle mám v hlavě už nějaký pátek 3 filmy a došla mi trpělivost teď u jednoho z nich. POTŘEBUJU HO VIDĚT NUTNĚ ZNOVA. Tento mám v hlavě, kdy na něj nemůžu přijít cca 5 let. Další dva jsou tam cca 10 let... Rád bych vás tak poprosil s identifikací a zároveň doporučuji "nezapomenutelný" film Film byl o tom, že středo/vysokošloský učitel (hlavní postava) pořádal rozlučkovou "párty" na chatě s pár kolegy. Hlavní postava se vžila do čistě hypotetické role s tím, že jako by na zemi žil již několik tisíc let. Taková postava nestárne a tak by musela cca každou dekádu měnit prostředí, aby nevyvolávala podezření Veškerý děj se odehrával na oné chatě, kde v kruhu seděli, on vyprávěl a ostatní "se přeli" o tom, zda je a není možné takto žít. Pamatuju si na scénu, kdy jeden z kolegů (černoch), se ho ptal na to, zda má i nějaký předmět z doby kamenné a hlavní postava odpovídá něco ve smyslu, že "vidíš toto pero, napadlo by tě vůbec ho dnes uschovat, aby si ho mohl za několik tisíc let ukázat jako hodnotný a zajimavý předmět?" Taky z něj vyleze, že vhledem k tomu, že opravdu by takový člověk žil dlouho, tak je velká šance, že by se i stal velmi významnou osobou v dějinách lidstva... Tak co, viděl nekdo a nebo zná název? https://www.csfd.cz/film/235331-pozemstan/prehled/ Jo a taky se mi moc líbil.
Frantik Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Hele ja to nedavno taky videl, kdyz to ma tak super hodnoceni a ....................nuda jako film pro pametniky na nedelni odpoledne :-(
ivan_989 Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Pozri si cerstve pokracovanie https://www.csfd.cz/film/478110-the-man-from-earth-holocene/komentare/ To nema moc dobre hodnotenie takze nebudes sklamany
AndyAaron Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Mne se nahodou ten pozemstan libil dost fest
Maxel Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Mě taky. Ten první. Pokračování hodně slabé.
lucid Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Za mne Pozemšťan jednoznačně palec nahoru. Na nadarmo autor předlohy Jerome Bixby scénář cizeloval až do své smrti. Vedle 12 rozhněvaných mužů S. Lumeta jeden z filmů, který si vystačí de facto jen s jedním pokojem a dialogy. Na pokračování se docela bojím podívat.
Maxel Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 (upraveno) Tak se neboj a vykašli se na to. Jestli první díl byl 9,5/10, druhej je tak 5/10 max. Upraveno 28. února 2018 uživatelem Maxel
leon Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Nevím jestli to tu už nebylo, za mě dost dobrý film. https://www.csfd.cz/film/441489-ztratili-jsme-stalina/prehled/
Maxel Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 (upraveno) Včera jsem skouknul Tři Billboardy... https://www.csfd.cz/film/439559-tri-billboardy-kousek-za-ebbingem/prehled/Většinou se cca vlezu do hodnocení na ČSFD, čest výjimkám, nicméně tady jsem buďto viděl jinej film než ostatní, nebo je to prostě ta výjimka jen tentokrát v opačném směru. Kolem poloviny filmu jsem to už chtěl vypnout, no nakonec jsem to dokoukal v domnění, že aspoň zjistim, kdože to spáchal ten ohavný zločin. (spoiler alert) No a vono howno. Což mě utvrdilo v tom, že je to jenom navoněná bída. Třeba roli šerifa jsem vůbec nepochopil, záměr scénáristy s jeho postavou mi prostě uniká. Nebavilo. Upraveno 2. března 2018 uživatelem Maxel
Honza Č. Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Teď frcime na seriálu Homeland, výborná věc.. furt nemůžu rozklicovat co to má Broady a ten cernej šéf CIA ta hodinky.. Sent from my iPhone using Tapatalk
ivan_989 Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Tak pozeram prvu seriu Mostu a zatial zo 4 dielov nemam pocit ze by to bolo nieco extra. Iste, policajna slecna je osobita, ale to je aj Sheldon Cooper. A inak mi to prijde take tuctovo-nevyrazne s mdlymi postavami a epizodnymi subpribehmi, ktore sice zapadaju do hlavnej dejovej linie, ale nie su moc zaujimave.. asi sa to len rozbieha, ale trva to nejak dlho.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se