Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Paula Wild, Victoria Paris, Mia Khalifa

Victoria Paris, jsem si ji musel vyhledat. To už není ani MILF, ale OLD. Zajímavej vkus, existují i mladší. Zkus je. Tahle pamatuje ještě éru bobr.

Odesláno

Victoria Paris - Hothouse Rose. První film, kterej jsem jako malej neměl doma najít a našel:)

A o něco později přišel nečekaně Tata domu, když jsme se s kámošem vzdelavali. Bylo to v den vysvědčení ve čtvrtý třídě a nikdy na to nezapomenu:D

Odesláno

Chloe Vevrier, Terry Nova, Shione Cooper, Shyla Stylez, Constance Devil, Bozena, Angela White. Jen jednu asi neumím, ale pokud bych fakt musel, tak Shione Cooper. A když se na to tak dívám, tak absolutní většina z nich jsou Češky.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Číhal sem dlouho na Zlý časy v El Royal. Teď sem to ukrad, shlédl... a sem zmatenej jak lesní včela. Asi si to budu muset pustit znova. To sem blázen, to sem blázen...

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Mam do toho jit, nebo pockat, az rozklicujes sve pocity?

Radši bych počkal.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

No dobře, no. Vidět se to dá ale podruhý si to už asi nepustím - nemá cenu v tom hledat něco, co tam není. Výprava - 70.léta super, kamera skvělá, každej vobrázek jak fotka, Jeff zas dobrej, pěkný písničky ale ten příběh teda dost přiblblej a hlavně v ničem originální. Forma zvítězila nad obsahem. Chlapík chtěl natočit tarantínovku a v hlavě bramboračka. Bylo to prostě pro mě určité zklamání.

Odesláno

Číhal sem dlouho na Zlý časy v El Royal. Teď sem to ukrad, shlédl... a sem zmatenej jak lesní včela. Asi si to budu muset pustit znova. To sem blázen, to sem blázen...

Mě to pobavilo :-) Je tam linie, má to spád..

Návštěvník Zmizík
Odesláno

ty jsi natom s kabrioletackou nebyl? Milise nech zaklíčovanýho a koukni na to. Zabavnej film.

Scifinko ty nemas na filmy zadnej vkus a libi se ti kazda picovina.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...