spiderer Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Ja do hospody skoro nechodim Posledni dobou to nejak nevychazi.. do kina se dostanu casteji, tak jednou az dvakrat tydne Nejlepe mi je v Gold Class na Andelu, kde fyzicky cloveka nevycerpa ani 3 hodiny dlouhej film a v klidu si pri promitani muze bastit a pit objednane dobroty a hezky si pritom skorolezet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 ja som to tiez chcel vyskusat. ono je to tak ze v tej cene nemas aj napoje a jedlo, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 ja som to tiez chcel vyskusat. ono je to tak ze v tej cene nemas aj napoje a jedlo, ze? V cene je bohuzel nemas, ale muzes si je dokoupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 (upraveno) cize v cene je len to ze tam mozem ist. fu to chce jednu brigadu v tescu aby tam mohol ist EDIT: ale zas na ISIC je tam prima zlava Upraveno 1. února 2009 uživatelem Senseeei Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xampik Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 1) Mesrine, Mesrine Epilog 2) Pulp Fiction 3) Gauneři 4) Chlapec z chatrče 5) Sex a Lucia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 nojo, každýmu se líbí něco jinýho mě plně uspokojil Benjamin Button ( a to jsem si řikal, že to bude asi hovadina...) naopak Burn after reading je blbost ( a to mám Coeny rád) a Seven Pounds je taky blbost (a W.S. mám taky rád) ..kdo se v tom má vyznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 (upraveno) Zjizvená tvář Ďáblův advokát Sedm Samurajů Prokletí žlutozeleného škorpiona Stopařův průvodce po Galaxii Včera, dnes a zítra Conan barbar a mnoho mnoho dalších edit: a ještě: Jay a mlčenlivej Bob vrací úder, Muž, který nebyl Upraveno 2. února 2009 uživatelem Ruda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 Memento csfd Obvykli podezreli csfd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 Zjizvená tvář Ďáblův advokát Sedm Samurajů Prokletí žlutozeleného škorpiona Stopařův průvodce po Galaxii Včera, dnes a zítra Conan barbar a mnoho mnoho dalších edit: a ještě: Jay a mlčenlivej Bob vrací úder, Muž, který nebyl Stopařova průvodce po Galaxii jsem nedávno viděl, že by to teda byl nějaký filmařský počin ale říct nemůžu. Přečetl jsem všchny díly knižní předlohy a strašně jsem se těšil na film, ale byl jsem zklamán. Filmové zpracování nešahá knížce ani po paty. Teda koukat se na to dalo, ale kdo nezná Adamsovu pětidílnou trilogii, tak si film asi moc neužije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 Stopařova průvodce po Galaxii jsem nedávno viděl, že by to teda byl nějaký filmařský počin ale říct nemůžu. Přečetl jsem všchny díly knižní předlohy a strašně jsem se těšil na film, ale byl jsem zklamán. Filmové zpracování nešahá knížce ani po paty. Teda koukat se na to dalo, ale kdo nezná Adamsovu pětidílnou trilogii, tak si film asi moc neužije. tak tak. s knihou to neslo vubec porovnat. ale byla to takova oddechovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 To máš jako s Dunou, film taky žádná sláva, i když to byl Lynch. Ono se to asi v rozsahu do tří hodin ani pořádně natočit nedá. Dunu jsem nevidel ani necetl zato HRAL. a bylo to jedna z nejlepsich strategy. jeee, to byly casy. kua, snad zalozim vlakno, "co jste radi parili aneb stare dobre hry" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 (upraveno) 911: Někde to vlákno je Upraveno 2. února 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 911: Někde to vlákno je radsi ne, snow s bfg by me zabili kdybych to ozivil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valachus Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 Grand Torino, velice povedeny film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 чистилище - Chistilishche - Očistec Pokud někdo vážně sledoval válku v Čečně a následně Groznem, určitě pamatuje na několik dní trvající boj o nemocnici, který sledovala i naše média. Ruský film z roku 1998 se přímo dotýká 4. 1. 1995. Nedávno tu sice z "nových" ruských filmů na na DVD vyšla 9. rota o Afghanistanu (vyprodaná), ale nemyslím, že чистилище, zcela nezatížené povinnou štětinovskou čečenofilií, tu má šanci na vydání. Takže si ho budete muset objednat nebo jinak sehnat. Každopádně vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 Ještě jsem zde nezahlédl Schindlerův seznam, ten by měl vidět asi každý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 Eastwoodův CHANGELING... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 Počkám si na: Podivuhodný případ Benjamina Buttona s Brad Pittem. Jinak poslední 2 roky mě tedy něják nic moc nenadchlo, samý tuctovky" http://film.moviezone.cz/podivuhodny-pripa...ttona/trailery/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 Díky za tipy. Tady jsou moje: INTO THE WILD JUNO VICKY CRISTINA BARCELONA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 organic: In to the wild = úžasný film a scénerie... Juno se líbilo hlavně přítelkyni, poslední jsem neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se