nAscA Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 (upraveno) mas to dobre, ty komentare, takze Y Jinak doporucuji Parfem: Pribeh vraha Upraveno 15. února 2009 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 tipoval bych, ze plne bonusy tam nebudou. max nejake fotky. ale mozna se pletu. ze stanku nic nemam. ja si zase bonusy uzivam. a jeste lepsi je si pak pustit film a misto zvuku si dat reziserovy/producentovy komentare. je to hodne zajimave. P.S. ovy/ovi nevim jak to ma byt spravne. jsem na tohle blbej Asi si nekdy udelam promitaci den bonusu namisto filmu, aspon se dozvim neco zajimavyho.. ani nevim proc jsem na to nekoukal..asi jsem na to zapomnel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 Seven Pounds - Will Smith se v poslední době nějak uvrtává do jakýchsi "samotářských-osamocených" rolí, kde se vyžaduje jeho plné nasazení. A věru, jde mu to stále velmi dobře. V tonhle filmu je pohublý, v některých momentech jakoby ta ani nebyl on. Ale stále dokazuje, že patři na špici... Mě se velmi líbilo - doporučuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 Eden Lake, u nas jako Jezero smrti, velice povedeny horror z ostrovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 (upraveno) mas to dobre, ty komentare, takze Y Jinak doporucuji Parfem: Pribeh vraha Promiň, že nesouhlasím. Film Parfém byl mé velké zklamání, nečíst knihu, tápal bych. Upraveno 16. února 2009 uživatelem 31682 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 Z nových filmů třeba rocknrolla od Guye Ritchieho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šmaky Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 (upraveno) Valkýra včera jsem byl na ní v kině. ... Co se mi líbilo: žádné zbytečné násilí Co se mi nelíbilo: Hlavní hrdina je až moc kladný Film se v zásadě drží historické předlohy, tak tam ani tolik násilí být nemohlo. Zásadně mi ale vadila anglická výslovnost "Colonel Stauffenberg" a angličtina jako taková - k německé uniformě prostě nepatří (a v Tomu Cruisovi jsem pořád viděl spíš Mavericka, než hlavu staré německé šlechtické rodiny). A nerad bych se pletl, ale scéna s hajlujícím Stauffenbergem je taky nepravděpodobná, protože povinnost zdravit zdviženou pravicí byla podle mého ve Wehrmachtu zavedena právě až jako reakce na 20. červenec... EDIT: nepletu: "Nach dem Attentat auf Adolf Hitler vom 20. Juli 1944 wurde der Hitlergruß auch für die Wehrmacht angeordnet, vermutlich, um damit eindringlich deren Loyalität zu Hitler einzufordern. -Wiki-" Upraveno 16. února 2009 uživatelem Šmaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2009 uff, Outlander - neuvěřitelnej mix z filmů Vikingové a Predátor - pouze pro nejotrlejší fajnšmekry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onyx Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2009 Je zde uvedeno mnoho dobrych filmu tak taky jeden pridam: Motýlek... doufam, ze to sem jeste nikdo nedaval..... csfd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2009 Je zde uvedeno mnoho dobrych filmu tak taky jeden pridam: Motýlek... doufam, ze to sem jeste nikdo nedaval..... csfd film je proti knize sračka i když je primárně dobře obsazený (tak je to, ale u všech filmů podle předlohy) - knihu(y) (2díly) jsem v mládí celkem "žral" a četl několikrát - dnes už bych to bylo asi jinak ---- zkusím to někde vyhrabat a zakousnout se do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2009 film je proti knize sračka i když je primárně dobře obsazený (tak je to, ale u všech filmů podle předlohy) - knihu(y) (2díly) jsem v mládí celkem "žral" a četl několikrát - dnes už bych to bylo asi jinak ---- zkusím to někde vyhrabat a zakousnout se do toho koukam ze Dzejms vymenil Astona za tu pravou znacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2009 Docela mile mě před pár lety překvapil horor Bunkr, je to z roku 2001 a doporučuji si sehnat verzi s německým dabingem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2009 A nerad bych se pletl, ale scéna s hajlujícím Stauffenbergem je taky nepravděpodobná, protože povinnost zdravit zdviženou pravicí byla podle mého ve Wehrmachtu zavedena právě až jako reakce na 20. červenec... EDIT: nepletu: "Nach dem Attentat auf Adolf Hitler vom 20. Juli 1944 wurde der Hitlergruß auch für die Wehrmacht angeordnet, vermutlich, um damit eindringlich deren Loyalität zu Hitler einzufordern. -Wiki-" V zásadě souhlasím, ale tenhle pacholek hajloval už nejméně od roku 1939, iniciativě se meze nekladly. Uvědom si, že Stauffenberg byl jen sprostý karierista, který PŘÍSAHAL věrnost Vůdci. Když se časem stav událostí přestal vyvíjet v jeho prospěch, okamžitě se snažil svého pána zbavit a přísahu bez výčitek svědomí porušil. Takže Stauffenberg nebyl nic než jen další z prospěchářských zrádců v řadě. Špína chlap! Jo a film jsem neviděl a ani neuvidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2009 Pride and Glory s Edwardem Nortonem a Colinem Farrellem, už podle hlavních představitelů v tom žádné duševno nehledejte, ale líbilo se mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onyx Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2009 film je proti knize sračka i když je primárně dobře obsazený (tak je to, ale u všech filmů podle předlohy) - knihu(y) (2díly) jsem v mládí celkem "žral" a četl několikrát - dnes už bych to bylo asi jinak ---- zkusím to někde vyhrabat a zakousnout se do toho Je to jak rikas, knihu sem necet, ale ve vetsine pripadu je knizka proste lepsi. Nic to nemeni na tom, ze film se mi zdal fakt dobrej.. Jeste me tak napadlo. Nevidel jste nekdo film Phenomena od Daria Argenta?? Prej supr starej horor, tak to stahuju a doufam, ze to za neco bude stat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2009 uff, Outlander - neuvěřitelnej mix z filmů Vikingové a Predátor - pouze pro nejotrlejší fajnšmekry! Ty dva filmy miluju, hlavně Predoša, tak na to se musím mrknout! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2009 Mesrine: Part 1 - Death Instinct : Veřejný nepřítel č. 1 Mesrine: Part 2 - Public Enemy #1 : Veřejný nepřítel č. 1: Epilog excelentny vykon Vinceta Cassela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2009 Kurýr 3 Je op+t Kurýrem jako v prvním díle... a hlavní hrdina Frank Martin skvěle využívá prostor který mu v posledních dvou dílech uvolnil James Bond.... je vtipný, drsný v elegantním obleku, rvačky absolvuje bez krvácení v obličeji a dyž už mu banda drbanů roztrhá oblek, sáhne do kufru svého vozu a výtáhne vak s novou košilí, kravatou, sakem... Prostě je tam ten "esprit" předchozích Bondů s Pierce Brosmanem Jo a byl jsem, na tom s přítelkyní a i ona se snad aespoň trochu pobavila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2009 Já teď viděl 96 HODIN s Liamem Nielsonem.......drsné,hodně drsné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2009 Jeste me tak napadlo. Nevidel jste nekdo film Phenomena od Daria Argenta?? Prej supr starej horor, tak to stahuju a doufam, ze to za neco bude stat... Phenomena je OK, ale přece jen o trošku raději mám film Suspiria. Taky doporučuju La Sindrome di Stendhal. Jsem docela milovník italskejch gore hororů, takže mám i pár kousků od L. Fulciho a i Lamberto Bava (Démoni) má co nabídnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se