afrikab Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 jenže imax má lepší plátno, jakože obrovský Kdyz si sendes do prvni rady, tak ho mas taky obrovske. Ale je pravda, ze v IMAXu jsem nebyl.
Snow Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 Kde by se dal koupit výše zmíněný film Stevena Spielberga Duel na DVD, moc bych ho chtěl.
utrejch Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 Kde by se dal koupit výše zmíněný film Stevena Spielberga Duel na DVD, moc bych ho chtěl. Ja vim kde ho ukrast (stahnout) ...
Snow Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 Ja vim kde ho ukrast (stahnout) ... Chtěl bych originál, musí někde být, vždyť kibi ukázal obrázek obalu.
afrikab Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 Chtěl bych originál, musí někde být, vždyť kibi ukázal obrázek obalu. Za necelych 20 dolaru si jej muzes koupit na eBay. Ale bez ceskych titulku.
Psuťák Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 Mě se v poslední době hodně líbil starý dobrý Clint Eastwood v Gran Torino, čistá práce, takhle točí film už jen on. Hezký příběh. A pak ještě doporučuju film The Visitor-Nezvaný host. Není divu, že byl Richard Jenkins za tuto roli navržen na Oscara za hlavní mužskou roli. Také bych chtěl doporučit Eastwooda a jeho Výměnu. klik sem
Gilius Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 jsem zkouknul Fast and Furious 4 a celkem to šlo.......pěkný auta,slušný honičky......
PhoeniX Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 jsem zkouknul Fast and Furious 4 a celkem to šlo.......pěkný auta,slušný honičky...... Mrknu se na to jen kvůli ní. Dochází na Conradova slova: "Některé hodinky a ženy nikdy nepoznáme". Nějak tak to psal a teď lituji.
cigi Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 Včír šel v TV zas Eastwood, něco o řece. To bylo perfekt, už jsem ten film viděl 2x a musím říct, že klasa černej film. Ty věčně přeexponovaný záběry, studená barevnost, perfektní herci, no já to žeru, do konce jsem byl úpně napnutej, jak to teda vlastně k čertu je . Asi se na něj víc soustředím, opravdu jsou to filmy, který mě vtáhnou do děje.
PhoeniX Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 Eastwooda taky žeru. Jako herce i režiséra. Včera jsem mimochodem viděl už zmiňovanou Gomorru. Naprostá pecka.
New X-Bob Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 Dnes CT1 v 22.50 Profesional, podle me nejlepsi film s Belmondem. Napinavy dej, vyborna hudba a neni to zadna komicka groteska od C.Leloucha. Doporucuji.
hciq Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 Flintu Chlíswooda taky můžu, od Nesmiřitelných až po Gran Torino, fakt hodně syrový kousky. V poslední době mě mile překvapily dva filmy The Man from Earth (Pozmšťan) tady suprová nízkorozpočtová intelektuálština startrekáře Bixbyho a film Ip Man tady, pro milovníky pořádný kung fu akce. Občas ještě někdo lítá na drátech ale syrová scéna z japonskýho dojo (1:10) dá sežrat pořádnou porci hustýho wing tsun.
gorlo Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2009 Když už je řeč o bojových filmech, tak bych doporučil tenhle. Velice povedená choreografie bojů, kdy se dva chlapíci nemlátí půl hodiny za doprovodu odlétavajících jisker a dalších hollywoodských kliše, ale souboje jednoho nebo třech máchnutí mečem. Tak jak by to mělo být a na co byly samurajské meče ukovány. Ještě navíc k tomu 3D v normálních kinech a že IMAX je předraženej. Je to tím, že 3D v normálních kinech je levnější variantou, kdy si vystačí jen s jedním projektorem a standardním plátnem, oproti IMAXu. Některé filmy se plánují jen pro IMAX formát a jiné jdou i do těch normálních kin. Čerpáno z nové Premiere. A kdo si myslí, že kecám, tak ať si to najde na netu. Wikipedie je mocná zbraň tupců......také se od ní nechám často poučit.
martinix Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 Americká krása Amadeus Hra Kmotr Tarantino (skoro vše) ... když v Cannes uváděli Pulp Fiction, byla porota tak šokována, že sdělila ... takovýto šílený film jsme ještě neviděli, ale musíme mu dát první místo :-)
afrikab Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 Ale zpet k filmum. Novy Star Trek se mi hodne libil...i kdyz za nej sci-fi posledni doby povazuji Sunshine od Danynho Boylea.
Gilius Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 Gilius: Hvězdná pěchota? jo,animovaná......
Juraj11 Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Tak nevím,možná to tu už bylo,ale včera jsme si z drahou polovičkou půjčili Tropická bouře-je to něco jako parodie na Četu,ale dost dobrá-chlámal jsem se skoro celej film
Kalifx Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 ...i kdyz za nej sci-fi posledni doby povazuji Sunshine od Danynho Boylea. Naprostý souhlas
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se