Frantik Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2024 Diky. Super tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2024 Jo, tipy na tydle neznamy zapomenuty filmy se dycky hodej, dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 10. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2024 nedavno v TV pro me doted uplne neznamej film Jack staví dům od Triera ... https://www.csfd.cz/film/388974-jack-stavi-dum/prehled/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 10. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2024 před 13 minutami, Sarka Farka napsal: nedavno v TV pro me doted uplne neznamej film Jack staví dům od Triera ... https://www.csfd.cz/film/388974-jack-stavi-dum/prehled/ Od Trier mám rád "Evropa" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 10. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2024 před 4 minutami, Jehlan napsal: Od Trier mám rád "Evropa" taky neznam, davam na seznam, diky za tip 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 10. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2024 Evropa je top film..., viděl jsem ho aspoň desetkrát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radasw Odesláno 10. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2024 Díky za zajímavý tip. Město žen - Točil Fellini Parfém: Příběh vraha - o posedlosti vůní Z Pekla - Jack rozparovač a Johnny Depp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2024 Kauza Kramný https://www.csfd.cz/film/1517997-kauza-kramny/prehled/ prave jsem dokoukal 1. dil a panove, je to sila ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2024 Viděl jsem dva a přijde mi to jako šílená mediální žumpa, Netflix z wishe a soutěž v dojmologii. Ve druhým díle je Kramný a z většiny vystupujících působí jako ten menší píčus. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2024 Před hodinou, ragu napsal: Viděl jsem dva a přijde mi to jako šílená mediální žumpa, Netflix z wishe a soutěž v dojmologii. Ve druhým díle je Kramný a z většiny vystupujících působí jako ten menší píčus. ja tehdy nezil v CR, pro me je to novinka tanhle silenej pribeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2024 jedeme už třetí sérii "The BOYS" a musím říct, že pokaždý, když už si říkám, že hustší to být nemůže...tak klidně může Fascinuje mě, že v téhle době někdo našel koule to vyprodukovat...mazec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2024 před 46 minutami, Bukoowsky napsal: jedeme už třetí sérii "The BOYS" a musím říct, že pokaždý, když už si říkám, že hustší to být nemůže...tak klidně může Fascinuje mě, že v téhle době někdo našel koule to vyprodukovat...mazec! Jestli jsi neviděl, tak ještě je potřeba vidět Gen V, je to spinoff. Od stejných tvůrců je pak https://www.csfd.cz/film/257523-preacher/prehled/ ale to jsem zatím neviděl. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2024 Čtvrtá série The Boys taky super, jeste bude alespoň jedna poslední. Taky to mam rad, jeden z malá nekorektnich a drsnejch seriálu, i když i tam uz se malinko vkládá LGBT vyplachovacka. Ale jinak pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2024 Asi už to každý viděl já to teprve objevil Menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Vincent Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2024 Trochu ze starších vod. Má někdo tip na film podobný filmu Černý Petr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2024 Co tahle filmy Formana z podobné doby? Hoří má panenko, Lásky jedné plavovlásky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2024 Landovský? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 1. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2024 Díváte se na seriál House of the dragons / Rod draka? Za mě musím říct, že super! Doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 18. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2024 Nezna prosím nebo neviděl někdo už starší film. Pamatuju si, ze ve filmu falšoval i prodával obrazy a jeho žena nevěděla ani netušila co dělá. Než se to provalilo a on musel utíkat a 100% utíkal do nějakého lesa kde byla chata a u ní kadibudka kde se musel schovat a ponořit do výkalů než ho pronasledujicí přestal hledat. Dekuju za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepanR Odesláno 18. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2024 (upraveno) Podle toho ponoření do sraček to bude film Lovci hlav. Snímek z roku 2011. Upraveno 18. srpna 2024 uživatelem pepanR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se