Jump to content

Recommended Posts

Posted

Díky za zajímavý tip.

Město žen - Točil Fellini

Parfém: Příběh vraha - o posedlosti vůní

Z Pekla - Jack rozparovač a Johnny Depp

• 3 weeks later...
Posted

Viděl jsem dva a přijde mi to jako šílená mediální žumpa, Netflix z wishe a soutěž v dojmologii. Ve druhým díle je Kramný a z většiny vystupujících působí jako ten menší píčus.

• Like 1
Posted
Před hodinou, ragu napsal:

Viděl jsem dva a přijde mi to jako šílená mediální žumpa, Netflix z wishe a soutěž v dojmologii. Ve druhým díle je Kramný a z většiny vystupujících působí jako ten menší píčus.

ja tehdy nezil v CR, pro me je to novinka tanhle silenej pribeh

Posted

jedeme už třetí sérii "The BOYS" a musím říct, že pokaždý, když už si říkám, že hustší to být nemůže...tak klidně může 😄 Fascinuje mě, že v téhle době někdo našel koule to vyprodukovat...mazec!

Posted
před 46 minutami, Bukoowsky napsal:

jedeme už třetí sérii "The BOYS" a musím říct, že pokaždý, když už si říkám, že hustší to být nemůže...tak klidně může 😄 Fascinuje mě, že v téhle době někdo našel koule to vyprodukovat...mazec!

Jestli jsi neviděl, tak ještě je potřeba vidět Gen V, je to spinoff. 

Od stejných tvůrců je pak https://www.csfd.cz/film/257523-preacher/prehled/ ale to jsem zatím neviděl.

• Upvote 1
Posted

Čtvrtá série The Boys taky super, jeste bude alespoň jedna poslední. Taky to mam rad, jeden z malá nekorektnich a drsnejch seriálu, i když i tam uz se malinko vkládá LGBT vyplachovacka. Ale jinak pecka.

Posted

Asi už to každý viděl já to teprve objevil 

Menu

Posted

Díváte se na seriál House of the dragons / Rod draka? Za mě musím říct, že super! Doporučuji😉

• 3 weeks later...
Posted

Nezna prosím nebo neviděl někdo už starší film. 
Pamatuju si, ze ve filmu falšoval i prodával obrazy a jeho žena nevěděla ani netušila co dělá. Než se to provalilo a on musel utíkat a 100% utíkal do nějakého lesa kde byla chata a u ní kadibudka kde se musel schovat a ponořit do výkalů než ho pronasledujicí přestal hledat. 
Dekuju za radu.

Posted (edited)

Podle toho ponoření do sraček to bude film Lovci hlav. Snímek z roku 2011.

Edited by pepanR
Posted
Nezna prosím nebo neviděl někdo už starší film. 
Pamatuju si, ze ve filmu falšoval i prodával obrazy a jeho žena nevěděla ani netušila co dělá. Než se to provalilo a on musel utíkat a 100% utíkal do nějakého lesa kde byla chata a u ní kadibudka kde se musel schovat a ponořit do výkalů než ho pronasledujicí přestal hledat. 
Dekuju za radu.

Lovci hlav
https://www.csfd.cz/film/294372-lovci-hlav/prehled/