safi Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Včera jsme s manželkou dokoukali poslední dva díly Proroctví Duny. A zejména ten poslední díl byl slušný nářez. Musím říci, že do obou mladých sester Harkonennových jsem se zamiloval. Tak čisté zlo, tak krásné hromadné masakry. Je to lepší jak Andor? Ne. je to lepší jak Nadace a hromada ostatních SW seriálů? Ano a to o hodně. Co mi tam trochu vadilo: Slabý, nevýrazný císař, některé generické scény s omladinou, které mohou být v jakékoliv sci-fi. Každopádně je to důstojný seriál, který sice nedosahuje kvalit filmů, ale zabaví. A některé scény, jako použití hlasu k podřezání vlastního krku budu mít před očima ještě hodně dlouho. pro mě osobně je zajímavé i to, že Atreidové nejsou v lore až takoví klaďasové, jako v hlavní knize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno středa v 20:59 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:59 Viem ze uz ste to vsetci videli, dokonca to pacilo aj zene:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno čtvrtek v 08:38 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 08:38 Shlédl jsem s dětmi (školka + druhá třída) Cestu do pravěku. I přes značné stáří film zaujal a dokonce i nějaká ta slzička byla po souboji dinosaurů. Jinak je to krásně nostalgický film, který vcelku dobře jako celek obstál v toku času. Samozřejmě, puberťáky by asi nezaujal, ale menší děti ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno čtvrtek v 08:56 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 08:56 Na noveho Nosferatu som celkom zvedavy https://www.csfd.sk/film/1245601-nosferatu/prehlad/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno čtvrtek v 10:27 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:27 Duna: Proroctví https://www.csfd.cz/film/746555-duna-proroctvi/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno čtvrtek v 21:24 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 21:24 Celý víkend Apple TV+ zadarmo: https://www.apple.com/tv-pr/news/2024/12/get-a-free-all-access-pass-to-apple-tv-the-first-weekend-of-2025/ Doporučím třeba seriál For All Mankind, ale je tam toho samozřejmě vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno čtvrtek v 21:30 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 21:30 (upraveno) Nevim jestli uz bylo. Od 1.1. je dostupná druhá řada SAS rogue heroes Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Upraveno čtvrtek v 21:32 uživatelem Vlcak1980 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Koukáte někdo na tohle? Měl jsem příliš vysoká očekávání, drsňák, který si spocenou košili nesvléká, přiblblá hysterická ex, OnlyFans dceruška, hrdinný zachránce mexických vdov,... Logiku zápletek, aby člověk taky pohledal. Asi dokoukám, ale zrychleně, škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami Jo, taky koukám na testosteronový podpis Taylora Sheridana Ale hlavně jsem se po vánocích konečně pustil do Breaking Bad, jsem u s5e4 a je to jízda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se