Conrad Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června před 54 minutami, ragu napsal: Stačí sjet dolů. Dík
MartinJel Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června Dokoukal jsem na Apple TV + seriál Sousedská tajemství a fakt doporučuji. Za mě super seriál za poslední dobu
Sarka Farka Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června (upraveno) Warfare Warfare (2025) | ČSFD.cz narez o to vetsi, ze to vsechno bylo vzhledem k vysledku mise v Iraku uplne zbytecny ... jo a citlivejsi povahy to asi videt nemusi Upraveno 6. června uživatelem Sarka Farka
Sergej Vasilijev Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června před 13 minutami, Sarka Farka napsal: Warfare (2025) | ČSFD.cz Lacině působící slátanina, já vydržel půl hodiny a po akční scéně kdy jednotka pobíhala po baráku a střílela ven skrze závěsy a "někdo" asi z venku ( to nám už tvůrci neukázali) furt pálil po nich , sem to vypl.
Klotzman Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Právě teď na dvojce Rozhněvaný muž. Jakápak Seika má Lino Ventura..?
horal Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června před 10 hodinami, Klotzman napsal: Právě teď na dvojce Rozhněvaný muž. Jakápak Seika má Lino Ventura..? Seiko 7025-8099
spineshank Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června tak právě dokoukáno https://www.csfd.cz/film/1566809-zuctovani-2/prehled/ asi jsem čekal víc,na jedno podívání cajk,ale slabší jak jednička 65%
milomac Odesláno neděle v 11:17 Nahlásit Odesláno neděle v 11:17 (upraveno) Dnes večer ve 22,05 hod. na ČT2 : a za chvíli ve 14,35 hod. na ČT 1: Ecce homo Homolka Upraveno neděle v 11:18 uživatelem milomac
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se