Columbus Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 tak jsem skouknul prvni dil elite squad a filmy jako tento cloveka primeji k uvedomneni si vdecnosti za to, ze se mel to stesti narodit mezi top 5% obyvateli teto planety.. Blahopřeji k bydlišti.
tmoris Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Blahopřeji k bydlišti. pokud si otocis kohoutkem a tece z nej pitna voda, zajdes do obchodu a koupis si jidlo, protoze na nej mas penize, mas moznost si sehnat legalni praci a dostavat pravidelnou mzdu, tak patris prinejhorsim k top10%..
WATCHES Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Je to tak. Lidi jsou "rozežraní". Mají co jíst, co na sebe, zdravotní péči, bezplatné vzdělání atd...
JDenver Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 ja som si zase pozrel "The World's Fastest Indian" dokonaly film podla mna! Naprosto souhlasím. Skvělá věc. 1 1
Harry Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Odesláno 6. září 2011 Dirty Harry, Nova Cinema právě teď Ach ten dabing Znám to v originále a má to větší koule... Ale i tak je to klasika
Horhe Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Odesláno 6. září 2011 Ach ten dabing Znám to v originále a má to větší koule... Ale i tak je to klasika Bylo to těžký rozhodování, na Barrandově Pro hrst dolarů
Pepe Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Odesláno 6. září 2011 Už to tu asi bylo ale vzhledem k tomu že rozhodně patří mezi filmy na který nestačí se podívat jen jednou (už jen kvůli kameře) to snad nevadí: Muž který nebyl
Frantik Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Odesláno 6. září 2011 Bylo to těžký rozhodování, na Barrandově Pro hrst dolarů A na dvojce Stalingrad :-)
224477 Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Odesláno 7. září 2011 Ahoj, pokud chcete mrknout na hodně dobrou irskou detektivku/thriler dle knihy Kena Bruena, tak doporučuju Blitz. Blitz vcera som pozrel a tiez odporucam, pozeratelne, koniec sa mi pacil, aj zaciatok, hurley..
johny357 Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Odesláno 7. září 2011 Nasel sem, ze to tady bylo jako tip pred cca 2ma rokama, ale tohle neuskodi zopakovat: The Man from Earthhttp://www.csfd.cz/film/235331-pozemstan/ dlouho sem se na tenhle film premlouval, nejak me obsahove nenadchl, po cca roce sem ho teda z nouze dal ve vlaku... absolutne bozi !!! naodrinoval sem to vsem znamym kolem me a celkem muj nazor sdileli
Kainovo znameni Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Odesláno 7. září 2011 Dnes jdu do kina na Markétu Lazarovou
johny357 Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Odesláno 7. září 2011 jo a jeste jeden tip, a to na na dnesni TV, 22:55 na Nove - Monstrum, neco ala Godzilla, ale jinej level.http://www.csfd.cz/film/232884-monstrum/
ricous Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Právě jsem dosledoval poslední desátý díl seriálu "The Pacific", který by se měl v těchto dnech vysílat na ČT. Na ČSFD dostává celkem zabrat, hodně se srovnává s jiným Spielbergovým projektem "Bratrstvo neohrožených". The Pacific je mu podobný, a přece jiný. Líbí se mi oba ale Pacific asi trochu víc. Stejně jako mne o trochu víc vzala "Tenká červená linie" než "Zachraňtě vojína Ryana" (oba samozřejmě *****). Pro citlivky jako jsem já - devátý díl Okinawa buď přeskočte a nebo si připravte kupu kapesníků...
Locque Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Doporučuju film "13" Perfektní temnej thriller. Statham, Rourke, Winstone... Jedná se o remake filmu "Ruská ruleta", což je navíc od stejnýho režiséra... Ten je možná ještě víc depresivnější, ve 13 to špekrujou herci...
Jakubisko Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Oddychovka na večer - Arthur. Je to remake filmu z 80. let. Osobně myslím ještě povedenější! Navíc tu hraje i božská Helen Mirren
Pepe Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Ve spárech Yakuzy Režie a hl. role Takeshi Kitano, víc už snad dodávat netřeba. Moje oblíbená scéna: http://www.youtube.com/watch?v=55TBFm4eM-w
sureshot Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 (upraveno) na ja KITANO tam netreba viac dodavat 100% jeho filmov su top zalezitosti (subj. nazor) sorry musel som haha http://www.youtube.com/watch?v=YmNKND-_jac Upraveno 13. září 2011 uživatelem sureshot
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se