Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak jsem skouknul prvni dil elite squad a filmy jako tento cloveka primeji k uvedomneni si vdecnosti za to, ze se mel to stesti narodit mezi top 5% obyvateli teto planety..

Blahopřeji k bydlišti.

Odesláno

Blahopřeji k bydlišti.

pokud si otocis kohoutkem a tece z nej pitna voda, zajdes do obchodu a koupis si jidlo, protoze na nej mas penize, mas moznost si sehnat legalni praci a dostavat pravidelnou mzdu, tak patris prinejhorsim k top10%..

Odesláno

Ach ten dabing :( Znám to v originále a má to větší koule... Ale i tak je to klasika :smile_anim:

Bylo to těžký rozhodování, na Barrandově Pro hrst dolarů

Odesláno

Ahoj,

pokud chcete mrknout na hodně dobrou irskou detektivku/thriler dle knihy Kena Bruena, tak doporučuju Blitz.

Blitz

vcera som pozrel a tiez odporucam, pozeratelne, koniec sa mi pacil, aj zaciatok, hurley..

Odesláno

Právě jsem dosledoval poslední desátý díl seriálu "The Pacific", který by se měl v těchto dnech vysílat na ČT. Na ČSFD dostává celkem zabrat, hodně se srovnává s jiným Spielbergovým projektem "Bratrstvo neohrožených". The Pacific je mu podobný, a přece jiný. Líbí se mi oba ale Pacific asi trochu víc. Stejně jako mne o trochu víc vzala "Tenká červená linie" než "Zachraňtě vojína Ryana" (oba samozřejmě *****). Pro citlivky jako jsem já - devátý díl Okinawa buď přeskočte a nebo si připravte kupu kapesníků...

Odesláno

Doporučuju film "13" Perfektní temnej thriller. Statham, Rourke, Winstone... Jedná se o remake filmu "Ruská ruleta", což je navíc od stejnýho režiséra... Ten je možná ještě víc depresivnější, ve 13 to špekrujou herci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...