gougy Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 (upraveno) Tady jde o ten pocit něco sám stvořit, ale to jsi ty evidentně nepochopil... to nemá s pozérstvím nic společného Aha - a proč tedy stvořit něco, co stvořil někdo jiný /a zadařilo se/ čili zkopírovat nápad, design, vše namísto vlastní invence? Nebo je to tak, že "něco chci" a "můžu si to laciněji vyrobit ze stavebnice od jiné firmy" a tak je to vlastně OK a dá se to svádět na "pocit něco stvořit"? V podstatě by se daly doma dělat třeba i PAM - z jednoduše dostupných součástek a dokonce některé modely ve stejné či lepší kvalitě Prostě tomu nerozumím, ale rád se nechám poučit. Edit: pardon za OT, takže zpět k tématu, ještě jsem neviděl nové MIB, jdu kouknout na programy kin dnes. Upraveno 24. června 2012 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 (upraveno) Pro ty co si chteji doma stavet skladacky jsou tu taci jako K-1 Attack.. ..co se nesnazi vypadat jako Lambo. Kdo si doma uplaca Ferko z Barchetty je pozer. Abych nebyl OT, Senzacni prazdniny jsou fakt super film! Upraveno 24. června 2012 uživatelem Topkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 (upraveno) Aha - a proč tedy stvořit něco, co stvořil někdo jiný /a zadařilo se/ čili zkopírovat nápad, design, vše namísto vlastní invence? Nebo je to tak, že "něco chci" a "můžu si to laciněji vyrobit ze stavebnice od jiné firmy" a tak je to vlastně OK a dá se to svádět na "pocit něco stvořit"? V podstatě by se daly doma dělat třeba i PAM - z jednoduše dostupných součástek a dokonce některé modely ve stejné či lepší kvalitě Prostě tomu nerozumím, ale rád se nechám poučit. Edit: pardon za OT, takže zpět k tématu, ještě jsem neviděl nové MIB, jdu kouknout na programy kin dnes. Jde o ten pocit, strávit na tom v garáži nějaký ten čas, dotáhnout šroubky, vybrousit to, atd... Jako pozérství beru takové, kteří si potom koupí hotové repliky a tváří se, že mají original, ale když na tom strávím v garáži nějaký čas a postavím si to sám, párkrát s tím vyjedu s tím, že kdybych s tím už jel na sraz, každý by věděl, že jsem si to postavil. Nikomu bych netvrdil, že jsem si to koupil jako original, tak to přece nejsem pozér ne ? Každý má nějaké vize, nějaké touhy a já netvrdím, že do toho půjdu, že si to postavím, jen se přikláním k názoru, že je to fajn si doma něco takového postavit, ukázat to pár známým, sem tam se s tím projet a neztotožňuji se s tím, koupit si hotovou repliku, jezdit s tím na golf a na čajové dýchánky se smetánkou. Tak pardon, jestli jsem se tím někoho dotknul, že se zastávám lidí, kteří si doma postaví ať už K1 nebo Murcielago z Fiera. Hodinky jsou úplně jiná liga... Upraveno 24. června 2012 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Už jenom abych nas*al sousedy bych do toho šel ja myslim, ze tahle veta to charakterizuje sama o sobe. ja proti K1Attack nic nemam, caterham uz je taky zazitej, aji tu cobru snesu - preci jen jsou to stary auta. pak jsou tu znacky jako excalibur, gordon, tam se musim jenom smat.. wiesmann kuprikladu neni nic jinyho, nez voplastovana M3, alespon podle me. ale to vsechno beru. stavet si lambo ci 360ku na fieru mi prijde jako zvracenost, chci li nasirat sousedy fejkovym lambem, jsem pozer, a presne tos rekl sam. chces si skladat stavebnici v garazi, pak bez do K1, ultimy, atd. a laskave zdvorile me nepoucuj o tom, jaky to je, skladat auto od sroubku, ja to vim moc dobre, coz bys taky vedel, kdybys tu byl dyl. no nic, dal to tu nebudu zasirat, obrazek o tobe uz sem si udelal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Jde o ten pocit, strávit na tom v garáži nějaký ten čas, dotáhnout šroubky, vybrousit to, atd... Tak pardon, jestli jsem se tím někoho dotknul, že se zastávám lidí, kteří si doma postaví ať už K1 nebo Murcielago z Fiera. Hodinky jsou úplně jiná liga... nikoho se nedotýkáš šlo jen o otázku jestli je to fejk, nebo ne, za mě ano, což imho dost znevažuje ty hodiny práce v garáži. Proto jsem psal "raději tuning". M.j. hodinky nejsou jiná liga, jen rozměrově menší a s možností začít na daleko jedodušším stroji - ale na druhou stranu motokáru nám tátové taky zvládli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 ja myslim, ze tahle veta to charakterizuje sama o sobe. ja proti K1Attack nic nemam, caterham uz je taky zazitej, aji tu cobru snesu - preci jen jsou to stary auta. pak jsou tu znacky jako excalibur, gordon, tam se musim jenom smat.. wiesmann kuprikladu neni nic jinyho, nez voplastovana M3, alespon podle me. ale to vsechno beru. stavet si lambo ci 360ku na fieru mi prijde jako zvracenost, chci li nasirat sousedy fejkovym lambem, jsem pozer, a presne tos rekl sam. chces si skladat stavebnici v garazi, pak bez do K1, ultimy, atd. a laskave zdvorile me nepoucuj o tom, jaky to je, skladat auto od sroubku, ja to vim moc dobre, coz bys taky vedel, kdybys tu byl dyl. no nic, dal to tu nebudu zasirat, obrazek o tobe uz sem si udelal.. To je hezké, ale bylo to myšleno s nadsázkou, ta věta... Takže nejenom že umíš skládat auto od šroubku, ale taky si dokážeš udělat obrázek o člověku jen z jedné věty, kterou ještě nemyslel vážně... Asi budeš renesanční člověk, nebo že by brouk pytlík, který všechno umí a všechno zná, všudy byl minimálně 5x atd ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 no tech vet si zde uz rekl vic, takze udelat si o tobe obrazek neni problemstejne tak o tech tvych kseftech tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Nemyslíš MTX V8? To nebyl fejk, ale regulérní manufaktura v Praze. Něco jako Prim... nebo spíš JVD . To auto nic nenapodobovalo MTX V8 znám. Jelikož byl pan Král opravdu machr, tak mi to ani nic nepřipomíná. Škoda, že se jich vyrobilo jen pár. To "lambo" vypadalo jako countach, tuším, že to vyráběli nějací Slováci a zadní světla to mělo ze škody 100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 no tech vet si zde uz rekl vic, takze udelat si o tobe obrazek neni problem stejne tak o tech tvych kseftech tady Prosím ? Tak mi nějakou pošli a jaké kšefty máš na mysli Františku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Já bych uvítal, kdyby sem zas někdo poslal tip na dobrý film... Mě v poslední době zaujal Un papillon sur l'épaule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 O autech toho taky něco málo vím...Postavil jsem ji úplně sám, takhle vypadala na začátku. Je to Audi Quattro 2,3 20V Turbo. Strávil jsem na ní v garáži asi 1000 hodin, ale já zapomněl.... jsem vlastně pozér Je pěkně škaredá, taková pozérská kára, co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Jestlis ji nepostavil na zakladu moskvice tak je to ok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 http://www.csfd.cz/f...testi-na-dosah/ doporučuji Já ti doporučuju Sedm životů s Willem,je to velmi silný film,který mě totálně dostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Připomíná mi to takové ty reklamní fotky, jak hubnou lidé a pak ve finále je to někdo jiný, hehe. A možná by jsi, milovníku vintážek, se mohl chlubit auty a vědomostmi ve vláknech tomu určených, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Připomíná mi to takové ty reklamní fotky, jak hubnou lidé a pak ve finále je to někdo jiný, hehe. A možná by jsi, milovníku vintážek, se mohl chlubit auty a vědomostmi ve vláknech tomu určených, díky. Už jsem skončil... A aby se to trošku rozproudilo, tak perfektní film je http://www.csfd.cz/film/134171-crash/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 MTX V8 znám. Jelikož byl pan Král opravdu machr, tak mi to ani nic nepřipomíná. Škoda, že se jich vyrobilo jen pár. To "lambo" vypadalo jako countach, tuším, že to vyráběli nějací Slováci a zadní světla to mělo ze škody 100 nebylo to náhodou tohle?Můj odkaz Po přelakování na černo a dozdobení detailů si to zahrálo ve filmu Upír z Feratu. http://www.csfd.cz/film/4247-upir-z-feratu/ To abysme tak nějak zůstali u tématu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 (upraveno) Ono je to úplně OT, ale ona není replika jako replika.. tohle třeba je podle mě úžasná práce http://auto.idnes.cz...uto_ojetiny_fdv Naopak takový Kaipan prostě nikdy nepochopím, ne kvůli základu s fáčka, ne kvůli přednímu náhonu, ale pouze díky ceně..ty auta jsou tak hrozně nekvalitní až z toho bolí oči. Plus k těm Cobrám..výrobců je jak máku, po celém světě, některý jsou funkční asi jako ty fiera, no ty pořádné mají excelentní zpracování, vyladěný podvozek i motor a je radost s nima jezdit. Kamarád se takhle v mostě s jednou Cobrou naháněl, on v M3e46 a prý v zatáčkách byly vyrovnaní a na rovince žádná šance. Ovšem cena takové cobry už se blíží k 911. A k Wiesmannu, tam je hlavní lákadlo ta technika BMW s kterou si zákazník může hrát, není to jen překarosovaní M3, zákazník si nechá nastavit podvozek a třeba i převodové poměry podle sebe. Takže auto je třeba měkčí než M3..ale jde to i naopak samozřejmě. (takhle jsem to aspon někde četl:D) Upraveno 24. června 2012 uživatelem Speedster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Pánové, nechcete se už KONEČNĚ přesunout do patřičného vlákna do řiti už? Popř. nějaký mod by tam tuto učenou diskuzi mohl přesunout, dík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Včera som s priateľkou kukal God Bless America klik Neviem, prečo ho porovnávajú s Voľným pádom, ale bol to opäť ten správny pohľad na súčasnú konzumnú spoločnosť. Len to infantilné spracovanie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Včera jsem videl Černou labuť! Zas takova bomba to neni, ale scéna, kde si spolu holky hrajou me trochu zapotila :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se