Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Ironman 3 : prekvapive nudne, pribeh chatrny, hlavni zaporak nezajimavy, moc kecu, malo ironmana, hodne starka, logicke chyby a vubec to bylo cele rozplizle, chvilema jsem nevedel proc neco delaji a kdyz uz to delaji, tak proc tak slozite  ...

jedine plus je muz s vousem, ale to nestaci ...

resume: na ospale nedelni odpoledne dobre, nic vic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem viděl Do Říma s láskou, Match Point a Krupiér. 

První jmenovaný film mě zklamal, zbylé dva byly výborné.

Match point je výborný, vůbec se mi poslední Allenovi filmy docela líbí, je to úplne jiný nez stare věci jako Manhattan, ale dobrý. A taky obsazuje moji oblíbenou Scarlet Johannsonn :-))

Odkaz ke komentáři

Ironman 3 : prekvapive nudne, pribeh chatrny, hlavni zaporak nezajimavy, moc kecu, malo ironmana, hodne starka, logicke chyby a vubec to bylo cele rozplizle, chvilema jsem nevedel proc neco delaji a kdyz uz to delaji, tak proc tak slozite ...

jedine plus je muz s vousem, ale to nestaci ...

resume: na ospale nedelni odpoledne dobre, nic vic.

Absolutní souhlas! Tohle nebyl IronMan ale divnej ubrecenej chlapík, kterej bojuje proti podivnym vybuchujicim lidem :-)

Odkaz ke komentáři

Iron Man 3: nejvyváženější a nejdospělejší Iron Man, hlavn záporák dostává nový rozměr v několika směrech... nebýt Iron Patriota (zbytek by se zkousl, ale toto to už bylo moc :D ) tak nemám smíšené pocity a film by překvapil víc než příjemně

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...