Bells Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 Děkuju za upozornění, to nesmim zmeškat ten film miluju, viděl jsem ho snad ve všech stavech a pokaždý se objeví něco nového Také jsem ho zvládl, akorát to vstávání dnes bylo horší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 Ironman 3 : prekvapive nudne, pribeh chatrny, hlavni zaporak nezajimavy, moc kecu, malo ironmana, hodne starka, logicke chyby a vubec to bylo cele rozplizle, chvilema jsem nevedel proc neco delaji a kdyz uz to delaji, tak proc tak slozite ... jedine plus je muz s vousem, ale to nestaci ... resume: na ospale nedelni odpoledne dobre, nic vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 Dnes v kině čtyři lidi a napínák od začátku do koncehttp://www.csfd.cz/film/321523-tisnova-linka/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 Včera jsem viděl Do Říma s láskou, Match Point a Krupiér. První jmenovaný film mě zklamal, zbylé dva byly výborné.Match point je výborný, vůbec se mi poslední Allenovi filmy docela líbí, je to úplne jiný nez stare věci jako Manhattan, ale dobrý. A taky obsazuje moji oblíbenou Scarlet Johannsonn :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 Ironman 3 : prekvapive nudne, pribeh chatrny, hlavni zaporak nezajimavy, moc kecu, malo ironmana, hodne starka, logicke chyby a vubec to bylo cele rozplizle, chvilema jsem nevedel proc neco delaji a kdyz uz to delaji, tak proc tak slozite ... jedine plus je muz s vousem, ale to nestaci ... resume: na ospale nedelni odpoledne dobre, nic vic. Absolutní souhlas! Tohle nebyl IronMan ale divnej ubrecenej chlapík, kterej bojuje proti podivnym vybuchujicim lidem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2013 Iron man nic moc, jednicka nej a pak uz o nicem, celkem se da oblivion, alespon me se to celkem libilo, vizualni stranka povedena moc ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2013 Iron Man 3 mne taky docela zklamal... Přesný je:Tohle nebyl IronMan ale divnej ubrecenej chlapík, kterej bojuje proti podivnym vybuchujicim lidem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2013 Pro milovníky klasiky. http://www.csfd.cz/film/5594-velky-zatah/http://www.csfd.cz/film/23344-vysoko-v-horach/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2013 Něco z Japonska. http://www.csfd.cz/film/159281-moje-uloha-je-pomsta/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 (upraveno) Iron Man 3: nejvyváženější a nejdospělejší Iron Man, hlavn záporák dostává nový rozměr v několika směrech... nebýt Iron Patriota (zbytek by se zkousl, ale toto to už bylo moc ) tak nemám smíšené pocity a film by překvapil víc než příjemně Upraveno 12. května 2013 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 Nedávno Iron Man III. Nebyl jsem zklamanej, to ne. Ale převeliké nadšení se také nekonalo. Včera jsem zašel na Nevědomí s Tomášem Krujzem. Nebylo to špatný, líbilo se mi to. Doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 Labyrint s luckou vondrackovou http://www.csfd.cz/film/234759-labyrint/ Klasicka ceska sracka, ale musim pochvalit za snahu udelat zanrovku a medved me vylozene pobavil. Ale vydrzet celej film je teda ukol jen pro odvazne. Coz ja jsem. Ocividne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 Na Nova Cinema davaj jeden z nejlepsich ceskejch filmu - Krakonos a lyznici!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 Na Nova Cinema davaj jeden z nejlepsich ceskejch filmu - Krakonos a lyznici!!!! Ano to je pravda, rikal jsem si, ze je skoda, ze uz nejsem male dite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 Na Nova Cinema davaj jeden z nejlepsich ceskejch filmu - Krakonos a lyznici!!!! Páni Kluci a tohle je úplný základ...A proč? Bo Hapka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 Na Nova Cinema davaj jeden z nejlepsich ceskejch filmu - Krakonos a lyznici!!!! Páni Kluci a tohle je úplný základ...A proč? Bo Hapka.Tak tak :-) Dodnes mám tu melodii v hlave a i jako zvonění na mobilu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 A já mám zase Nestůj a pojď jako volání u ex-přítelkyně.Ty voe, Franto, jsme si dost podobní...Nezašukáme si někdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 A já mám zase Nestůj a pojď jako volání u ex-přítelkyně.Ty voe, Franto, jsme si dost podobní...Nezašukáme si někdy? Uvidíme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 Jako predehru si k tomu puste tendle klip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 Jako predehru si k tomu puste tendle klip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se