Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

myslím, že po tom bych moh v klidu zemřít... nic šílenějšího by se už nedalo v životě spatřit...

Ty voe, Franto, jsme si dost podobní...Nezašukáme si někdy?

Odesláno

GATSBY

pred casem jsem se tu vyjadril pomerne rezervovane o di Caprio -- po vcerejsi navsteve kina musim poupravit svuj nazor, ten film rozhodne stoji za to videt...

Odesláno (upraveno)

Můj tip na dva dobré filmy - Veselé Vánoce, pane Lawrenci a  Strach a chvění(Fear and Trembling). První je válečné drama a druhý film je autobiografie spisovatelky Amelia Nothomb.

Upraveno uživatelem GSIA79
Odesláno

Verbal to úplně krásně zhodnotil! Já ho prostě žeru!  :clap:

Jj, tuším ho nepoznám sám :-) je to týpek! Mám ho na čsfd i v priateľoch a pravidelne sa bavím na jeho komentoch :-)

F.

Odesláno

VELKÝ GATSBY

nemám rád filmy kde se tancuje a zpívá a kdybych věděl že mě tohle čeká tak jsem na to nešel. já ale šel a nelituju. opravdu to stojí za to vidět. leonardo hraje jako vždy bezvadně a ve 3D to je paráda.  doporučuju vzít na to figuru a uděláte jí radost :-)

Odesláno

VELKÝ GATSBY

nemám rád filmy kde se tancuje a zpívá a kdybych věděl že mě tohle čeká tak jsem na to nešel. já ale šel a nelituju. opravdu to stojí za to vidět. leonardo hraje jako vždy bezvadně a ve 3D to je paráda.  doporučuju vzít na to figuru a uděláte jí radost :-)

jo gatsby byl vyborný. :-)   ted se těším na ty podfukaře. vypada to dobře .....

Odesláno

GATSBY

pred casem jsem se tu vyjadril pomerne rezervovane o di Caprio -- po vcerejsi navsteve kina musim poupravit svuj nazor, ten film rozhodne stoji za to videt...

Upřímně, Di Caprio je čím dál lepší. Většina filmů s ním stojí za podívání a je to zážitek. 

Odesláno

Na ct2 ted davaji Le Mans

Musim rict, ze ackoliv jsem priznivec jak filmu tak motorsportu, tendle film je jen pro otrle. Nerikam, ze je spatny, natoceny je to vyborne, ale pro dnesniho divaka je to proste nuda.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...