Onisan Odesláno 22. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2006 navštivte v kině film DOMINO... doporučuji... vzhledem k tomu jak se zde spousta filmofanoušků projevila, nebudete sklamáni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rafficek Odesláno 22. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2006 můj nejoblíbenější film je už 20 let E.T. Mimozemšťan a přes to nejede vlak............ jinak samozřejmě spousta dalších (Kontakt, 2010 Vesmírná odysea, Vetřelec I,II,III, Statečné srdce, Láska nebeská .... atd.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sheepeck Odesláno 23. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2006 David Lynch = Pribeh Alvina Straighta (Alvin Straight story) Lynchova uplne neznama tvar - nejpomalejsi roadmovie na svete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Japezz Odesláno 24. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2006 Tak ja taky pridám pár filmu co patří k nejlepsim co znam.... Muž v ohni Forrest Gump Veznice Shawshank Matrix Amores Perros Pulp fiction Hodiny Posledni samuraj Hotel Rwanda Obchodnik se smrti Marinak Prokleta Argentina Kruh carlitova cesta Jak ukrast bizona Ali no a mohl bych dal a dal jmenovat ale zitra jdu na HOSTEL tak sem moc zvedav.... Jinak mam rad filmy co nekonci hepiendem ale sou vice ze zivota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenda Odesláno 24. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2006 Když si pouštím film tak mám vždy a) depku a potom je to Madagascar, Shrek, Něco na té Mary je, Noc na Karlštejně, Doba ledová, Hledá se Nemo, Zkur...pátek etc, etc je mi fajn tak od Tarantina( Pulp Fiction, Kill Bill), Konstanitina(na konci krásná scéna s Oriony), LOTR, Matrix, Na křídlech vážky nebo G. Richieho Sbal prach a vypadni nebo Pod(f)uck aha ono toho je dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2006 S většinou titulů si taky rozumím, ale jeden mi tu chybí. Viděli jste někdo film Strašák (Scarecrow) s Gene Hackmanem a Al Pacinem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 24. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2006 Nemá někdo "Dobrodruzi" (The Last Adventure, Les Aventuriers) s Delonem, Venturou ... asi 67´ ? Zatím jsem našel v Japonsku (vyprodáno) francouzsky a japonskými titulky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 25. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2006 Tak už jste někdo viděl Hostel? Bohužel jsem četl kritiku a to doslova. Prý byl film natočen k té strašné!!! hudbě jako kulisa, nic víc. Působí spíš trapně než aby se člověk vůbec začal bát. Tak pište, dost mě zajímá jak to tedy je. to Kamil: Scarecrow jsem viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 25. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2006 A tak nakonec taky pár filmů přidám, většinou starší produkce, odvíjí se to od mých oblíbených herců jako jsou Al Pacino, Robert Redford, Paul Newman, Dustin Hofman, Robert de Niro, Tom Cruise atd. The godfather The godfather trilogy Insomnia The great Gatsby Bruabaker Road to perdition cool hand Luke Rain man The graduate War of the worlds Minority report Vanilla sky Jerry Maguire Risky Business A Bronx Tale Fire a z českých třeba: Vrchní prchni, S čerty nejsou žerty, Honza málem králem atd. A spousta dalších....................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aCIDfire Odesláno 25. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2006 Tak já taky pár svých oblíbených a na DVD zakoupených přidám: Přelet nad kukaččím hnízdem Minority Report Band of Brothers (Bratrstvo neohrožených) Collectors Ed. Apocalypse Now Back to the Future I-III Indiana Jones trilogy Gladiator .... z českých luhů a háju třeba film Postel,Homolkovi,.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 26. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2006 V Odkazech se začalo psát o chladných zbraních, to mi připomnělo, že jsem dočista zapomněl na Akira Kurosawu a jeho dokonalé filmy. Rašomon, Sedm samurajů, Krvavý trůn, Rudovous, Kagemuša (ten mám nejraději), Ran atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2006 Zelená míľa sa nepáčila nikomu z vás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2006 Zelená míľa sa nepáčila nikomu z vás? Mě jo, dobrej film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2006 Viděli jste někdo Jackass number two. To jsou šílenci, celkem sranda, ale i se mi párkrát navalilo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunny Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2006 dufam, ze ma na zaklade toho filmu neodsudite, ale mam ho velmi rad a viazu sa mi k nemu spomienky Chlopaczi neplacza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 21. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2006 Jo celkem dobrý filmy ale mezi mou 10 nejoblíbenějších určitě patří základní instinkt, vlastně pokaždé co vidím S. Stone - tak říkám, takový sexappeal co z ní vyzařuje no prostě Ženská. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 21. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2006 Jo celkem dobrý filmy ale mezi mou 10 nejoblíbenějších určitě patří základní instinkt, vlastně pokaždé co vidím S. Stone - tak říkám, takový sexappeal co z ní vyzařuje no prostě Ženská. Tomu rozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 21. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2006 A co filmy, k nimz napsal scenar Charlie Kaufman? nastesti ma stesti i na dobre rezisery, takze vysledek stal vzdy za to. Viz: http://www.imdb.com/name/nm0442109/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 21. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2006 Staré klasické detektivky: Sicilský klan Dotek medůzy Francouzská spojka 1 Francouzská spojka 2 Z novějších třeba dokonalá uklízečka, Volver, anebo komerční nový Bond. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 21. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2006 The Conversation (Gene Hackman) Unforgiven (western, Clint Eastwood) Forrest Gump The Aviator The Quick and the Dead Catch me if you can (L. Di Caprio, T. Hanks) A pak několik válečných: A Bridge Too Far Saving Private Ryan Return to Cold Mountain Gods and Generals Gettysburg Das Boot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se