Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

včera jsem dal Riddicka...nic jsem od toho neočekával, takze jako odpocinkovy sci-fi dobrý...Jen jsem trochu pozapomel dej prvního dílů, tak jsem zpočátku tapal...ale ono je to stejně nepodstatny a hodně se toho v tomhle díle objasní :)

Odesláno (upraveno)

pánové, už jste viděli NOAH? Má to celkem zajímavé trailery...herečky jsou taky pěkný...

Ještě se vrátím k tomu 300 vzestup....není to zase jen o řežbě s potlačeným dějem ?

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno
  V 26. 3. 2014 v 11:28, tenge napsal:

pánové, už jste viděli NOAH? Má to celkem zajímavé trailery...herečky jsou taky pěkný...

Ještě se vrátím k tomu 300 vzestup....není to zase jen o řežbě s potlačeným dějem ?

Ten film Noah nemůžu najit. Napiš nem více může se to i jinak jmenovat.

Odesláno

V pátek jsu na Noa do kina tak pak poreferuju :)

Odesláno

tak nějak... co si představuješ pod potlačeným dějem?

Odesláno

To, že vše směřuje k závěrečné či průběžné bitvě, cákající krvi a dějově pouze pohyb z místa A do B..proto se ptam

Odesláno z Red rice

Odesláno

Já včera zkouknul starou klasiku - Firma / The Firm a můžu říct, že za mě dobrý... je to stařešina z ´93 roku, má pomalý nájezd, ale výsledek a rozuzlení stojí za to... kdysi dávno jsem četl knižní předlohu, a ta byla úplně boží... tak kdo neviděl, tak doporučuji zkouknout na takový poklidný relaxační večer....

Odesláno (upraveno)

Hlavne na to delal muziku muj vekly oblibenec. Stejny clovek delal muziku i na Tri dny Kondora, Tootsie, nebo Nahodne setkani.<br /><br />

Upraveno uživatelem Hasňa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...