Gustaf Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 včera jsem dal Riddicka...nic jsem od toho neočekával, takze jako odpocinkovy sci-fi dobrý...Jen jsem trochu pozapomel dej prvního dílů, tak jsem zpočátku tapal...ale ono je to stejně nepodstatny a hodně se toho v tomhle díle objasní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 (upraveno) Norský filmy mám rád viz zde opěvované Headhunters. Tady je novinka komedie Detective Downs - premiera 17.4. Upraveno 25. března 2014 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 mne uz nudi skoro vsecko. cpt. phill., gravi, vlk... nanóblovany estrady...... na co mrknu i podruhy a neusnu, je neco jako todle http://www.csfd.cz/film/271808-copacabana/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Jako tyhle ženský estrady musí bejt dechberouci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 pro mne jo! ja sem okrajovej spotrebitel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 (upraveno) Ok, jasny. Každému jeho šálek kávy. Ja jsem prumernej divák. Upraveno 25. března 2014 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Jj, Mamma Mia taky nebylo špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 zapomnel jsi na pretty woman ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 (upraveno) zapomnel jsi na pretty woman )Svině klouzavý Upraveno 26. března 2014 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 prave skouknuto http://www.csfd.cz/film/325738-ochrance/ ... nemci proste prestrelky umi natocit.. stejne jako bouracky, viz. kobra11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 (upraveno) pánové, už jste viděli NOAH? Má to celkem zajímavé trailery...herečky jsou taky pěkný... Ještě se vrátím k tomu 300 vzestup....není to zase jen o řežbě s potlačeným dějem ? Upraveno 26. března 2014 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 pánové, už jste viděli NOAH? Má to celkem zajímavé trailery...herečky jsou taky pěkný... Ještě se vrátím k tomu 300 vzestup....není to zase jen o řežbě s potlačeným dějem ?Ten film Noah nemůžu najit. Napiš nem více může se to i jinak jmenovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 http://www.csfd.cz/film/304030-noe/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 pánové, už jste viděli NOAH? Má to celkem zajímavé trailery...herečky jsou taky pěkný... Ještě se vrátím k tomu 300 vzestup....není to zase jen o řežbě s potlačeným dějem ?V pátek jsu na Noa do kina tak pak poreferuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Ještě se vrátím k tomu 300 vzestup....není to zase jen o řežbě s potlačeným dějem ? tak nějak... co si představuješ pod potlačeným dějem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 To, že vše směřuje k závěrečné či průběžné bitvě, cákající krvi a dějově pouze pohyb z místa A do B..proto se ptam Odesláno z Red rice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 jo, tak o tom to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Já včera zkouknul starou klasiku - Firma / The Firm a můžu říct, že za mě dobrý... je to stařešina z ´93 roku, má pomalý nájezd, ale výsledek a rozuzlení stojí za to... kdysi dávno jsem četl knižní předlohu, a ta byla úplně boží... tak kdo neviděl, tak doporučuji zkouknout na takový poklidný relaxační večer.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 (upraveno) Hlavne na to delal muziku muj vekly oblibenec. Stejny clovek delal muziku i na Tri dny Kondora, Tootsie, nebo Nahodne setkani.<br /><br /> Upraveno 27. března 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 tak už jsem taky zkoukl film Noe a docela dobrý (vizte dole) https://www.youtube.com/watch?v=fq7OddXDmA0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se