Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

neviděl jste někdo toto?

neviděl ale kouknu se po tom, diky.

sice už podle traileru mi tam přišli nějaký věci jako blbost ale čekal sem to horší.

Odesláno

neviděl ale kouknu se po tom, diky.

sice už podle traileru mi tam přišli nějaký věci jako blbost ale čekal sem to horší.

no taky si myslím že to nebude úpa nej,ale kouknu na to o víkendu

Odesláno

jj Zero je úplná pecka,toto je navíc tv film,takže k tomu člověk musí takto přistupovat....prostě nečekám nic,takže se nechám překvapit

Odesláno

:) JJ, doporučuji, je to velice zajímavý nápad, a velmi dobře zpracované... originální věc, která stojí za to zkouknout...

Odesláno

Mrknete na serial Banshee, ja vcera dojel II radu a budu se tesit na dalsi pokracovani. Tedy pokud nekdo neni moc outlocitnej, pripadne krapet puritan.

Odesláno

Včera jsem po letech opět zkouknul perfektní dokument Vor v zakoně, vládce podsvětí z r.2010, který popisuje životy tří ruských vorů, jejich mládí strávené po ruských kriminálech až na trůny klanů ruské mafie, aneb autobiografie z dvoumiliardového sídla v Antibes. Kdysi to tu tuším proběhlo, ale kdo neviděl, doporučuji.

Odesláno

Premejslim o tom. Je to vazne dobrý?

Pokud mas bujnou fantazii tak jo, je to docela prehnany a vyhroceny, s logikou si to tolik nelame hlavu...ale za dobrou cenu :)

Odesláno

Pokud mas bujnou fantazii tak jo, je to docela prehnany a vyhroceny, s logikou si to tolik nelame hlavu...ale za dobrou cenu :)

nejdřív se mi ti taky zdálo přehnaný ale když se zamyslis nad lidmi sektach tak to tak divoký není. Realita je často horší. Franto dej dva díly a uvidíš.
Odesláno

tak právě jsem dokončil maraton Temný případ,dal jsem to vše bez přestávky a musím říct že nezklamalo :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:

ta úvodní píseň nemá chybu  :clap:

Tak jsem to taky shlídnul (za 2 dny). Fakt moc pěknej seriál s atmosférou. Písnička se mě taky líbila.

Co to nosil Matthew McConaughey na zápěstí? V záběru byly hodinky poměrně často. Vypadalo to jak potápky od Citizenu. Na WUS je k tomu vlákno http://forums.watchuseek.com/f2/matthew-mcconaugheys-watch-true-detective-968956-post7240929.html, ale výsledku se nedobrali :( Varianty tam měli různé. Od Citizenu, přes Seiko,Orient,Invictu,Casio po Rolexky.

Odesláno

SCIFI: nevím u kterého jsi dílu, ale zhruba od poloviny mi to přišlo až nudné a stupidně přtažené za vlasy. Dal jsem to u spinneru, tak jsem to přežil. Chtít si k něčemu večer sednout, tak tenhle seriál po půlce vzdám.

Odesláno

Jsem u desátého a koukám na orbitraku takže dam dvě hodiny kardia a tohle mi příjemně krátí čas.

Jinak pritazenost je diskutabilní. Je to lepší než kdyby to bylo nudný ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...