Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

V 10. 4. 2014 v 7:46, the MJ napsal:

neviděl ale kouknu se po tom, diky.

sice už podle traileru mi tam přišli nějaký věci jako blbost ale čekal sem to horší.

no taky si myslím že to nebude úpa nej,ale kouknu na to o víkendu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 10. 4. 2014 v 11:02, Rapidex napsal:

:) JJ, doporučuji, je to velice zajímavý nápad, a velmi dobře zpracované... originální věc, která stojí za to zkouknout...

Odkaz ke komentáři

Včera jsem po letech opět zkouknul perfektní dokument Vor v zakoně, vládce podsvětí z r.2010, který popisuje životy tří ruských vorů, jejich mládí strávené po ruských kriminálech až na trůny klanů ruské mafie, aneb autobiografie z dvoumiliardového sídla v Antibes. Kdysi to tu tuším proběhlo, ale kdo neviděl, doporučuji.

Odkaz ke komentáři

V 10. 4. 2014 v 12:50, SCIFI napsal:

pořád jsem hledal náhradu za Homeland a díky kvejkrovi ji našel. stoupenci zla http://www.csfd.cz/film/320330-stoupenci-zla/  jsou fakt dobrý. spádem srovnatelný s homelandem i podobně natočený ale jiný téma. mrtvejch jak much na chladiči a jede to zvostra. doporučuju se mrknout

Premejslim o tom. Je to vazne dobrý?

Odkaz ke komentáři

V 11. 4. 2014 v 12:20, kvejkr napsal:

Pokud mas bujnou fantazii tak jo, je to docela prehnany a vyhroceny, s logikou si to tolik nelame hlavu...ale za dobrou cenu :)

nejdřív se mi ti taky zdálo přehnaný ale když se zamyslis nad lidmi sektach tak to tak divoký není. Realita je často horší. Franto dej dva díly a uvidíš.
Odkaz ke komentáři

V 29. 3. 2014 v 0:15, spineshank napsal:

tak právě jsem dokončil maraton Temný případ,dal jsem to vše bez přestávky a musím říct že nezklamalo :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:

ta úvodní píseň nemá chybu  :clap:

Tak jsem to taky shlídnul (za 2 dny). Fakt moc pěknej seriál s atmosférou. Písnička se mě taky líbila.

Co to nosil Matthew McConaughey na zápěstí? V záběru byly hodinky poměrně často. Vypadalo to jak potápky od Citizenu. Na WUS je k tomu vlákno http://forums.watchuseek.com/f2/matthew-mcconaugheys-watch-true-detective-968956-post7240929.html, ale výsledku se nedobrali :( Varianty tam měli různé. Od Citizenu, přes Seiko,Orient,Invictu,Casio po Rolexky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...