Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Uf... šest dílů True Detective za sebou. Zítra zbytek. Já bych to dal nonstop, ale žena má hranice :D

Michelle Monaghan je kočka, nechám tedy aktuální chápavé pokývání hlavou bez spoileru ;)

Z jiného soudku, co má Rust za hodinky a že to určitě nemohlo pípat jako ve třetím dílu.

BTW GoT dáváme za tři dny o prázdninách (3+3+4). Zaprvé už je série komplet a zadruhé jsou děti mimo, tak to můžem osolit a sedět s brambůrkama dlouho do noci :D

no moje polovička taky dala 6 dílů za sebou....já všech 8

ale fakt se to povedlo :notworthy:  :notworthy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dve hodiny cumeni s votevrenou hubou..  to je Home .. po nekolika letech jsem si to musel znova pustit. Dokument, kterej vzbuzuje hodne smiseny pocity..

Upraveno uživatelem JendaM
Odkaz ke komentáři

Boží šichta

http://www.csfd.cz/film/349925-bozi-sichta/videa/

super oddechovej film. Taková tarantinovština

JJ, vypadá to dost dobře :) nemůžu nevzpomenout na výborný maďarský snímek TAXIDERMIA :) pokud se Ti líbila Boží šichta, tak Taxidermii určitě zkoukni...

Odkaz ke komentáři

Good Will Hunting - Moc jsem od toho neočekával, ale nakonec jsem byl mile překvapen a film to byl opravdu dobrý.

Happy People: A Year in the Taiga - Dokumentární film o lovcích a musím říct, že pár věcí jsem jim tam opravdu záviděl.

A year in the Taiga jsem taky viděl a moc se mi to líbilo. Přesně jak Ty, pár věcí bych bral.

Já viděl konečně 127 Hodin a zanechalo to ve mě dost.

A taky jsem si dostal k Nanga Parbat, super film ale ten K. Markovics je nepříjemnej už od pohledu, takovej nesympatickej.

Odkaz ke komentáři

A year in the Taiga jsem taky viděl a moc se mi to líbilo. Přesně jak Ty, pár věcí bych bral.

Já viděl konečně 127 Hodin a zanechalo to ve mě dost.

A taky jsem si dostal k Nanga Parbat, super film ale ten K. Markovics je nepříjemnej už od pohledu, takovej nesympatickej.

Díky za tipy, to jsou filmy u kterých si člověk řekne, že je rád v teple :) . Jinak nedávno jsem zkoukl http://www.csfd.cz/film/158505-pad-do-ticha/ a opravdu to nechápu, jak ten člověk mohl přežít (Ta pasáž s kapelou Boney M, jsem měl problémy se nesmát :D).

Upraveno uživatelem rolas
Odkaz ke komentáři

Díky za tipy, to jsou filmy u kterých si člověk řekne, že je rád v teple :) . Jinak nedávno jsem zkoukl http://www.csfd.cz/film/158505-pad-do-ticha/ a opravdu to nechápu, jak ten člověk mohl přežít (Ta pasáž s kapelou Boney M, jsem měl problémy se nesmát :D).

Touching the void/Pád do ticha jsem taky nedávno viděl :) tyhle filmy mě baví, protože jsou o tom co mam rád, lezení.

Každopádně, včera jsem viděl český film z 80. let Třetí skoba pro kocoura a taky se mi líbil :)

Odkaz ke komentáři

Ten Kocour vypadá dooobře, tak už se těším na filmečky o lezení :) Nevím jak se jmenoval, ale viděl jsem a byl dost dobrý (tuším, že jsou možná i 2 verze natočené - nová a stará) o těch 2 Rakušácích - horolezcích za II. války, co se snažili zdolat jeden z těch nebezpečných štítů Alp a dopadlo to katastrofou.... nevzpomenu si na název filmu, ale bylo to podle skutečné události...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...