Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsem včera zkouknul Non-stop s Liamem Neesonem a dobrý. Celkem. Vodesjpá to bez zbytečných prostojů a okecávaček.

Taky jsem to nedávno viděl, nakonec celkem fajn film ikdyž ze začátku se mi to právě zdálo s moc okecávačkama.

Odesláno

Včera jsem koukal na Breaking Bad, tuším 7. díl v páté řadě a byl tam tenhle pěkný velký záběr na TAGy, co dal Pinkmann Waltovi k narozeninám. A mě přijdou nějaký hnusný, jako by ciferník byl z papíru, datum je šejdrem a vůbec jsou divný - že jsou to fejky ? :)

post-3688-0-47072800-1402407630_thumb.jpg

Odesláno

Už se na to celkem těším, hrajou to u nás v kině od zítřka :) do neděle, takže to prubnu... a hlavně v kině bude parádní chládeček :)

Odesláno (upraveno)

Tak jsem včera dokouknul Breaking Bad...a je po ptákách. Jsem ten konec tušil, ale přece jsem doufal, že vymyslej na závěr nějaký úplně originální zvrat. Tak prd. Yo, b**ch... B)

Ale na co teď budu koukat ?

Upraveno uživatelem Klotzman
Odesláno

Kandidát.

Moc příjemné překvapení, žádné objevení Ameriky, ale svižně natočené a tomu, kdo hrál "Lamberta" jsem to věřil. Kdyby to nebyl slovenský film, ale holywoodovka s Danielem Craigem v hlavní roli, tak by to rozhodně nikoho neurazilo.

Odesláno

Tak jsem včera dokouknul Breaking Bad...a je po ptákách. Jsem ten konec tušil, ale přece jsem doufal, že vymyslej na závěr nějaký úplně originální zvrat. Tak prd. Yo, b**ch... B)

Ale na co teď budu koukat ?

Taky jsem dokoukal a byla to pecka. Jeden z nejlepsich serialu.

A v nedeli dobehl posledni dil Hry o truny, takze konecne mam komplet 10 a jedu :-)

Odesláno

Zkus ten the Shield. BB to neni, ale je to dobre. Ja uz zacinam 5. serii the Shield a porad me to bavi. Kolega z prace rikal, ze od 5te serie to je nejlepsi. Tak jsem zvedavy.

Odesláno

300: Rise of Empire

tvl to byla ztráta času, jenom díky kozám Evy Green tomu dam 2/10, jeden bod za každou.

Kdybych na to šel do kina, tak bych ho asi podpálil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...