Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Mad Max I, II, III

Asi 2 tydny zpatky jsem se podival na vsechny tri dily asi po vice nez deseti letech a parada. Dvojku a trojku jsem si hodne matne pamatoval, ale jednicku jsem asi nikdy predtim nevidel - a byla skvela. 

Jinak je podle recenzi dobry 28 days later (a pokracovani 28 weeks later), ale nevidel jsem to.

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi 2 tydny zpatky jsem se podival na vsechny tri dily asi po vice nez deseti letech a parada. Dvojku a trojku jsem si hodne matne pamatoval, ale jednicku jsem asi nikdy predtim nevidel - a byla skvela. 

Jinak je podle recenzi dobry 28 days later (a pokracovani 28 weeks later), ale nevidel jsem to.

letos nas ceka 4 dil. Podle ukazek pecka.
Odkaz ke komentáři

Já dal včera pilot Elementary a jako koukat se na to celkem dá. Je to taková napodobenina seriálu Sherlock, Watson(ová)  :)  je placený dozor, aby Holmes nebral drogy...ale jako oddechovka v pohodě. A hlavně je to krátký. Britský Sherlock byl samozřejmě lepší, ale u posledních dílů jsem už lezl po zdi, jak se to táhlo.

Odkaz ke komentáři

to už mám dlouho,

http://www.dvdtalk.com/reviews/8334/alien-quadrilogy-complete-9-disc-set/

tam jsou právě verze co šli do kin a pak u všech čtyř dílů i verze režizérské, třeba u trojky je film o zhruba dvacet minut delší a v režizerský verzi se vetřelec vyklube z úplně jinýho zvířete ale pes to není jak bylo ve verzi co šla do kin.

post-12895-0-64758800-1421224771_thumb.jpg

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

Lucy - docela dobrá podívaná

Byť neoriginální, ale prima námět (podobné, ale imho lépe zvládnuté to měl Limitless) prostřihy na zvířátka dobrý, ale nezachránil to ani Morgan F. (zbytečný casting). Za mě tři hvězdy s odřenýma ušima a bez potřeby vidět opakovaně.

Edit: asi mě donutíte mrknout na Vetřelce ještě jednou, když to teda není pes ;)

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

Byť neoriginální, ale prima námět (podobné, ale imho lépe zvládnuté to měl Limitless) prostřihy na zvířátka dobrý, ale nezachránil to ani Morgan F. (zbytečný casting). Za mě tři hvězdy s odřenýma ušima a bez potřeby vidět opakovaně.

Edit: asi mě donutíte mrknout na Vetřelce ještě jednou, když to teda není pes ;)

Není, ale musíš mít režisérskou verzi. Nemá dabing jen titulky, ale to mi vůbec nevadí

Odkaz ke komentáři

Ty jo - 80% hodnocení, 153. nejoblíbenější film a já to neviděl.  :eek: Díky za typ. :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...