Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Včera jsem dal Theory of everything a dobrý. Rozjezd teda trošku pomalejší, ale jak to s ním seklo, rozehrál se neuvěřitelný herecký výkon Eddieho Redmayna - do kterého bych to mimochodem vůbec neřekl. Už kvůli tomu stojí za to film vidět - to prostě JE Stephen Hawking. A výborná je i Felicity Jones jako Jane a v malé roličce ošetřovatelky skvělá Maxine Peak - ta má kukadla jak zrcadla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

Se mně Americkej sniper moc nelíbill. Myslím, že je todle téma vyčerpaný Černým jestřábem co do lokace a Nepřítelem za branami zápletkou a oba tydle filmy byly lepší. Ale jako co mně nejde do hlavy, tak proč tam ty Američani furt jezdili - zbraně hromadnýho ničení byla lež a dneska je tam stejně Islámskej stát...

Odkaz ke komentáři

Juraj11: Doporučovat dobré komedie bývá hodně ošidné, mnohem víc než u jiných žánrů platí, že to co se líbí jednomu, je pro jiné nekoukatelné. To je u mě případ filmu "Co jsme komu udělali", který jsem viděl před několika týdny a upřímně řečeno, nezasmál jsem se ani jednou... Zato u jiné (rovněž francouzské) komedie z poslední doby nazvané "Jméno" jsem se bavil přímo královsky. :-)

Odkaz ke komentáři

K tomu Hobitovi - LOTR byl v rozsahu tisíce stránek nacpán do tří filmů. U hobita totéž museli udělat u třista stránek. U mne je problém ještě v další věci. Jako nadšený Tolkienista jsem byl ochotný překousnout nějaké ty pítšoviny v LOTR, ale těch kravin v Hobitovi je už fakt moc.

No a abych nebyl OT - včera jsem viděl The Salvation s Madsem Mikkelsenem. Mluvilo se tam asi o padesát procent méně než ve filmu Žoldák:Legie zkázy (a to je co říct), ale Mads mluvit nepotřebuje. Komu se líbí syrové westerny, ten bude potěšen.

Odkaz ke komentáři

po čase jsem si pustil tento film i druhý díl a opět naprosto dokonalej zážitek :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:

kdo nezná jednoznačně doporučuju sehnat a podívat se,opravdu strhující podívaná

http://www.csfd.cz/film/234959-elitni-jednotka/

http://www.csfd.cz/film/276150-elitni-jednotka-2-vnitrni-nepritel/

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...