Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

včera Expandables 3...opět akcnarna jak za starejch času. za me pecka....hlavne ukecanej Banderas...

tak po vcelku dobrejch dvou dilech mi toto prislo jako epic fail movie.....musel jsem se hodne premlovat to dodivat,asi nejhorsi zklamani roku 2014
Odesláno

Udělal mi radost House of Cards, sice zatím jen 1. díl a po těch všech nechutnejch detektivkách a jiných (True detective, Bron, Knicks..) změna :-)

Odesláno

tak po vcelku dobrejch dvou dilech mi toto prislo jako epic fail movie.....musel jsem se hodne premlovat to dodivat,asi nejhorsi zklamani roku 2014

já to beru jako návrat do 85' takže super....film ubkteryho nemusis premejslet.. jen civet a chlastat :-D
Odesláno

já to beru jako návrat do 85' takže super....film ubkteryho nemusis premejslet.. jen civet a chlastat :-D

tak jsem bral ty dva dily.....u toho tretiho jsem si rikal prooooooc:-) ten scenar byl proste tragickej
Odesláno (upraveno)

o par stranek zpet jsem oba dily daval,takze jsem myslel logicky treti dil:-)

sorry...vím, že to sem před časem někdo dával, ale nechtělo se mi to hledat......... a nedalo mi to...  :cheers:

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odesláno

sorry...vím, že to sem před časem někdo dával, ale nechtělo se mi to hledat......... a nedalo mi to...  :cheers:

v poho:-)

Ted premyslim na co mrknout dnes....zadnej novej kousek nemam tak budu muset sahnout do zasob:-)

Odesláno

dej fakju pane učiteli

jj vim ze to sem nekdo uz daval,takze to sosnu......dnes asi dam nejakej starsi kousek nejspise to bude neco od Tima Burtona:-)
Odesláno

Whiplash vynikajícíííííí!!!

A díky za tip na Trash, mám tyhle filmy z fave rád, asi proto, že v teple se bída snáší líp.

bylo to k uvereni ze to tam je opravdu tak tvrdy jak ve filmu....bohuzel pro ty lidi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...