Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No, kdyz myslis.

utrejch: No to sice jo, ale vzhledem k tomu ze je to puvodni scenar (teda, zejo?), tak dej vychazi z toho scenare..
EDIT: ted kdyz se daval Oscar za scenar, prece ho ten film nedostane za detailni rozpracovani scen, ale prave za to, jak je napsanej dej. Ne? :)

Odesláno

Včera zkouknuto The Judge a musím říct, že se mi fakt líbilo hodně... výborně natočené sentimentální rodinné drama o vztahu otec-syn, životě a vůbec :)

Odesláno

61% bylo málo, ale 100% bych také nedal. Dle mého plus mínus 80%, velmi zajímavý kousek, dobrý herci, aspoň Johnny je můj kůň :notworthy:

já na to slyšel strašný reference, ale asi si to seženu

Odesláno (upraveno)

Díky, ale další roadmovie radši až za nějakou dobu .-)

Paul jako roadmovie by mohla dát, ne? (alespoň trochu znalosti sci-fi geeků se při sledování hodí, ale není nutností)

Edit: neviděl jsem v ČJ, dabingu bych se bál 

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Paul jako roadmovie by mohla dát, ne? (alespoň trochu znalosti sci-fi geeků se při sledování hodí, ale není nutností)

Edit: neviděl jsem v ČJ, dabingu bych se bál 

musím se po tom podívat,vypadá to dobře :clap:

Návštěvník Zmizík
Odesláno

To sem vám zas na něco skočil. Pustil sem si toho Paula a když sem u toho konečně usnul, tak mě to budilo ze spaní tím věčným vřískáním.

Odesláno

To sem vám zas na něco skočil. Pustil sem si toho Paula a když sem u toho konečně usnul, tak mě to budilo ze spaní tím věčným vřískáním.

Já na to skočil taky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...