utrejch Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Co na to rict.Jak jsem starý, tak jsem naivní. Podle názvu vlákna "Tip na dobrý film" jsem očekával, že zde dostanu tipy na filmy, které ostatní členové považují za dobré, nikoli co se komu nelíbilo, což je mi úplně jedno.
Frantik Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 (upraveno) Ja zase čekám, ze dostanu různé názory, abych třeba věděl, zda se vyplatí film vidět, nebo ne. To jako vazne se tady uz nesmí kritizovat film, kterej je blbej? Třeba jako priblblej Interstellar? Boze Upraveno 29. března 2015 uživatelem Frantik
spineshank Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 udelej. Je to naprosto uzasnej film. Jen se u neho musi premyslet.já u jen přemýšlel celou dobu,říkal jsem prooooc... D
gandalf Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Ja zase čekám, ze dostanu různé názory, abych třeba věděl, zda se vyplatí film vidět, nebo ne. To jako vazne se tady uz nesmí kritizovat film, kterej je blbej? Třeba jako priblblej Interstellar? BozeVidět se to dá - jednou. Na můj vkus je tam příliš "oslích můstků", aby ten děj k něčemu dospěl /nebo nedospěl/. Mám to dokonce i ve 3D, ale asi to podruhé nedám. Možná za rok, tři .....
lucid Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Ja zase čekám, ze dostanu různé názory, abych třeba věděl, zda se vyplatí film vidět, nebo ne. To jako vazne se tady uz nesmí kritizovat film, kterej je blbej? BozeŘíkám sorry, moje chyba, holt podle podobné logiky už vím, že vlákno "Co máte právě na ruce" není o tom, co má kdo právě na ruce. Jinak výkřiky utrejchova typu jako "nesmyslna sracka" by pro mne osobně měly význam pouze tehdy, pokud by utrejch nebo mu podobní byl např. Michael Töteberg, což ale zjevně není.
Frantik Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Jasne. Proste budem chválit a tleskat. To je korektní!
lucid Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Jasne. Proste budem chválit a tleskat. To je korektní!Ne, proč? Mne osobně by úplně stačilo, kdyby každý do tohoto vlákna dával pouze filmy, o kterých se domnívá, že jsou dobrý. Ty možná potřebuješ pomoc, já si názor na film jsem schopný udělat sám. A ti, kterým se nějaký film nelíbí, si přeci mohou založit nové vlákno a nazvat je "Filmová zklamání" nebo podobně a tam si klidně honit své rádoby kritické ego.
SCIFI Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Interstelaru se musi premejslet? Clovek by spis mel mozek vypnout, aby mu to neprislo jako nesmyslna sracka. Coz se mi bohuzel nepovedlo, take kdyz tam prestali letat z planetky na planetku a zacli delat hlobokomysne veci, tak jsem nevychazel z uzasu .. pak jsem teda uz rad vysel z kina a snazil se na to zapomenout.vono nesmis u scifi cekat dokument :-)
Frantik Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Ne, proč? Mne osobně by úplně stačilo, kdyby každý do tohoto vlákna dával pouze filmy, o kterých se domnívá, že jsou dobrý. Ty možná potřebuješ pomoc, já si názor na film jsem schopný udělat sám. A ti, kterým se nějaký film nelíbí, si přeci mohou založit nové vlákno a nazvat je "Filmová zklamání" nebo podobně a tam si klidně honit své rádoby kritické ego.A taky separátní vlákno na dobre a špatne dokumenty nebo seriály. Ty taky NESMÍ do vlákna o filmech. Takze cca. 4-5 vláken, aby bylo všechno pekne logické a hezké :-)
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 ja sem chodim menej prave kvoli spoilerom - vzdy chcem vidiet film bez predoslich ukaziek ( nenavidim,ze cely film ukazu) a potom si uz rad pokecam....
Frantik Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Ja sem chodím kvůli recenzním, tipum a názorům. A hlavne kvůli diskuzi. Ne kvůli bezduchemu seznamu "dobrych filmu"!
utrejch Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 (upraveno) To ja u scifi ani necekam, je mi jedno jestli to je vedecky mozne. Jen to nesmi bejt uplne nablble. Obecne nemam rad veci ktere si hrajou jak jsou hluboke a pritom jsou hrozne plytke. S tim ma ovsem Nolan problem obecne. vono nesmis u scifi cekat dokument :-) Lucid: Historicky todle vlakno bylo o filmech (serialech) obecne, ze to nevyhovuje tvemu narcistnimu egu (me se neco nelibi, tak vy to zmente) je mi jedno. Upraveno 29. března 2015 uživatelem utrejch
Horhe Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 U toho interstellaru vizuál dobrej, ale dvakrát jsem u toho usnul. Dokoukat jsem to musel včera dopoledne, abych náhodou neusnul potřetí.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Ja sem chodím kvůli recenzním, tipum a názorům. A hlavne kvůli diskuzi. Ne kvůli bezduchemu seznamu "dobrych filmu"!chces vediet recenzie a nazory uz pred filmom?
tmx Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Interstelaru se musi premejslet? Clovek by spis mel mozek vypnout, aby mu to neprislo jako nesmyslna sracka.Co tim presne chces rict? Na tom filmu pracoval Kip Thorne a spousta veci byla spocitana v ramci teoreticke fyziky. Samozrejme, ze konec je hodne pritazeny za vlasy, ale...proto se to jmenuje science fiction. Sracka? Mohli byste sem vsichni napsat, proc to bylo tak spatne? Nechapu...
Frantik Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 (upraveno) chces vediet recenzie a nazory uz pred filmom?Nekdy třeba ano. Chci o tom proste plkat, vždyť jsme diskuzní forum. Upraveno 29. března 2015 uživatelem Frantik
Frantik Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Co tim presne chces rict? Na tom filmu pracoval Kip Thorne a spousta veci byla spocitana v ramci teoreticke fyziky. Samozrejme, ze konec je hodne pritazeny za vlasy, ale...proto se to jmenuje science fiction. Sracka? Mohli byste sem vsichni napsat, proc to bylo tak spatne? Nechapu...Proste názor, pocit, atd. Ty to jako hodnotis exaktně?
Tondaa73 Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Co tim presne chces rict? Na tom filmu pracoval Kip Thorne a spousta veci byla spocitana v ramci teoreticke fyziky. Samozrejme, ze konec je hodne pritazeny za vlasy, ale...proto se to jmenuje science fiction. Sracka? Mohli byste sem vsichni napsat, proc to bylo tak spatne? Nechapu...OK...tak za mne: nuda, nuda, nuda, patlanina, nuda.... Ale jak píši....je to MŮJ názor, tak mi ho, prosím, nikdo neberte...
lucid Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Lucid: Historicky todle vlakno bylo o filmech (serialech) obecne, ze to nevyhovuje tvemu narcistnimu egu (me se neco nelibi, tak vy to zmente) je mi jedno.Narcistní ego? Pochybuji, že by si chápal význam toho, co jsi napsal, když nejsi schopen pochopit význam názvu vlákna "Tip na dobrý film". Mně nevadí diskuse o filmu, mně jen vadí, když třeba někdo jako ty nazve film "srackou" nebo sem jako další sází jeden film za druhým s tím, že mu nelíbí. Každýmu se líbí zkrátka něco jiného. Ale kvůli tomu, že se mi něco nelíbí, to nemusím cpát druhým ve vlákně, které podle mne bylo založené za jiným účelem.
utrejch Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 (upraveno) Kdyz nemas rad, kdyz nekdo nekomu neco cpe, proc mi tu teda cpes svuj osobni a ojedinely nazor na to, k cemu je todle vlakno? A dale mi vadi, kdyz tu doporucujes jako dobre filmy sracky. Todle vlakno se nejmenuje tip na spatny film ... Ale nenapadlo by me ani na chvilku Ti rikat, ze toho mas nechat, protoze si myslim, ze na to mas pravo. Narcistní ego? Pochybuji, že by si chápal význam toho, co jsi napsal, když nejsi schopen pochopit význam názvu vlákna "Tip na dobrý film". Mně nevadí diskuse o filmu, mně jen vadí, když třeba někdo jako ty nazve film "srackou" nebo sem jako další sází jeden film za druhým s tím, že mu nelíbí. Každýmu se líbí zkrátka něco jiného. Ale kvůli tomu, že se mi něco nelíbí, to nemusím cpát druhým ve vlákně, které podle mne bylo založené za jiným účelem. Upraveno 29. března 2015 uživatelem utrejch
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se