Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

Tak přeji příjemnou zábavu. Po všech těch " mad maxech " je tohle " akce " úplně v jiném levelu. Pak mi dej vědět, jak se líbilo. ;-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

tak to mi je jasne...

:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

pri debate o filmovej hudbe vo vlakne OST som si spomenul, ze ako male dieta som vyrastal filmoch, kde bol hrdina Roger Moore ( samozrejme aj Bond, ale pre mna najskor ako Saint, a Ivan Hoe,...) a s Tonym Curtisom mal vyborny serial s krasnymi autami a babami a super hlaskami:

https://www.youtube.com/watch?v=ekllAOidhAY&list=PLHjD8BcK_ef4npaZiwMMhH-FLcAtNOcwM

Odkaz ke komentáři

pri debate o filmovej hudbe vo vlakne OST som si spomenul, ze ako male dieta som vyrastal filmoch, kde bol hrdina Roger Moore ( samozrejme aj Bond, ale pre mna najskor ako Saint, a Ivan Hoe,...) a s Tonym Curtisom mal vyborny serial s krasnymi autami a babami a super hlaskami:

Nemuzu si pomoci, ale me v tech starsich filmech prijdou vsichni chlapi jako buzny...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

AndyAaron

Pcho

samozrejme chapem, ze pre mna, co som to hltal ako skolak, je to nieco uplne ine... v tych casoch sme prezivali kazdu automobilovu akciu alebo riadnu bitku z ineho pohladu a dlho sme kazdu cast preberali...Pre nas bol Angyal ( The Saint ) ako superhrdina, zachranca zien a zrali sme to tak ako ceskoslovenske deti film Vinnetou ( to sa v Madarsku az tak nechytilo...) Zial v skole sme to prezivali len tie deti, co sledovali madarsku telku a potom sme to pracne prekladali slovenskym detom ( ktorym to vobec rodicia dovolili sledovat....) A tak isto Ivan Hoe - pametam si zaciatok serialu a zopar nejakych epizod - ale trochu aj mam obavy si to pustit! Ved ja som to pozeral asi ako 7 - 8 rocne decko s rodicmi a bavili ma tam viac-menej len akcne scenky, krasne kone, serm... a to asi tiez v CSSR nebolo v TV.

Ked zacal The Persuanders, tak uz ako pubertak som viac chapal aj tu nadsadzku a ich uzasne humorne dotahovanie, co uz teraz nemusi zafungovat.  v tych casoch sme prezivali kazdu automobilovu akciu alebo riadnu bitku z ineho pohladu a dlho sme kazdu cast preberali, ze kde sme ake riadne auto videli... treba si uvedomit, ze v 60 - 70tych rokoch sa ako tu zilo a co sme tu vlastne pozerali.

Priznavam, ze tiez mam problem s niektorymi starsimi filmami, ktore som vtedy nevidel a zdaju sa mi divne, ale toto je skor krasna spomienka na detstvo

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

My sme doma za bolsevika zase koukali na ORF, takze to znam. Jenom mi to tedka po 30-ti letech prijde trosku divny, to je vse

ano, aj to bolo riesenie, v Blave bolo v pohode chytat Vieden, a aj radia davali celkom fajn relacie o hudbe...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Mne hrozne pomahala ta Budapest, chodili sme tam na koncerty a aj na nakupy ( hifi, oblecenie, kozmetika, muzika, jedlo,...) aj na zabavu, super kino, baby... a vyborne žradlo, tie lángoše, hmmmm....

a uz v tej dobe mali vyborne kapely, Omega, Locomotiv GT, Pyramis,....

Odkaz ke komentáři

http://www.csfd.cz/film/297710-zatah-vykoupeni/

Tak musim bohuzel konstatovat, ze jsem to ani nedokoukal, fakt se mi to nelibilo.

Odkaz ke komentáři

dej ten druhej ....to je o několik lvl jinde :notworthy: :notworthy: http://www.csfd.cz/film/307153-zatah-2/

Fakt? Mame ho take, jen ted nevim, jestli jsem zene nerekl, aby to take smazla:(. Tak ja na nej juknu a diky;).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...