spineshank Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 bohužel severani umí psát detektivky ale pak je natočit neumí. Snad kromě Bronu. Asi nej seriál je s drobným propadem v jedné řadě Breaking bad... Teď jsem ale objevil Švédsko-dánský Most http://www.csfd.cz/film/305322-most/prehled/ a rozhodně doporučujisérie Bron je naprosto bezkonkurenční pecka,dlouho me nic takto nepřekvapilo a nedostalo......pro me Top 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 Fakt pekny http://www.csfd.cz/film/338427-bez-navodu/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 Blake Lively mě mile překvapila svým hereckým výkonem. Příjemně strávených 112min. A občas nosí paní herečka i hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 (upraveno) Jsem se konečně dopracoval skouknout 4. díl Broen a měl jsem s Henrikem pravdu...tralala A tohle jsem potkal na toulkách IMDB:https://www.youtube.com/watch?v=syjfmdvLu9c A mají i pěknej plakát Upraveno 26. října 2015 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 To je z jiného filmu a vsadím se ze ji je narvali na ruku jen aby vypadala jako pilotka Je te USA film takže to jsou Hamiltony. A občas nosí paní herečka i hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Přes víkend jsem byl malinko donucenej shlídnout prý výbornej novej seriál http://www.csfd.cz/film/406882-labyrint/prehled/ moc se mi do toho nějakou dobu nechtělo.....já věděl proč asi Statečně jsem překonával jeden díl za druhým s tou myšlenkou jestli další díl může být horší a stupidnější....kupodivu byl,ale vygradovalo to neskutečně,předposlední a poslední díl to byl neskutečnej matroš jedním slovem WTF??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Závislák Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 O víkendu jsem koukal na "Momentum" a jako fakt jsem se docela bavil - je to pekne svizne natoceny, da se na to divat a to zakonceni se mi fakt libilo :DDDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 A já mám osobního vítěze na nejhorší film roku 2015 a to jest Jurrasic world Zkusil jsem to na třikrát a vždy po 30 minutách jsem musel vypnout, pro děti moc agresivní, pro dospělí strašná chujovina....nechápu to hodnocení čsfd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Poraďte nejakej seriál. Včera jsem kouknu na Whitechapel a vůbec mě to nechytlo. Po Narcosu je těžký něco najít asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Zkus Dag nebo vysla nova serie Da Vinci's Demons a nebo zacal Jekyll and Hyde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 The Wire jsi viděl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 The Wire jsi viděl?neviděl. Vypadá to dobře. Koukám nato s mojí takže žádný příšery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 The Wire jsi viděl?Hmm, to vypadá dobře. Jinak mě se Whitechapel líbil, nicméně 4. řada už byla trochu podivná. Takovýto šmrcnutí kouskama jako Paranormal Activity či Satan přichází mi fakt nesedí. Aktuálně jsem začal koukat na nový Fargo. Docela mě to zaujalo, nicméně manželka na to koukala dost pochybovačně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 (upraveno) neviděl. Vypadá to dobře. Koukám nato s mojí takže žádný příšery.Bosche jsi zkoušel? Jestli už jsi to komentoval, tak sorry, nemám to tu moc prolezlý Upraveno 26. října 2015 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Jj Bosch nás bavil. Asi dame druhou řadu temný případ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Jj Bosch nás bavil. Asi dame druhou řadu temný případ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Tak to jsem zvědav co na to řekneš. Pro mě to bylo dost zklamání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Asi dame druhou řadu temný případ. Pro mě to bylo dost zklamání.Když na to budeš koukat jako na "jinej" seriál, kterej nemá nic společného s tim původnim, kromě tvůrců, tak to je ucházející kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Jinak já předpokládám, že Breaking Bad viděl už každej, proto vo ňom nemluvím, ale pokud by se našel někdo, kdo ne, tak to je jasná volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 (upraveno) Ja uz breaking bad sjel 2x Ted sem zacal na mistni doporuceni koukat na 4. Serii Homeland. Uknouranej Saul a roztekana Carrie furt stejny, ale z Quinna se stava dobrej rizek Upraveno 26. října 2015 uživatelem jungle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se