Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

.. vcera bron a narcos.. mozna je to po jednom dilu unahleny soud, ale ani jedno me nenadchlo tak, jako prvni setkani s frankem underwoodem a jeho sympatickou manzelkou...

Bron tě vtáhne ani nevíš jak,já dal první a druhou sérii v kuse během 4 dnů :clap:

Narcos jsem jěště nedal,ale věřím že to bude stejný :notworthy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klotzman: až dokoukneš, doporučuji velice povedený spin-off (vlastně spíš prequel spin-off) Better Call Saul. Právě by měla být v přípravě druhá série, a já osobně se ji nemůžu dočkat.

jungle: Homeland jsem včera viděl první díl 4. série. Předchozí série mne dostaly. Snad si i 4. udrží ten svůj (podle mne stále vysoký) standard.

Jinak my jsme doma dokoukali 4. sérii House of Cards. Konec je hodně otevřený. Spekulujeme tedy jak to bude pokračovat v sérii následující, která se právě natáčí. myslím, ale, že House of Cards už z místních viděli snad všichni. Kdyby ne, tak ZDE postuji odkaz na csfd. Jenom mne ještě zaujalo - píše se, že tento americký seriál je natočený podle původní britské předlohy. Viděl ji někdo?

Viděl jsem to má to pár dílu, slovy čtyři a doporučuji sehnat české titulky, protože já si to pouštěl bez nich a moc jsem si to neužil. Musel jsem se pekelně soustředit na to co říkají. Jinak to není špatné ovšem není to tak akční a musíš trochu znát historické souvislosti. http://www.csfd.cz/film/40584-domek-z-karet/prehled/

Jinak aby čert vzal toho kdo tu napsal Broen, už jsem se tři dny pořádně nevyspal, protože si pořád říkám, tak ještě jeden díl a pak jdu spát :D

Odkaz ke komentáři

Tak já teď dokončil první sérii http://www.csfd.cz/film/337645-ray-donovan/prehled/ a bylo to dobrý,i když po prvním dílu jsem si říkal že to asi nedám....pak se to slušně rozjelo

Vcelku příjemné podívání a to mě čekaj ještě dvě série, :cheers:

Odkaz ke komentáři

Spine,tak to sme na to stejně,první sérii jsem dojel před půl hodinou a zejtra načnu druhou:-)

Už jedu třetí řadu, místo dabingu jí mám s titulkama. Švédština je na poslouchání fakt hrozná, hodně tvrdá, ale k hlavní hrdince se hodí...
Odkaz ke komentáři

Už jedu třetí řadu, místo dabingu jí mám s titulkama. Švédština je na poslouchání fakt hrozná, hodně tvrdá, ale k hlavní hrdince se hodí...

A proc si stahujes raye donovana ve svedstine ?:) jinak je to super serial a ma stoupajici tendenci, nejlepsi je ten jejo otec. Pobavil me komentar v diskuzi, kdy rikal, ze jestli ho ray v teto serii nezabije, tak tam dojede a udela to za neho :)

Predpokladam, ze myslis most a to me ted strasne bavi..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...