Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Tak kdo už máte lístky na Bonda ? :-)

Mi ani nepřipomínej. Zrovna odlítáme, kdybych věděl, kdy bude premiéra, tak bych odlet posunul ;-). Tak snad se vrátíme (poslední události mi moc na klidu nepřidaly) a budou to ještě dávat. Jen s tou titulní melodií jsem se nějak nesžil a zřejmě ani nesžiju. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Justified. Pro mě nejlepší seriál posledních let. V originále nutnost a možná prvních pár dílů nebaví tolik, ale jakmile se začne zapojovat souvislá dějová linie, tak to nemá chybu. Najdi si pár review. Nejvíc underrated drama poslední doby. Neskutecne zahrane postavy, nejlepsi dialogy mezi soucasnymi serialy, protkane britkym a inteligntnim humorem. 10/10

Edit: dodam, ze posledni epizodu zaverecne 6. sezony uz jsem videl asi 10-15x - vim, to uz to hranici s posedlosti :)

Díky za tip! :) První díl-dva jsem tomu moc nedával, ale už jsem v půlce první série a moc pěkně se to rozjelo!

T. Olyphanta mám rád, jsem asi jeden z mála, komu se líbil jako Agent 47 (Hitman).

Odkaz ke komentáři

a jajaj, tak to se musim polepšit, díky za info ... někdy dochází k přeházení, to s tou antiskupinou se zvířecíma maskama byla 2. sezóna, je to tak?

Ano, to byla druhá. Nikam nespěchaj, není kam - nvm, jak to máš ty, ale já se snažím vydržet a nekoukat na díl-po-dílu, nejlepší je skouknout aspoň 3-4 najednou ; ideálně celou sérii, první a druhou jsem dal asi na 2-3x :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...