warann Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Tak kdo už máte lístky na Bonda ? :-)Mi ani nepřipomínej. Zrovna odlítáme, kdybych věděl, kdy bude premiéra, tak bych odlet posunul ;-). Tak snad se vrátíme (poslední události mi moc na klidu nepřidaly) a budou to ještě dávat. Jen s tou titulní melodií jsem se nějak nesžil a zřejmě ani nesžiju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 (upraveno) Tohle by vam nemelo uniknout Ash vs Evil Dead :-DTodle jsi viděl ? My name is Bruce Upraveno 2. listopadu 2015 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Obavam se, ze to mi uniklo a nebo uz si nepamatuju, ze jsem to videl. Kazdopadne Ash prvni dil uz jsem dal a je to fakt husty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Tak kdo už máte lístky na Bonda ? :-) Já. Teď v pátek, těším se moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Obavam se, ze to mi uniklo a nebo uz si nepamatuju, ze jsem to videl. Kazdopadne Ash prvni dil uz jsem dal a je to fakt husty :-)Tož je to takový speciál pro odborníky na Campbella Ale pár dobrých fórků tam je a ten jeho hnusnej karavan...Každopádně na Ashe se mrknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 V sobotu byl druhej díl minisérie Válka generacídobře se na to kouká, trochu změna vidět to německejma očima. dokoukal jsem druhý díl a musím uznat, že to mají natočené moc pěkně. Těším se na poslední díl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Do těch Walking Dead k podzimu parádně šlápli. Jak mi to nechybělo, zas mě zatáhli do hry a odrovnali jednoho ze skalních. Jsem zvědavej na koho to padne příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 No každopádně v příštím díle se to nedovíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Nemyslím si, že je Glenn dead, každopádně ten poslední díl teda nic moc...Oproti GOT, která si pořád drží úroveň, už na TWD koukám jen ze zvyku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Dnes večer se na něj chystám, jestli píšete o S.6 E.4 ... taky jsem už čettl, že se tam nic neděje, tak to spláchnu M.I. Rogue Nation, nebo jak se to píše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Nemyslím si, že je Glenn dead, každopádně ten poslední díl teda nic moc...Oproti GOT, která si pořád drží úroveň, už na TWD koukám jen ze zvyku.Take si to nemyslim a jelikoz na nej spadnul partak, tak to urco finalne rozdejcha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Náhodou Eastman je klasik. Mě se S06E04 TWD líbila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 .. pomalu, velmi pomalu prichazim na chut bronu.. ovsem bez sagy by to bylo o nicem, to je jasny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Sága v MOSTu je něco jako Sheldon v BIG BANG THEORY. Bez ní by to prostě nebylo ono... Už mi zbývá jen poslední díl druhé série. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Je nová sezóna? Něco mi uniklo? Myslim Most se Ságou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Je nová sezóna? Něco mi uniklo? Myslim Most se Ságou. Aktuálně jede třetí řada a je skvělá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 jistě, už je venku 5 dílů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Justified. Pro mě nejlepší seriál posledních let. V originále nutnost a možná prvních pár dílů nebaví tolik, ale jakmile se začne zapojovat souvislá dějová linie, tak to nemá chybu. Najdi si pár review. Nejvíc underrated drama poslední doby. Neskutecne zahrane postavy, nejlepsi dialogy mezi soucasnymi serialy, protkane britkym a inteligntnim humorem. 10/10 Edit: dodam, ze posledni epizodu zaverecne 6. sezony uz jsem videl asi 10-15x - vim, to uz to hranici s posedlosti Díky za tip! První díl-dva jsem tomu moc nedával, ale už jsem v půlce první série a moc pěkně se to rozjelo!T. Olyphanta mám rád, jsem asi jeden z mála, komu se líbil jako Agent 47 (Hitman). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Aktuálně jede třetí řada a je skvělá!a jajaj, tak to se musim polepšit, díky za info ... někdy dochází k přeházení, to s tou antiskupinou se zvířecíma maskama byla 2. sezóna, je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 a jajaj, tak to se musim polepšit, díky za info ... někdy dochází k přeházení, to s tou antiskupinou se zvířecíma maskama byla 2. sezóna, je to tak? Ano, to byla druhá. Nikam nespěchaj, není kam - nvm, jak to máš ty, ale já se snažím vydržet a nekoukat na díl-po-dílu, nejlepší je skouknout aspoň 3-4 najednou ; ideálně celou sérii, první a druhou jsem dal asi na 2-3x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se